Не схоже. Мова від впну не змінюється, кукіси теж.
В мене так саме, що у опері (без впна), що у хромі у звичайному, що у хромі в режимі інкогніто.
Наче все працює, хіба що відгуки тепер(Хром на ПК) відкриваються у окремому, типу спливаючому віконці, після натискання кнопки "View More"(перед Buyer Questions & Answers) Якщо прямо на всіх товарах без виключення - спробувати -без входу у обліковий запис --інший браузер --приватний перегляд -vpn(з "іншої" країни) -вимкнути блокувальник реклами/антивірус
Це в мене саме у хромі на ПК така проблема...й саме при натисканні тої кнопки "View More"(перед Buyer Questions & Answers) не дає ніякого результату, а от, коли натискаю (після Buyer Questions & Answers) то таки дає у спливаючому вікні список тільки питань, без відповідей
Спробував подивитися у додатку на телефоні, там - все ок, як й раніше було
UPD. Спробував вхід без облікового запису - все те ж саме...А от, коли включив VPN - запрацювало, як й було. Не розумію, чому так сталося й яка логіка цієї проблеми?
...У іншому браузері, без ВПН, та ж сама проблема
Imho Мова
Почистити кеш/кукі/... браузера, далі - правильний URL для використання
при чому мова, не зрозуміло? бо однаковий результат, що англійською, що українською(у перекладі)... тим самим урлом я й користуюся...
Схоже, впливає напрямок вітру та хмарність))...бо зараз перевірив, усе нормально, як й раніше, показує
...
Це в мене саме у хромі на ПК така проблема...й саме при натисканні тої кнопки "View More"(перед Buyer Questions & Answers) не дає ніякого результату, а от, коли натискаю (після Buyer Questions & Answers) то таки дає у спливаючому вікні список тільки питань, без відповідей
Спробував подивитися у додатку на телефоні, там - все ок, як й раніше було
UPD. Спробував вхід без облікового запису - все те ж саме...А от, коли включив VPN - запрацювало, як й було. Не розумію, чому так сталося й яка логіка цієї проблеми?
...У іншому браузері, без ВПН, та ж сама проблема
Imho Мова
при чому мова, не зрозуміло? бо однаковий результат, що англійською, що українською(у перекладі)... тим самим урлом я й користуюся...
Схоже, впливає напрямок вітру та хмарність))...бо зараз перевірив, усе нормально, як й раніше, показує
Потому что конченый алик всякими правдами и неправдами пытается редиректить на кацапские сервера. Попробуй через окно инкогнито с отключенными куками, и через алиэкспресс.ком, должно нормально работать.
...
Imho Мова
Потому что конченый алик всякими правдами и неправдами пытается редиректить на кацапские сервера. Попробуй через окно инкогнито с отключенными куками, и через алиэкспресс.ком, должно нормально работать.
Схоже, що саме так. На основі якогось з багатьох параметрів, які може надати система/браузер(мова системи/браузера, список локалей/що встановлено по замовчуванню, регіон/часовий пояс, місцезнаходження, "ідентифікатори реклами(щоб це не значило)") може зробити висновок що "залісся ближче". І більш-менш перевчити можна тільки досить рішучими кроками("чистити кеш" і все де є вибір - українське або english ).
Різні товари,2 різні карти,а результат отакий
Включив VPN-все пройшло
доньці встановили алі додаток та прив'язали нову картку. Теж був такий результат. Почитав поради онлайн, що для початку змінити інтернет постачальника (в неї лайф, в мене водафон). Роздав інет зі свого водафону - оплата пройшла)
А я ж вірно розумію - якщо мені не доїхала частина збірної посилки, то нікому нічого я вже не доведу?
А я ж вірно розумію - якщо мені не доїхала частина збірної посилки, то нікому нічого я вже не доведу?
Якщо є відео позпаковки це збірної - доведеш
Якщо є відео позпаковки це збірної - доведеш
Та ну я таким не займаюсь) Я дуже рідко в додатку дивлюсь що саме прибуло. Тому помітив тільки через тиждень, що я вже "отримав" посилку. Скоріш за все була просто степлером приклеєна, то десь і відпала.
було, що теж не дорахувався одного пакетика в збірному відправленні. Вже думав диспут відкривати на 2 долари) Але пішов покопирсався у смітнику і таки знайшов той пакетик, десь в кутку заховався)))
була збірна посилка, 10 позицій. 1 позицію загубили - відкрив диспут (заради інтересу відкрив на повну вартість а не акційні 1.99). отримав рефанд 3.5ує без відео.
