Стукався в чат декілька разів, агенти не можуть зрозуміти і пояснити чому в разі повного повернення дефектного товара зненацька покупець має платити за доставку, але результат final, і повторна апеляція схоже нічого не дає, так як листи більше не отримую по цьому кейсу.
А в диспуте, когда Алиэкспресс постановил возвращать товар, было написано, что обратная доставка на продавце? У меня было. Правда, после осуществления рефаунда эта информация исчезла со страницы диспута. Но точно была, пока рефаунд не провелся
В ответ на: If an item needs to be returned, who pays the return cost? • If an item is defective, arrives not as described, or it's the incorrect item, then it will be up to the store to cover the return cost.
але, саме цікаве, що навіть саппорт про це не знає
Стукався в чат декілька разів, агенти не можуть зрозуміти і пояснити чому в разі повного повернення дефектного товара зненацька покупець має платити за доставку, але результат final, і повторна апеляція схоже нічого не дає, так як листи більше не отримую по цьому кейсу.
А в диспуте, когда Алиэкспресс постановил возвращать товар, было написано, что обратная доставка на продавце? У меня было. Правда, после осуществления рефаунда эта информация исчезла со страницы диспута. Но точно была, пока рефаунд не провелся
У мене взагалі детективна історія на 3 місяці. Приїхала lifepo4 зарядка, трохи попрацювала у батьків і під кінець терміну захисту зламалась. Ледь встиг відкрити діспут, там запропонували 15 баксів з 71 і я відмовився, ну і постановили повертай. На сторінці діспуту точно був запис, що оплачує продавець. Відправив назад (20usd) і посилка застрягає на їх таможні. Аліекспрес худченько постановлює No Refund, я пару разів відхиляю ну і фінально знову їх No Refund так як посилка не повернута. Роблю апеляцію, відмова. В чатіку поспівчували, написали як піклуються про кастомера ну і дєржитєсь там)) Втрачати нічого написав їм, ви кидали, буду робити чарджбек. Прийшов лист на пошту будемо розбиратись, переглядати справу, накидай докази, фото посилки, чеки і о диво через день новий лист "We have reviewed your case and will proceed the refund to your original payment method". В історії діспуту так і висить відмова, смсок немає, в банк.додатку тиша, але випадково побачив коли переглядав за липень виписку, що там рядом зі списанням з'явилось поповнення по курсу за липень. Майже хеппі енд. Зараз намагаюсь отримати за доставку, але після відповіді в чатіку "As per checking you dispute, it shows that you don't have a refund" попросив відразу оформити тікет і передати "старшим товаріщам". Відпишусь як будуть зміни.
ps Посилка так і висить вже два місяці на їх таможні, така собі лотерея ці повернення.
Якось не дуже. Порівняв ціну на колонку Anker Motion+. Думав ще одну взяти, якщо ціна буде нормальна. На розпродажі в березні вона коштувала 53 долари, а з купонами та монетками обійшлась мені в 35 доларів. Зараз й близько не така ціна.
Зараз намагаюсь отримати за доставку, але після відповіді в чатіку "As per checking you dispute, it shows that you don't have a refund" попросив відразу оформити тікет і передати "
Повернули оплату за повернення купоном, фініта.
Код:
Upon checking, your return order has been received by seller, however the return shipping fee has not processed by Seller yet. In order to protect your benefits, AliExpress will offer you a coupon worth the return shipping fee paid .
О, у мене отака само цяцька з алі. Прикольний тим що малий і зручний в руці, це мабуть один з найдешевших що міряє постійний струм кліщами. Також напругу чітко міряє, виключається сам через якийсь час як забув виключити, і струм постійний міряє кліщами досить точно, звіряв з показами бмс на акумуляторі. Із недостатків це мабуть те що цей струм постійний щоб побачити треба ліву нижню кнопку клацнути, чи то може в мене якийсь бракований чи не розібрався як користуватись, але привик, задовільняє повністю.
О, у мене отака само цяцька з алі. Прикольний тим що малий і зручний в руці, це мабуть один з найдешевших що міряє постійний струм кліщами. Також напругу чітко міряє, виключається сам через якийсь час як забув виключити, і струм постійний міряє кліщами досить точно, звіряв з показами бмс на акумуляторі. Із недостатків це мабуть те що цей струм постійний щоб побачити треба ліву нижню кнопку клацнути, чи то може в мене якийсь бракований чи не розібрався як користуватись, але привик, задовільняє повністю.