Доброго дня. Хочу обрати автомобіль, але якось немає досвіду, тому прошу вашої допомоги. Отже, допоможіть обрати автомобіль, який б відповідав усім чи більшості цих критеріїв:
- Не більше 200 тисяч гривень, ні на гривню. Хіба на 10 копійок - Обовязково нова, з салону, з гарантією і типу того. - Хетчбек, седан чи кросовер. - Комплектація вище середнього чи максимальна. (Не хочу дешевого салону, стальних дисків і так далі) - Щоб автомобіль виглядав круто. (Щоб "ух, яка хороша тачка", а не "О, шо за Опель?" - Кліренс не 5см, так щоб не черкати дном що 5 метрів. - Щоб автомобіль за 2 - 3 роки модна було продати та купити щось краще. (А не як Ланоси, які фіг продасиш) - Двигун який їде. (Щоб не "То ти вже натиснув на газ, чи воно так їде?" - Враховуючи що є мама-тато-барт-сестра треба щоб був не дуже маленьким. (Сину, шо то за фігня, де мені мішок бульби покласти?)
Можливо є ще якісь критерії, допишу. Загалом, просто хороший, крутий автомобіль, щоб "Уххх".
Вижу бюджет тыщ 300 для удовлетворения хотелок
Уххх начинается от 200т баксов, а не местных фантиков... хотя, может для твоих односельчан и шкода "на титанах" будет ухх
Emgrand? )
Emgrand? )
в фуле и с люком)
Та ну, я ж серйозно.
За цю суму всі критерії не влізуть - парочку доведеться точно викреслити
Та ну, я ж серйозно.
серйозно, за 200 тис в макс.комплектації і потужним двигуном буде лише МГ6
Та ну, я ж серйозно.
да кто б сомневался.типа тема не для этого открылась. зы. "потужный двигун"- хорошая попытка, но при чём здесь МГ?
Та ну, я ж серйозно.
да кто б сомневался.типа тема не для этого открылась. зы. "потужный двигун"- хорошая попытка, но при чём здесь МГ?
Ні, ні. Джилі дно, мг теж, не хочу. Під двигуном щоб їхав мається на увазі пристойний, хороший, але не супер пупер, під 160 коняк і вище... ]
Хоча й оверпрайс, але під заявлені потреби підійшов би на ура Спортейж!
Про КПП вроде ж ничего?
Тогда элантра может влезть на механике, меган, дизель тоже с ручкой.
Остальное будет только бубен...
Особливо комплектацією "вище середнього чи максимальна" Про ціну вже мовчу
Особливо комплектацією "вище середнього чи максимальна" Про ціну вже мовчу
А, ну да, там вже задорого... А може підійшов би дизель 1,7 в базі (інших і нема..), сам його тримаю на замітці...
Доброго дня. Хочу обрати автомобіль, але якось немає досвіду, тому прошу вашої допомоги. Отже, допоможіть обрати автомобіль, який б відповідав усім чи більшості цих критеріїв:
- Не більше 200 тисяч гривень, ні на гривню. Хіба на 10 копійок - Обовязково нова, з салону, з гарантією і типу того. - Хетчбек, седан чи кросовер. - Комплектація вище середнього чи максимальна. (Не хочу дешевого салону, стальних дисків і так далі) - Щоб автомобіль виглядав круто. (Щоб "ух, яка хороша тачка", а не "О, шо за Опель?" - Кліренс не 5см, так щоб не черкати дном що 5 метрів. - Щоб автомобіль за 2 - 3 роки модна було продати та купити щось краще. (А не як Ланоси, які фіг продасиш) - Двигун який їде. (Щоб не "То ти вже натиснув на газ, чи воно так їде?" - Враховуючи що є мама-тато-барт-сестра треба щоб був не дуже маленьким. (Сину, шо то за фігня, де мені мішок бульби покласти?)
Можливо є ще якісь критерії, допишу. Загалом, просто хороший, крутий автомобіль, щоб "Уххх".
Либо убирай "нова", либо уменьшай рыбу. За 200 тыс новую, шоп двигло за 160 коней и шоп "Уххх", это анрыл.
Тю, годишную с смешным пробегом выбрал бы по своим критерия лехко! А не страдать с новльем, которое как известно теряет при выезде из салона приличное количество цены.
Тю, годишную с смешным пробегом выбрал бы по своим критерия лехко! А не страдать с новльем, которое как известно теряет при выезде из салона приличное количество цены.
Очень смешно. Я когда себе выбирал, тоже думал взять годичную-двух. Дык их продают тыщи на 2-3 баксов дешевле всего, плюнул и купил новую из салона. А тут товарищ требований набросал на все 350к грн. На годовалой ему 150 никто не сбросит.
Очень смешно. Я когда себе выбирал, тоже думал взять годичную-двух. Дык их продают тыщи на 2-3 баксов дешевле всего, плюнул и купил новую из салона. А тут товарищ требований набросал на все 350к грн. На годовалой ему 150 никто не сбросит.
Их еще и дороже продают чем купили.
Вон у многих продавашек купивших Элантру за 150-160 тыс грн она подорожала до почти 180... так. оказывается машины новые не теряют в цене, а наоборот.. ростут!!!
каждое желание, после первого, стоит примерно 50 000. посему автомобиль подходящий под критерии стоит 250-300 тысяч.
в эту сумму входят траты на дополнительные услуги (постановка на учет, зимняя резина и тд)? это еще тысяч 10-20.
лянча дельта: 1. 199 900 грн 2. Нова з салону 3. хэтч (майже кросовок) 4. Купа всього в базі, наприклад есп 5. Кожен день будуть питати шо то таке 6. Кліренс 15 а не 5 7. Продати можна в любий час (правда за пів ціни або менше, але то таке) 8. 9.2 сек до 100км\год