autoua
Autoua.netФорумПокупки за кордоном

Ali Express (264/265)

опытный писатель ***
Херсон
С нами с 24.01.2009

Re: Ali Express [Re: serg99]
      11 января 2025 в 14:05 Гілками

serg99 10.01.2025 12:04 пишет:

по трек-номеру остання дата 19.11.24 - покинуло країну відправлення. термін очікування він поставив 90 днів.
мені тупо чекати, чи потрібно уже вживати якихось заходів?

Скорее всего, зарядка - вещь тяжелая и/или габаритная и потому поехала морем. Потому просто ждать.
Ну и, если сроки доставки еще не вышли и трек-номер не показывает ничего из ряда вон выходящего, то вариантов других и нет - али не даст открыть диспут. А если и даст, то в нем просто скажут ждать.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
опытный писатель ***
Херсон
С нами с 24.01.2009

Re: Ali Express [Re: shcherb]
      11 января 2025 в 14:08 Гілками

shcherb 10.01.2025 12:58 пишет:

замовленню вже 2 місяці - статус "awaiting flight".

У меня, кстати, была точно такая же ситуация. Только меньше - месяц (с конца ноября). В итоге через месяц само нашлось в стране транзита и недавно, наконец, доехало до меня

старожил **
Ивано-Франковск
С нами с 06.02.2008

Re: Ali Express [Re: Italianec]
      11 января 2025 в 16:20 Гілками

ну якщо приводів для хвилювання нема, то чекаємо. морем-значить морем.
просто ще такого у мене не було, посилки останнім часом за 12-14 днів прилітають, а тут уже 3-й місяць пішов, тому я і вирішив запитати. тай вартість на 5 коп.

Достоевский ***
34 года за рулем, Київ <--> Білогородка
С нами с 31.08.2001

12 января 2025 в 14:16 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

навчений чергами на Укрпошті, намагаюсь обирати доставку іншими операторами. Нехай дорожче, але комфортніше. Останній кілька разів все рівно приходять на Укрпошту. Дідько! Навчіть, будь ласка, яка треба вказати доставку іншими операторами?
Ось приклад останньої покупки. Але все рівно укрпошта

навчений чергами на Укрпошті, намагаюсь обирати доставку іншими операторами. Нехай дорожче, але комфортніше

патриарх **
37 лет (17 лет за рулем), Рівне
С нами с 23.05.2018

Re: Ali Express [Re: Smap]
      12 января 2025 в 15:35 Гілками

Smap 12.01.2025 14:16 пишет:

навчений чергами на Укрпошті, намагаюсь обирати доставку іншими операторами. Нехай дорожче, але комфортніше. Останній кілька разів все рівно приходять на Укрпошту. Дідько! Навчіть, будь ласка, яка треба вказати доставку іншими операторами?
Ось приклад останньої покупки. Але все рівно укрпошта

кхм, на скріні ж чітко пише "лайнопошта, містекспрес, ETC

Тобто ніхто не дає гарантій чим повезуть))

А по факту - часом є 2 опції - доставка і самовивіз. так от, самовивіз = нп, треба просто точку доставки обрати(можна по дорозі змінити)

старожил **
Ивано-Франковск
С нами с 06.02.2008

13 января 2025 в 19:59 Гілками

я до укрпошти останнім часом претензій не маю, посилки приходять за 12-14 днів.

Достоевский ***
34 года за рулем, Київ <--> Білогородка
С нами с 31.08.2001

13 января 2025 в 20:33 Гілками

serg99 13.01.2025 19:59 пишет:

я до укрпошти останнім часом претензій не маю, посилки приходять за 12-14 днів.

приходять вони швидко - питань немає. А от щоб отримати, маєш хвилин 40-60 з пенсіонерами з одній черзі постояти. Бо зазвичай працівник пошти лише один. Тому і прийом, і видача, і листи, і перекази ......

старый писатель ***
Киев
С нами с 24.03.2008

27 января 2025 в 10:36 Гілками

Всім привіт!
Зробив замовлення 02.11 у продавана з гарним рейтингом. До 19.11 посилка трекалась, а після тиша. Продаван на мої запити відповідає відписками, чекайте і таке інше. Несе якісь дурниці про те, що посилка на кордоні з рашкою і з-за бойових дій не може бути доставлена в строк, потім писав, що вона загубилася, потім, що вона знайшлася і треба зачекати 5-7 днів, потім знов якусь казку про те, що вона га шляху до мене і треба чекати.

Дата, коли можна відкрити діспут була 01.02 але сьогодня її без мого узгодження змістили до 03.03.

Так що вічно її тепер чекати? Змінів дату і ще мсяць, потім ще?
Є спосіб цього продавана здолати?

kym 1
V.I.P *
65 лет (47 лет за рулем), Киев
С нами с 09.04.2010

27 января 2025 в 13:56 Гілками

у меня был заказ с лета
очень долго висело еще в китае без вылета
но прошло время доставки, алик автоматом поставил получение
написал кляузу, приложил скрины трека, что посылка все время даже китай не покидала - вернули деньги
мелкие, но хоть что-то....

