Доброго дня. Хочу обрати автомобіль, але якось немає досвіду, тому прошу вашої допомоги. Отже, допоможіть обрати автомобіль, який б відповідав усім чи більшості цих критеріїв:
- Не більше 200 тисяч гривень, ні на гривню. Хіба на 10 копійок - Обовязково нова, з салону, з гарантією і типу того. - Хетчбек, седан чи кросовер. - Комплектація вище середнього чи максимальна. (Не хочу дешевого салону, стальних дисків і так далі) - Щоб автомобіль виглядав круто. (Щоб "ух, яка хороша тачка", а не "О, шо за Опель?" - Кліренс не 5см, так щоб не черкати дном що 5 метрів. - Щоб автомобіль за 2 - 3 роки модна було продати та купити щось краще. (А не як Ланоси, які фіг продасиш) - Двигун який їде. (Щоб не "То ти вже натиснув на газ, чи воно так їде?" - Враховуючи що є мама-тато-барт-сестра треба щоб був не дуже маленьким. (Сину, шо то за фігня, де мені мішок бульби покласти?)
Можливо є ще якісь критерії, допишу. Загалом, просто хороший, крутий автомобіль, щоб "Уххх".
bogdansn 03.12.2013 18:04 пишет: Доброго дня. Хочу обрати автомобіль, але якось немає досвіду, тому прошу вашої допомоги. Отже, допоможіть обрати автомобіль, який б відповідав усім чи більшості цих критеріїв:
- Не більше 200 тисяч гривень, ні на гривню. Хіба на 10 копійок - Обовязково нова, з салону, з гарантією і типу того. - Хетчбек, седан чи кросовер. - Комплектація вище середнього чи максимальна. (Не хочу дешевого салону, стальних дисків і так далі) - Щоб автомобіль виглядав круто. (Щоб "ух, яка хороша тачка", а не "О, шо за Опель?" - Кліренс не 5см, так щоб не черкати дном що 5 метрів. - Щоб автомобіль за 2 - 3 роки модна було продати та купити щось краще. (А не як Ланоси, які фіг продасиш) - Двигун який їде. (Щоб не "То ти вже натиснув на газ, чи воно так їде?" - Враховуючи що є мама-тато-барт-сестра треба щоб був не дуже маленьким. (Сину, шо то за фігня, де мені мішок бульби покласти?)
Можливо є ще якісь критерії, допишу. Загалом, просто хороший, крутий автомобіль, щоб "Уххх".
Либо убирай "нова", либо уменьшай рыбу. За 200 тыс новую, шоп двигло за 160 коней и шоп "Уххх", это анрыл.
Тю, годишную с смешным пробегом выбрал бы по своим критерия лехко! А не страдать с новльем, которое как известно теряет при выезде из салона приличное количество цены.
man-stas 03.12.2013 21:50 пишет: Тю, годишную с смешным пробегом выбрал бы по своим критерия лехко! А не страдать с новльем, которое как известно теряет при выезде из салона приличное количество цены.
Очень смешно. Я когда себе выбирал, тоже думал взять годичную-двух. Дык их продают тыщи на 2-3 баксов дешевле всего, плюнул и купил новую из салона. А тут товарищ требований набросал на все 350к грн. На годовалой ему 150 никто не сбросит.
Очень смешно. Я когда себе выбирал, тоже думал взять годичную-двух. Дык их продают тыщи на 2-3 баксов дешевле всего, плюнул и купил новую из салона. А тут товарищ требований набросал на все 350к грн. На годовалой ему 150 никто не сбросит.
Их еще и дороже продают чем купили.
Вон у многих продавашек купивших Элантру за 150-160 тыс грн она подорожала до почти 180... так. оказывается машины новые не теряют в цене, а наоборот.. ростут!!!
лянча дельта: 1. 199 900 грн 2. Нова з салону 3. хэтч (майже кросовок) 4. Купа всього в базі, наприклад есп 5. Кожен день будуть питати шо то таке 6. Кліренс 15 а не 5 7. Продати можна в любий час (правда за пів ціни або менше, але то таке) 8. 9.2 сек до 100км\год