Підкажіть хто знає. Хочу замовити з АЛІ смартфон за 280 дол. Як воно зараз проходить митницю? Податки та підтвердження вартості? Бо маю досвід отримання таких відправлень тільки з США та Європи.
Навряд чи, до мене не доїхали у збірній посилці 8 акумуляторів 32700, як не фоткав конверт з лінійкою і коментом що воно сюди не влізе - алі каже "недостатньо доказів".
А якби й відео знімав - думаю було б те саме, що тут доведеш?
Навряд чи, до мене не доїхали у збірній посилці 8 акумуляторів 32700, як не фоткав конверт з лінійкою і коментом що воно сюди не влізе - алі каже "недостатньо доказів".
Тестю перед новим роком прислали замість якогось бритвенного станка фотопапір. кошти повернули, висилав здається тільки фото
Гарантій звісно немає. Зазвичай достатньо кількох скріншотів(щоб було видно що вони зняті з відеоролика), пару раз доводилось надсилати повне відео, один раз відкривати скаргу на диспут. Але жодної відмови від повернення коштів при наявності відео розпаковки не було.
Вже декілька років, адреса доставки була в акаунті й автоматом, коли оформлюю замовлення, підтягувалася. Але сьогодні, чомусь при оформленні та спробі оплатити, просить додати адресу доставки+контактні данні...ще пару днів тому, коли робив попереднє замовлення, оплата пройшла без цих вимог...шо за [*****], перепис??
Не знаю, чи пов'язано з тим, що раніше був запит на оновлення персональних даних, але...сьогодні, вилізла така неочікувана проблема із черговим невеличким(на $5) замовленням....його було прийнято/підтверджено, а за півтори години прийшло повідомлення про те, що це замовлення закрито з міркувань безпеки
We had to close this order due to account security concerns. Please place an order again later, or remove the coupon and try again.
пишуть, що кошти у процесі повернення... хтось мав щось подібне, що це було?
А никто не профукивал свою посылку ? Интересует алгоритм дальнейших действий. Под новый год пришло СМС в вайбет от укрпочты, что я посылку номер "1" не забрал и её отправят обратно . А я ждал ещё пару посылок чёрнопятничных. Пошол я на почту , пробили по трекномеру "1" и сказали что это у них глюк и я посылку уже получил. Ну ладно, дома в Али-приложении посмотрел, а там пишет, что посылка "2" мной уже получена, а посылка "3" на подходе к почте. Прихожу я на почту после нового года, говорю отдайте посылку "2" и трек номер показываю. Те на мороз, типа вы уже получили её. Короче в какой то коробке таки нашли (китаец номер телефона мой неправильно указал), ну забрал я посылку и на оадостях не спросил про трекномер "3". А позавчера захожу в приложение, а там типа "3" посылку не удалось вручить и она обратно полетела. Я на почту, а мне такие да, перед новым годом пришла, месяц провалялась и обратнр поехала. Позвонил на 0800... укрпочты, сделал заявку на возврат, но думаю поезд ушол. Вопрос : китаёза деньги вернёт ?
Про якого "китаёза" питання? Майданчик-посередник(Алі) чи продавець на ньому? Ви перерахували кошти посереднику. Його функція віддати гроші продавцю, якщо він виконав всі умови. Чи повернути покупцю якщо не виконав продавець. Отже, якщо доведете у диспуті, що не отримали те що замовляли через вину продавця(помилки при оформлені і т.ін) - повернуть гроші. Продавець доведе, що з його боку порушень не було - відгадують гроші йому. А може частину покупцю/частину продавцю. Може продавець не буде змагатись - повернуть покупцю. Може покупець не буде - вийде термін оскарження, замовлення автоматично завершиться, продавець отримає гроші. Свій % Алі все одно отримає. А за маніпуляції може забанити продавця, покупця чи обох. Тож оцініть свої шанси і відкривайте(або ні) диспут. Будь-яка (свідома чи ні) спроба повернути кошти за межами офіційної системи Алі(наприклад "друг закрий диспут, а я поверну тобі кошти на paypal") у 99.9% привиде до втрати грошей.
Добрый день всем! Нужен совет- товар с али при проверке не работает как надо. Пытаюсь написать продавцу- не дает. Нажимаю на кнопку =Contact seller=, не открывает страницу. Уже и ВПН включал и провайдера менял- не пускает и все. Попробовал других продавцов- все то же самое. Что с этим делать? Опыта в этом совсем немного. Диспут тоже еще никогда не открывал, но хотелось бы сначала с продавцом пообщаться