В ответ на: Дякуємо за звернення до AliExpress. Нижче наведено остаточне рішення вашої суперечки.
Інформація про замовлення Ідентифікатор замовлення: 3019962184707016 Назва товару: акумулятор 2600mAh 18650 для Power Bank Перезаряджуваний зовнішній акумулятор для ноутбука Іграшки Інструмент UPS Li Battery Portable Powerbank
Остаточне рішення Рішення 1: повне відшкодування 19,37 доларів США
Примітка. Ви отримаєте відшкодування протягом 3–20 робочих днів. Перейдіть у розділ «Деталі замовлення» програми, щоб обробити відшкодування.
потім приват присилає повідомлення що вам гроші, і будуть зачислені за 5 днів. все зачисляли. От на тому тижні останній раз два платежі.
на алі в темі написано Ми надіслали ваш запит до відповідного банку чи фінансової установи. Це займе 3-10 робочих днів. Може ще Алі не надіслало кошти до банку
на алі в темі написано Ми надіслали ваш запит до відповідного банку чи фінансової установи. Це займе 3-10 робочих днів. Може ще Алі не надіслало кошти до банку
чи я погано написав, чи ви погано читаєте... В мене на Алі ВЖЕ НАПИСАНО що гроші повернуті. крапка. Етап про 3-10 днів, про запит до банку ВЖЕ ДАВНО ПРОЙДЕНО. Такого раніше ніколи не було, возвратів було багато і всі були передбачувальні. А тут нове, тому і спитав - може в когось було саме так.
Не всегда возврат отображается в Привате. Часто вообще без видимых изменений исчезает запись о платеже (покупке) на Али. Даже баланс может долго не меняться. В полной выписке формируемой в экселе только видно было у меня изменение баланса. Это уже к Привату претензии. Очень сложно найти, особенно когда много платежей и возвратов по Али.
Давно не відкривав додаток Аліекспрес...відкриваю й невпізнаю інтерфейс - чомусь, бачу на головній сторінці якесь "ExplorPLUS" Це наразі, іх мобільний додаток так по новому називається?
igg 30.01.2023 17:59 пишет: Давно не відкривав додаток Аліекспрес...відкриваю й невпізнаю інтерфейс - чомусь, бачу на головній сторінці якесь "ExplorPLUS" Це наразі, іх мобільний додаток так по новому називається?
Думаю, explore - це просто "досліджуй", простіше кажучи показує, що ти на екрані де можна попорпатися у їхньому лайні ) а Плюс - це система доставки, котра по ідеї мала би бути швидшою, але чомусь не є такою
ПС додаток я давно зніс, бо він якийсь глючний був і сильно руско-орієнтований
Хто досвідчений по роботі з Аліекспресом. Два тижні як посилка в статусі "Відправлено". Але трек номер не тречиться жодним трекером, і на самому Алі ніякої інфи. Варто панікувати? Чи чекати?
Mutant 30.01.2023 21:57 пишет: Хто досвідчений по роботі з Аліекспресом. Два тижні як посилка в статусі "Відправлено". Але трек номер не тречиться жодним трекером, і на самому Алі ніякої інфи. Варто панікувати? Чи чекати?
Задайте вопрос китайцу,что за х.? Предполагаю что товара нет в наличии, и китаец чтобы не платить штраф Али, типа отправил. Такое бывает, могут и через месяц выслать.
Mutant 30.01.2023 21:57 пишет: Хто досвідчений по роботі з Аліекспресом. Два тижні як посилка в статусі "Відправлено". Але трек номер не тречиться жодним трекером, і на самому Алі ніякої інфи. Варто панікувати? Чи чекати?
Задайте вопрос китайцу,что за х.? Предполагаю что товара нет в наличии, и китаец чтобы не платить штраф Али, типа отправил. Такое бывает, могут и через месяц выслать.
Відкриати диспут, чи просто продавцю написати?
Если товар не срочно нужен, то пишите продавцу. В Китае новый год, поэтому такая ситуация. Ну и диспут не открыть, ведь он типа отправил.