продавець овочів **
Киев
С нами с 11.04.2006

Re: Ali Express [Re: Smap]
      28 января 2025 в 18:39 Гілками

То саме, при замовленні вказано нова пошта міст. Сьогодні прийшло на Укрпошта. Хоча в таращі на китайців окреме робоче місце, так що черги рідко.

Xit
СуперСтар ***
Киев
С нами с 14.11.2005

Re: Ali Express [Re: nickka]
      13 февраля 2025 в 19:12 Гілками

За останні тижні зробив декілька замовлень на Алі в розділі Bundle deals (3-6-10 дешевих речей однією посилкою). Тобто відправник - Алі і проблем з такими посилками ніколи не було. Одна прийшла за 7 днів - все добре. А от друга та третя, які заказав трохи пізніше, йдуть із трохи дивними треками. Типу такого: MGRAE0012193658YQ. Одна з посилок за даними Алі, вже вказано, що доставлена в локальний аеропорт (хоча це і транзит може бути, вони іноді плутають). Але вони ніфіга не трекаються і я гадки не маю, ким вони приїдуть. Це ще не змінився трек на міжнародний?

энтузиаст ****
43 года (8 лет за рулем), Днепр
С нами с 20.11.2015

Re: Ali Express [Re: Xit]
      13 февраля 2025 в 19:17 Гілками

Звичайний трек міст-експресу. Вказаний номер тільки вчора надійшов до китайської поштової служби на відправлення.

Xit
СуперСтар ***
Киев
С нами с 14.11.2005

Re: Ali Express [Re: Кениец]
      14 февраля 2025 в 08:40 Гілками

Дякую, дивися якимось універсальним сервісом - він не ідентифікував такий формат треків.

BS.
опытный писатель ***
47 лет (29 лет за рулем), Киев – Белая Церковь
С нами с 03.09.2006

14 февраля 2025 в 18:31 Гілками

Xit 14.02.2025 08:40 пишет:

Дякую, дивися якимось універсальним сервісом - він не ідентифікував такий формат треків.

Встанови собі додаток міст-експресу, цей трек-номер там має з'явитися автоматично

аццкая сотона **
26 лет за рулем, Киев
С нами с 23.04.2007

16 февраля 2025 в 16:05 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Xit 13.02.2025 19:12 пишет:

За останні тижні зробив декілька замовлень на Алі в розділі Bundle deals (3-6-10 дешевих речей однією посилкою). Тобто відправник - Алі і проблем з такими посилками ніколи не було. Одна прийшла за 7 днів - все добре. А от друга та третя, які заказав трохи пізніше, йдуть із трохи дивними треками. Типу такого: MGRAE0012193658YQ. Одна з посилок за даними Алі, вже вказано, що доставлена в локальний аеропорт (хоча це і транзит може бути, вони іноді плутають). Але вони ніфіга не трекаються і я гадки не маю, ким вони приїдуть. Це ще не змінився трек на міжнародний?

"купився" на shipping guarantee, при замовленні товару було вказаний delivery 01.02 - 11.02 та shipping guarantee, типу якщо до цього часу не встигнуть, то будет купон.

https://www.aliexpress.com/gcp/300000437/7Rm7yfikF7
В ответ на:

Shipping guarantee
Items marked with Shipping guarantee are assured that the order will be shipped within the promised time or you get a compensation coupon code. For full details please refer to the rules section.

Coupon usage
The coupon code is valid for 60 calendar days from issue. It's applicable on all non-virtual items on AliExpress. It can be used on any order amount that's higher than the coupon code value.

Rules
The value of this coupon code is shown on the order details page corresponding to your late shipping order. ·One coupon code is applicable per order, including a single order of multiple items delivered in multiple packages. ·Only items marked with Shipping guarantee qualify for this coupon code. ·The estimated shipping date for an order is indicated on the order details page with a time countdown. For any further questions regarding the shipping times, you can contact our Help center.

Ну, звісно, не встигли. Відкривати диспут вже тупо не дає, типу товар доставляється, і тому вже на строки ніхто не дивиться. Стукнувся в підтримку, мовляв, хочу диспут, бо після 11.02 мені товар не потрібен і я розраховував саме до цієї дати. Диспут вручну вони відкрили, але мені тут же прийшов лист від аліка, що цей диспут результат invalid, і знову ж таки, тому що товар в транзиті, і приходьте через 10 днів...
Заодно в підтримці попросив купон, так як була ж умова shipping guarantee. Однак,
незважаючи, що більше жодних додаткових умов не було вказано, підтримка каже "ну, у вас же не було опції fast delivery (хз де це), тому ця умова, shipping guarantee у вас не діє, навіть якщо вказано що діє" )

Раніше, я вже писав, що Buyer Protection також не працює, як вказано, бо за дефектний товар відмовились робити покриття shipping cost і тупо перекинули стрілки на продавця, мовляв, домовляйся сам з ним про shipping label або інші способи покриття доставки. І виставили термін "відправити товар назад, за рахунок покупця". Звісно, відправка в Китай коштувала майже в ціну самого товару, тому ніякого зиску з такої відправки не було б. Buyer Protection чітко вказував, що shipping cost в разі дефектного товару, покривається продавцем, але ніт..

