-VVB- 27.05.2024 08:05 пишет: Кто сталкивался с подобным- заказ с Али (телефон, 120$) трекается, как начато таможенное оформление ещё с 03.05, и тишина... Это сейчас нормальное явление, или мне так повезло?
Нормально. Зараз митниця може довго тримати різну електроніку. Посилка рекордсмен у мене на митниці з 10 квітня, і не втрачаю надію, оскільки є й інші посилки, які пролежали на митниці по 1-1.5 місяці, і потім доїхали до мене.
а можна попросити когось, хто з аліекспресу возить, купити (може додати в своє замовлення) кілька запчастинок для радіокерованого човна дитини? не sea baby.. ))) періодично щось ламається, раніше в Україні можна було купити запчастини, але зараз нічого у продавців немає.. запчастини копєєшні, готовий передоплатити на картку та чекати звичайно. заздалегідь дякую.
SKOD 28.05.2024 11:04 пишет: а можна попросити когось, хто з аліекспресу возить, купити (може додати в своє замовлення) кілька запчастинок для радіокерованого човна дитини? не sea baby.. ))) періодично щось ламається, раніше в Україні можна було купити запчастини, але зараз нічого у продавців немає.. запчастини копєєшні, готовий передоплатити на картку та чекати звичайно. заздалегідь дякую.
екаунт на алі відкривається за пару секунд, буквально. картки для оплати певно в будь-якій валюті світу підійдуть. пару хвилин на ознайомлення, якщо зайде - можна монетки збирати, отримувати товари за ще нижчими цінами
екаунт на алі відкривається за пару секунд, буквально. картки для оплати певно в будь-якій валюті світу підійдуть. пару хвилин на ознайомлення, якщо зайде - можна монетки збирати, отримувати товари за ще нижчими цінами
так, але питання було хто саме може привезти, бо там купа однакового продається з різними умовами, цінами, безкоштовними (або ні) доставками і т.п. треба розбиратись короче, а для знаючого питання дійсно пари секунд!
так, але питання було хто саме може привезти, бо там купа однакового продається з різними умовами, цінами, безкоштовними (або ні) доставками і т.п. треба розбиратись короче, а для знаючого питання дійсно пари секунд!
я так розумію вам треба байєр з алі(бо знаю 100500 таких що возять з західних сайтів). чесно кажучи - не зустрічав. можливо через те, що все досить просто, і люди самі собі купують(ну ок, то я по собі суджу, тусую там 11 рік вже).
А загалом - щоб не сприйняли за рекламу - додайтеся і напишіть в чаті aliexpress халява chat. там адмін часто іде назустріч проханням і підшуковує різні товари за запитом - лишається натиснути "купити"
А загалом - щоб не сприйняли за рекламу - додайтеся і напишіть в чаті aliexpress халява chat. там адмін часто іде назустріч проханням і підшуковує різні товари за запитом - лишається натиснути "купити"
Це точно буде простіше ніж самому витратити півгодини часу та розібратися з самостійною купівлею? Потім цю навичку можно використовувати багаторазово.
Насправді не сказати що Алі прям супер юзерфрендлі платформа,конкретно останні 2 роки. То проблема зайти не на рашистську версію, то купа пропозицій із доставкою за космос ціною, то в корявому описі знайти суттєві характеристики, бо вони їх спецом никають поглибше. В цій же темі писали за нюанси із адресою доставки. Звісно це не Амазон із їх підтвердженнями особи і дзвінками на гарячу лінію для розблокування акаунту, але мені якось все напряжніше користуватись Алі. Напевно старію
hugo-smk 28.05.2024 14:22 пишет: Насправді не сказати що Алі прям супер юзерфрендлі платформа,конкретно останні 2 роки. То проблема зайти не на рашистську версію, то купа пропозицій із доставкою за космос ціною, то в корявому описі знайти суттєві характеристики, бо вони їх спецом никають поглибше. В цій же темі писали за нюанси із адресою доставки. Звісно це не Амазон із їх підтвердженнями особи і дзвінками на гарячу лінію для розблокування акаунту, але мені якось все напряжніше користуватись Алі. Напевно старію
насправді треба зовсім мізер часу щоб роздуплитися. проте мегаголовне - то бажання. колєжанці на роботі почав пояснювати, як і де купони, монети, тощо - сама ж попросила. сказала що не треба, бо на таке її час не варто витрачати(наголошую, сама почала розпитувати) і вона або в нас купить(не все можна у нас купити, або в 100500 раз дорожче, якщо якісь дрібниці. так що - якщо бажання є - знайти людей які готові поділитися знаннями, і вміти купити за бажану суму. так, є ризики - але хіба існують продажі без ризику?
для мене зараз проблема - злізти з голки))) купую не більше 1 разу в день, і щось не дорожче як 10-20 центів(початкова ціна кілька баксів). хоча простіше буде просто на пару днів забити, і повернутися за пару місяців. важко рівновагу тримати
hugo-smk 28.05.2024 14:22 пишет: Насправді не сказати що Алі прям супер юзерфрендлі платформа,конкретно останні 2 роки. То проблема зайти не на рашистську версію, то купа пропозицій із доставкою за космос ціною, то в корявому описі знайти суттєві характеристики, бо вони їх спецом никають поглибше. В цій же темі писали за нюанси із адресою доставки. Звісно це не Амазон із їх підтвердженнями особи і дзвінками на гарячу лінію для розблокування акаунту, але мені якось все напряжніше користуватись Алі. Напевно старію
насправді треба зовсім мізер часу щоб роздуплитися. проте мегаголовне - то бажання. колєжанці на роботі почав пояснювати, як і де купони, монети, тощо - сама ж попросила. сказала що не треба, бо на таке її час не варто витрачати(наголошую, сама почала розпитувати) і вона або в нас купить(не все можна у нас купити, або в 100500 раз дорожче, якщо якісь дрібниці. так що - якщо бажання є - знайти людей які готові поділитися знаннями, і вміти купити за бажану суму. так, є ризики - але хіба існують продажі без ризику?
для мене зараз проблема - злізти з голки))) купую не більше 1 разу в день, і щось не дорожче як 10-20 центів(початкова ціна кілька баксів). хоча простіше буде просто на пару днів забити, і повернутися за пару місяців. важко рівновагу тримати
я принцип цих купонів і монет досі не шарю, якщо чесно але і купляю 1-2 на місяць якусь дрібницю
Rucha 28.05.2024 13:33 пишет: Це точно буде простіше ніж самому витратити півгодини часу та розібратися з самостійною купівлею? Потім цю навичку можно використовувати багаторазово.
наче розібрався )) купив запчастин аж на 10 долярів. оплатив. буду сподіватись що дійдуть )) дякую за увагу )
hugo-smk 28.05.2024 15:21 пишет: я принцип цих купонів і монет досі не шарю, якщо чесно
Я от зовсім нещдавно розібрався як правильно монетами користуватись, подобається. Заробляємо їх будь-яким чином (найпростіше - раз на добу чекінитись в застосунку в розділі коінс). Дивимось цікаві товари, можна в вішліст додавати (не знаю чи це принципово) і зазираємо в розділ coins. Там алі показує ті товари, якими ми цікавились раніше, або подібні до них, із великими знижками (пише завжди типу extra N% off, от ці відсотки будуть знижкою від ціни). Щойно так замовив реле напруги за 80 гривень
SARS 22.05.2024 15:15 пишет: Ничего не помогает, пробовал и из приложения работать и другой аккаунт заводить, все марно. У кого такое было, как разрешилось или нет?
Не було, але хтось писав, що бан за тиждень сам проходить.
Так и есть, амнистировали. А жаль, это ж просто лутомания и шопоголизм адские, да и неполиткорректно ни разу.
ssb 29.05.2024 23:02 пишет: Дивимось цікаві товари, можна в вішліст додавати (не знаю чи це принципово) і зазираємо в розділ coins. Там алі показує ті товари, якими ми цікавились раніше, або подібні до них, із великими знижками
Там еще есть поиск, чтобы не выбирать только из того, что али подсунул. Заходим в приложении в раздел coins и справа сверху будет строка поиска - это поиск только по товарам с дополнительными скидками монетками. Только фильтр "скидки более 20%" там включать не надо, т.к. работает он так же криво, как и обычный поиск на али с сортировкой по цене
P.S. реле напряжения на али - плохие. У них время отключения сильно высокое (из-за дешевой внутренней конструкции) и не вписывается в нормы, из-за чего при хорошем скачке потребители все же могут успеть крякнуть. УЗО сносные, по крайней мере отрабатывают за нормативное время и +- на нормативных утечках
hugo-smk 28.05.2024 15:21 пишет: я принцип цих купонів і монет досі не шарю, якщо чесно
Я от зовсім нещдавно розібрався як правильно монетами користуватись, подобається. Заробляємо їх будь-яким чином (найпростіше - раз на добу чекінитись в застосунку в розділі коінс). Дивимось цікаві товари, можна в вішліст додавати (не знаю чи це принципово) і зазираємо в розділ coins. Там алі показує ті товари, якими ми цікавились раніше, або подібні до них, із великими знижками (пише завжди типу extra N% off, от ці відсотки будуть знижкою від ціни). Щойно так замовив реле напруги за 80 гривень
при бажанні та завзятті, можна мати десь $3.30 монет в день, чи більше
щоденний чекін в додатку $0.70 додаткові таски під логіном - до $0.50 щоденний чекін з компа $0.40 щоденне відмічання в певних магазах - $0.50(5 центів магазин, максимум 10 магазинів доба) 3 гри - $1.20 в сумі
кожне розміщене замовлення - +10 монет або більше(від суми залежить) перевірка статусу розміщеного замовлення +5 монет перевірка трекінгу замовлень +5 монет відгук на отримане замовлення 3/20 монет - хз від чого залежить може щось і упустив, але це так, з основного
SeMeNUA 30.05.2024 22:22 пишет: P.S. реле напряжения на али - плохие. У них время отключения сильно высокое (из-за дешевой внутренней конструкции) и не вписывается в нормы, из-за чего при хорошем скачке потребители все же могут успеть крякнуть.
У мене того ж виробника (geya) вже кілька імпульсних реле крякнуло, тому в принципі на шось суперове і не розраховувую, - але в місце, де його нема і ніхто особливо і не планував ставити, за 80 гривень явно краще ніж нічого
щоденний чекін в додатку $0.70 додаткові таски під логіном - до $0.50 щоденний чекін з компа $0.40 щоденне відмічання в певних магазах - $0.50(5 центів магазин, максимум 10 магазинів доба) 3 гри - $1.20 в сумі
кожне розміщене замовлення - +10 монет або більше(від суми залежить) перевірка статусу розміщеного замовлення +5 монет перевірка трекінгу замовлень +5 монет відгук на отримане замовлення 3/20 монет - хз від чого залежить може щось і упустив, але це так, з основного
имхо, но это похоже на зависимость уже. без всякого осуждения с моей стороны)))
имхо, но это похоже на зависимость уже. без всякого осуждения с моей стороны)))
я за то і писав вище. правда залежність то від покупок, не монеток))) тут головне поступово збитись, тоді можна робити перерву на пару місяців - і пвовністю про це забувати
Дітям можна бавитися в "заробіток" . Але ж, я так розумію, там же лише певний % від ціни цими монетами можна оплачувати, решта - вже за свої?
Дітям можна бавитися в "заробіток" . Але ж, я так розумію, там же лише певний % від ціни цими монетами можна оплачувати, решта - вже за свої?
так, більше 99% не буває. класика - 30-50-70% офф. залежить коли і як зайти та купити