Якби він не поставив статус "відправлено", то за певну кількість днів Алі автоматично ставить статус "скасовано". І тоді покупець починає нєрвнічати, бо замовлення скасовано а рефанда нема. У мене таке було, писав продавцю. А він каже, що квартал, де їх склад розташований, закрили через ковід. Домовились, що я ще чекаю. Через тиждень товар відправили
Відкриати диспут, чи просто продавцю написати?
До 29 января али не работает (не отправляет заказы) в связи с китайским НГ, который не то до 7, не то до 9 февраля, о чем на каждом шагу везде писалось и на этот период сроки отправки увеличиваются. Так что диспут открывать не надо, надо ждать пока все начнет двигаться.
Я открыл диспут. Делал все по правилам Али. Они вяло в праздники реагировали, но по первому неприехавшему лиферу 100ач сделали возврат 309$. Так что все работает. Спасибо Али
Вперше з таким стикнувся: Замовлення оформив 31.01.2023, й до сьогодні не було жодної інфо про відправлення(продавець на питання не відповідав), на відміну від 2-х інших замовленнь, що оформив наступного дня й по ним отримав інфо про відправлення вже наступного дня, ... аж сьогодні(10.02.23), отримав на E-mail повідомлення:
В ответ на: У замовленні 3020**********92 оновлено відомості про доставку. Нижче ви можете переглянути стан доставки. Переглянути оновлення
клікаю та що я бачу - 2023-02-10 16:06 Замовлення скасовано
Що це було?? Й що з цим робити Це що, немає товару в наявності? Повернення коштів - автоматом, чи треба оформлювати?
PS. Відгуків про цей товар та продавця дуже багато й 99% позитивні...
Тю, в мене таке повально, кожна 5 десь покупка "з приколами". Зазвичай, коли продавець так і не відправляє в заявлений термін посилку, воно автоматом скасовує, та пише, що буде повернуто кошти. Я на цьому втрачаю кожен раз (тому що такі повернення ідуть не як відміна трансакції, а як нова, тому списує по 37.х, а повертає по 36.х наприклад курсу), але воно все там автоматом.
Має бути десь інфа, щодо коштів. І взагалі, блін, вимикайте ці авто-транслейти, юзайте англ інтерфейс. Одному богу відомо, як чи що вони мали на увазі коли пишуть щось не на китайсько-англ.
В вашому випадку, думаю, потрібно тицьнути на ту кнопку "відшкодування/повернення"
AL® 10.02.2023 17:46 пишет: Тю, в мене таке повально, кожна 5 десь покупка "з приколами". Зазвичай, коли продавець так і не відправляє в заявлений термін посилку, воно автоматом скасовує, та пише, що буде повернуто кошти. Я на цьому втрачаю кожен раз (тому що такі повернення ідуть не як відміна трансакції, а як нова, тому списує по 37.х, а повертає по 36.х наприклад курсу), але воно все там автоматом.
Має бути десь інфа, щодо коштів. І взагалі, блін, вимикайте ці авто-транслейти, юзайте англ інтерфейс. Одному богу відомо, як чи що вони мали на увазі коли пишуть щось не на китайсько-англ.
В вашому випадку, думаю, потрібно тицьнути на ту кнопку "відшкодування/повернення"
А як поставити англ.інтерфейс? Бо у списку "обрати мову" - все що завгодно окрім англійського Раніше тупо на руському було, зараз хоч українську дає.
Й ще, не бачу, як було раніше, інфу про "заявлений термін відправки"
AL® 10.02.2023 17:46 пишет: Тю, в мене таке повально, кожна 5 десь покупка "з приколами". Зазвичай, коли продавець так і не відправляє в заявлений термін посилку, воно автоматом скасовує, та пише, що буде повернуто кошти. Я на цьому втрачаю кожен раз (тому що такі повернення ідуть не як відміна трансакції, а як нова, тому списує по 37.х, а повертає по 36.х наприклад курсу), але воно все там автоматом.
а може таке бути(це я так себе заспокоюю ), що замовлення скасовано тому, що було об'єднано із іншим замовленням у "комбіновану доставку"? Бо ж, в мене немає повідомлень про те, що будуть повернені кошти та все ще світиться дата доставки замовлення...