Цей раз перевірив shipping guarantee - також не працює. Ех, немає на них управи.
Отакі обмани.

Ну, звісно, не встигли. Відкривати диспут вже тупо не дає, типу товар доставляється, і тому вже на строки ніхто не дивиться

Змінено AL® (16:12 16/02/2025)

старожил **
Ивано-Франковск
С нами с 06.02.2008

Re: Ali Express [Re: anch]
      18 февраля 2025 в 21:49 Гілками

anch 27.01.2025 10:36 пишет:

Всім привіт!
Зробив замовлення 02.11 у продавана з гарним рейтингом. До 19.11 посилка трекалась, а після тиша. Продаван на мої запити відповідає відписками, чекайте і таке інше. Несе якісь дурниці про те, що посилка на кордоні з рашкою і з-за бойових дій не може бути доставлена в строк, потім писав, що вона загубилася, потім, що вона знайшлася і треба зачекати 5-7 днів, потім знов якусь казку про те, що вона га шляху до мене і треба чекати.

Дата, коли можна відкрити діспут була 01.02 але сьогодня її без мого узгодження змістили до 03.03.

Так що вічно її тепер чекати? Змінів дату і ще мсяць, потім ще?
Є спосіб цього продавана здолати?

у мене аналогічна ситуація. я замовив зарядний пристрій до авто за близко 200уе, і не знаю, коли я дочекаюся посилку і чи дочекаюся взагалі.....
не знаю, що робити

опытный писатель **
43 года, Станіславів
С нами с 04.05.2016

18 февраля 2025 в 22:01 Гілками

В ответ на:

у мене аналогічна ситуація. я замовив зарядний пристрій до авто за близко 200уе, і не знаю, коли я дочекаюся посилку і чи дочекаюся взагалі.....
не знаю, що робити

теж маю 2 такі випадки за останній час, незнаю з чим пов'язано та раніше ніколи не стикався за 10 років. В одному випадку був товар за 60 доларів, купляв в оф. магазині, але далі "awaiting flight" трекінг не просунувся. Нарешті дочекався 3 місяців, щоб відкрити диспут. Далі алі написали, що ок - але піждемо ще 2 дні) На щастя після цього кошти повернули на картку. Інший товар вже за 210 доларів, минуло 2 міс з дати замовлення і також "awaiting flight" тому підозрюю, що теж вже не приїде... Сподіваюся через місяць відкрию диспут і кошти також повернуть

продавець овочів **
Киев
С нами с 11.04.2006

19 февраля 2025 в 06:32 Гілками

serg99 18.02.2025 21:49 пишет:

не знаю, що робити

з цим аліекспресом незрозуміло. У мене штанга до секатора лежала без руху коло двох місяців. R0....EE і багато хто жалівся що позависали с цими кодами відправлення. 6 лютого зненацька почався рух і 10 приїхало. Якраз на обрізку. Вартість коло 1000 грн.

Змінено nickka (06:35 19/02/2025)

igg 1
V.I.P **
60 лет (39 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

Re: Ali Express [Re: nickka]
      19 февраля 2025 в 10:41 Гілками

nickka 19.02.2025 06:32 пишет:

serg99 18.02.2025 21:49 пишет:

не знаю, що робити

з цим аліекспресом незрозуміло. У мене штанга до секатора лежала без руху коло двох місяців. R0....EE і багато хто жалівся що позависали с цими кодами відправлення. 6 лютого зненацька почався рух і 10 приїхало. Якраз на обрізку. Вартість коло 1000 грн.

не зарано на обрізку за такої мінусової? Можеш, будь ласка, дати посилання на таку штангу?

В мене вся негабаритна дрібнота (електросекатор в тому числі), приходить швидко за 7-10 днів. А от відносно габаритний(шина 0,5м) кущоріз, що замовив 3 лютого, із тим самим треком RO...EE та має позначку Лінія важких посилок Cainiao, досі майже без руху лежить

продавець овочів **
Киев
С нами с 11.04.2006

Re: Ali Express [Re: igg]
      19 февраля 2025 в 18:24 Гілками

https://a.aliexpress.com/_EuKHLbi
А різати буду наступного тижня коли потеплішає. Перевірив штангу з акумом макіта і моїм секатором працює.

Autoua.netФорумПокупки за кордоном
Додаткова інформація
0 користувачів і 8 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  doctor_b, Alfer, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг: ***
Переглядів теми: 607031

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія