autoua
Autoua.netФорумAutoua форум

Евромайдан объявил Крещатик зоной свободной от транспорт (4/7)

СуперСтар ***
Киев
С нами с 03.09.2001

Re: Евромайдан объявил Крещатик зоной свободной от транспорт [Re: _Pirat_]
      23 декабря 2013 в 09:19 Гілками

_Pirat_ 23.12.2013 00:53 пишет:

Чем плоха ул. Шелковичная?

Прекрасная улица, красивая, но вот пропускная способность ее вызывает у меня сомнения. Да и зимой по ней иногда ездить не комильфо

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
подсевший на форум *
36 лет за рулем, пуп земли
С нами с 21.08.2003

Re: Евромайдан объявил Крещатик зоной свободной от транспорт [Re: rEvolution]
      23 декабря 2013 в 09:25 Гілками

Прикручу голосовалку
Ради свержения Януковича
Ви можете вибрати тільки один варіант відповіді
Я готов потерпеть некоторый дискомфорт из-за частично перекрытого Крещатика
Батя - это святое. Майданеров - на рудники

Початок голосовалки (09:25 23/12/2013) закiнчення (Дата закінчення голосування не визначена.)
Перш ніж побачити результати, ви повинні проголосувати.

Супер писатель! **
51 год, Киев
С нами с 07.06.2004

Re: Евромайдан объявил Крещатик зоной свободной от транспорт [Re: vovast]
      23 декабря 2013 в 10:08 Гілками

Тенденції очевидні. Всі, хто не підтримує Майдан в сусідній гілці, ті - проти перекриття Хрещатику, і навпаки. Я ще раз хочу повторити. Ви - клавіатурні бійці, не більше. Ваша доля - сидіти на кухні, і триндіти. Все. Ви свою сраку ні на йоту не піднімете, якщо не будете бачити моменального матеріального зиску. Вас не пече, що у Києва забрали спочатку районні ради, потім мера, потім Київраду, але вас пече Майдан. Вам пофіг було, коли валили садибу Казанського, будинок Грушевського, коли зруйнували будинок Байрона, коли в історичному центрі будують хмарочоси, коли знищили трамваї. Зате вам болить знесення леніна! Вам кожен день перекривають дороги для овоча. І що ви робите, крім сцикливих гудків клаксонів? Де ваш протест проти прекриття міліцією урядового кварталу? Вам не подобаються барикади, хто з вас прийшов всуботу на суботник по їх розчистці? Аж чотири чоловіка. Хто з вас був серед них? Це ви такі коріні кияни? Не вірю!
Кияни щонеділі на Майдані (учора також). Це вже місяць, і їх менше не стає. І вони вчора так вирішили! Самі. А якщо ви хочете щось зробити, то піднімайте дупи, організуйтесь, і добийтесь чогось. Але крім стуку клавіатури від вас нічого не візьмеш. Вас може і більшість (хоча згідно соцопитувань 64% киян підтримують Майдан http://lb.ua/news/2013/12/19/248380_dve_treti_kievlyan_podderzhivayut.html), але рішення приймає активна меншість. Така ваша карма. Змиріться.

Змінено Dmitrik (10:19 23/12/2013)

читатель
Киев
С нами с 09.12.2009

Re: Евромайдан объявил Крещатик зоной свободной от транспорт [Re: Statera]
      23 декабря 2013 в 10:24 Гілками

Перекрывают дороги на 15 мин., а я теперь каждое утро на Шелковичную с Оболони езжу минимум 1,5 часа в 9 утра, когда раньше за 20-30 мин. доезжада, устала обЪяснять, что не виноватая я, что опаздываю, задолбали

Супер писатель! **
51 год, Киев
С нами с 07.06.2004

Re: Евромайдан объявил Крещатик зоной свободной от транспорт [Re: mar$]
      23 декабря 2013 в 10:34 Гілками

mar$ 23.12.2013 10:24 пишет:

Перекрывают дороги на 15 мин., а я теперь каждое утро на Шелковичную с Оболони езжу минимум 1,5 часа в 9 утра, когда раньше за 20-30 мин. доезжада, устала обЪяснять, что не виноватая я, что опаздываю, задолбали

Ну так ти не за адресою пишеш. Тобі треба писати: "МВС.Беркут. Звільніть Грушевського!"
Але, напевно, в тебе багато вільного часу, та й начальники не дуже суворі. З Оболоні на Шовковичну спокійно їдеться на метро за 40 хв. Але, це настільки нижче твоєї гідності, що аж вирішала з цього приводу зареєструватись, і аме в цій гілці. Автомобілісти вони такі, суворі!

Дохтар Зло **
47 лет, Киев
С нами с 15.01.2008

Re: Евромайдан объявил Крещатик зоной свободной от транспорт [Re: Dmitrik]
      23 декабря 2013 в 10:50 Гілками

Dmitrik 23.12.2013 10:34 пишет:

... аж вирішала з цього приводу зареєструватись, і аме в цій гілці. ...

4 года назад - специально планировала события на майдане

энтузиаст **
31 год за рулем, Киев
С нами с 24.12.2010

Re: Евромайдан объявил Крещатик зоной свободной от транспорт [Re: mar$]
      23 декабря 2013 в 10:53 Гілками

А я как-то ежедневно ездил и езжу с Оболони на пересечение Пушкинской и Б.Хмельницкого 20-25 минут. Единственное - раньше через Крещатик, теперь другой маршрут. Попробуй выехать на 20 минут раньше - сэкономишь час.

старожил *
35 лет за рулем, Киев
С нами с 05.03.2012

Re: Евромайдан объявил Крещатик зоной свободной от транспорт [Re: sad_joker]
      23 декабря 2013 в 11:10 Гілками

sad_joker 22.12.2013 19:19 пишет:

А на каком основании они имеют право это делать?
Это я завтра могу у себя на проспекте выйти поставить торговые палатки и обьявить зону свободную от авто, или как?

можешь, конечно. ну хотя бы попытаться.

читатель
Киев
С нами с 09.12.2009

Re: Евромайдан объявил Крещатик зоной свободной от транспорт [Re: sslav]
      23 декабря 2013 в 13:18 Гілками

sslav 23.12.2013 10:53 пишет:

А я как-то ежедневно ездил и езжу с Оболони на пересечение Пушкинской и Б.Хмельницкого 20-25 минут. Единственное - раньше через Крещатик, теперь другой маршрут. Попробуй выехать на 20 минут раньше - сэкономишь час.

А во сколько выезжаете, если не секрет

V.I.P *
27 лет за рулем, хутор Отрадный
С нами с 28.03.2007

23 декабря 2013 в 13:28 Гілками

Dmitrik 23.12.2013 10:34 пишет:

Ну так ти не за адресою пишеш. Тобі треба писати: "МВС.Беркут. Звільніть Грушевського!"

Так вы сделайте акт доброй воли: первыми уберитесь с Майдана. Спорим, МВС с "Беркутом" поступят точно так же максимум, через день, с огромной радостью.

V.I.P *
С нами с 28.03.2007

23 декабря 2013 в 14:03 Гілками

Dmitrik 23.12.2013 10:08 пишет:

Тенденції очевидні. Всі, хто не підтримує Майдан в сусідній гілці, ті - проти перекриття Хрещатику, і навпаки. Я ще раз хочу повторити. Ви - клавіатурні бійці, не більше. Ваша доля - сидіти на кухні, і триндіти. Все. Ви свою сраку ні на йоту не піднімете, якщо не будете бачити моменального матеріального зиску. Вас не пече, що у Києва забрали спочатку районні ради, потім мера, потім Київраду, але вас пече Майдан.

А Вам шо с того - вы у нас в райсовете депутатом быди, иди в мерии - и Вас оттуджжа турнули, штоле? Мне таки пофигу, каким способом будет управлятся городское хозяйство, нехай хоть должность падишаха выведут, цены в магазинах были вменяемые, пробки - минимальные, а коммунальные тарифы - приемлемые.

Вам пофіг було, коли валили садибу Казанського, будинок Грушевського, коли зруйнували будинок Байрона, коли в історичному центрі будують хмарочоси, коли знищили трамваї.

Интересно, а где, лично, Вы были в тот момент, когда ломали домик Байрона? Неужели под колеса строительной техники кидались, пытаясь защитить Достояние Человечества?
И покажите мне фото хоть одного нынешнего майданного лозунга, на котором написан протест против сноса дома Гушевского или отмены трамвая. Нет там таких лозунгов, зато куча совершенно иных. Так что не надо тут брехать про архитектуру: цель майдана - поменять одного мyдaка на другого, какими бы громкими словами эти цели не прикрывались.

Зате вам болить знесення леніна! Вам кожен день перекривають дороги для овоча. І що ви робите, крім сцикливих гудків клаксонів? Де ваш протест проти прекриття міліцією урядового кварталу? Вам не подобаються барикади, хто з вас прийшов всуботу на суботник по їх розчистці? Аж чотири чоловіка. Хто з вас був серед них? Це ви такі коріні кияни? Не вірю!

Уберитесь с майдана, и коммунальники освободят город от ваших баррикад в тот же день - я им за то уже налоги заплатил.

Кияни щонеділі на Майдані (учора також). Це вже місяць, і їх менше не стає. І вони вчора так вирішили! Самі. А якщо ви хочете щось зробити, то піднімайте дупи, організуйтесь,

Считаете, будет нормальным, если недовольные таки организуются, возьмут бейсбольные биты и придут добиваться свободы проезда по Крещатику?

і добийтесь чогось.

Интересно, а полезного чего вы уже добилсь, своей майданной протестуцией?
Надо бы, пожалуй, на майдане колес проволочных понаставить, к генераторам подключить, нехай майданные "хомячки" побегают в них, поделают это свое знаменитое "что-то", глядишь, тарифы на электроэнергию у киевлян снизятся. Вот тогда перекрытие майдана станет оправданным!

Але крім стуку клавіатури від вас нічого не візьмеш. Вас може і більшість (хоча згідно соцопитувань 64% киян підтримують Майдан http://lb.ua/news/2013/12/19/248380_dve_treti_kievlyan_podderzhivayut.html), але рішення приймає активна меншість. Така ваша карма. Змиріться.

Дурни. Решения за вас принимают козлы, которые вас там кашей кормят, и концерты устраивают. А вы как были в 2004 году стадом агрессивных баранов, так и остались: ни черта вы не решаете, не тешьте себя глупыми надеждами.

энтузиаст **
21 год за рулем, Киев
С нами с 13.05.2013

Re: Евромайдан объявил Крещатик зоной свободной от транспорт [Re: boyko_s]
      23 декабря 2013 в 15:14 Гілками

Не выдержал... И хочу поддержать предыдущего оратора - boyko_s.

Вот здесь некоторые говорят, что перекрытие Крещатика и др.улиц - типа хорошо. Дескать, Майдан, "революция" и всё такое. Окей. Пусть так. Не буду сейчас злостно оффтопить и задавать вопросы на тему политики. Коснусь только автотем.
На майдане объявили вчера объявили, что какое то самопровозглашенное "самоуправление Киева! решило сделать Крещатик пешеходным. Майдан типа проголосовал за это.
И что, здесь есть люди которые верят этому словоблудию? Неизвестно кто, неизвестно как и что принял, чтобы придать видимость "революционной законности" обыкновенному уголовно-наказуемому деянию - перекрытию транспортных путей. Выкрикнули это на площади - все кто там был подняли руки и типа "Майдан решил". Не смешите меня.
Чем ЭТО действо отличается от советского голосования ??? Когда все "за" были, сами не зная за что.
Неужели "лидеры майдана" не могут ЧЕСТНО сказать - ребята, мы тут нарушаем кучу законов, пользуясь массовостью. Цель - смена власти. А все остальное нам - по боку. И законы, которые нам неудобны, и здравый смысл, и элементарная правда во взаимоотношениях с окружающими.

Я понимаю, что меня сейчас заклюют за "антимайданные настроения" и т.п. Мне всё равно. Только все должны понимать, что ложь не может служить базой для правды, которую они все так на словах хотят. Всё.

Spielberg *
48 лет, Киев
С нами с 08.10.2011

Re: Евромайдан объявил Крещатик зоной свободной от транспорт [Re: sslav]
      23 декабря 2013 в 15:18 Гілками

sslav 23.12.2013 10:53 пишет:

Каждый день Оболонь-Золотые, сегодня утром 14 минут.

Супер писатель! **
51 год, Киев
С нами с 07.06.2004

Re: Евромайдан объявил Крещатик зоной свободной от транспорт [Re: boyko_s]
      23 декабря 2013 в 15:18 Гілками

це все клавіатурна болтологія. Ще раз прошу: "зробіть, що ви хочете! Хоч щось!" Якщо не подобається майдан, то зробіть інше. Зробіть для себе! не можете? ну тоді стучіть по клаві. А про біти смішно читати. Дитсадок. Чому ви не прийшли в суботу з бітами? Отож.
Ось ваші однодумці зробили. http://www.pravda.com.ua/photo-video/2013/12/23/7008035/
Ідіть наведіть порядок, бо комунальщиків поки не видно. А то все ми да ми.

Spielberg *
48 лет, Киев
С нами с 08.10.2011

23 декабря 2013 в 15:20 Гілками

Тенденції очевидні. Всі, хто не підтримує Майдан в сусідній гілці, ті - проти перекриття Хрещатику, і навпаки. Я ще раз хочу повторити. Ви - клавіатурні бійці, не більше. Ваша доля - сидіти на кухні, і триндіти. Все. Ви свою сраку ні на йоту не піднімете, якщо не будете бачити моменального матеріального зиску. Вас не пече, що у Києва забрали спочатку районні ради, потім мера, потім Київраду, але вас пече Майдан. Вам пофіг було, коли валили садибу Казанського, будинок Грушевського, коли зруйнували будинок Байрона, коли в історичному центрі будують хмарочоси, коли знищили трамваї. Зате вам болить знесення леніна! Вам кожен день перекривають дороги для овоча. І що ви робите, крім сцикливих гудків клаксонів? Де ваш протест проти прекриття міліцією урядового кварталу? Вам не подобаються барикади, хто з вас прийшов всуботу на суботник по їх розчистці? Аж чотири чоловіка. Хто з вас був серед них? Це ви такі коріні кияни? Не вірю!
Кияни щонеділі на Майдані (учора також). Це вже місяць, і їх менше не стає. І вони вчора так вирішили! Самі. А якщо ви хочете щось зробити, то піднімайте дупи, організуйтесь, і добийтесь чогось. Але крім стуку клавіатури від вас нічого не візьмеш. Вас може і більшість (хоча згідно соцопитувань 64% киян підтримують Майдан http://lb.ua/news/2013/12/19/248380_dve_treti_kievlyan_podderzhivayut.html), але рішення приймає активна меншість. Така ваша карма. Змиріться.

Красава!

Твой спич на другом ресурсе разместить можно?

V.I.P *
С нами с 28.03.2007

23 декабря 2013 в 15:28 Гілками

Dmitrik 23.12.2013 15:18 пишет:

Ідіть наведіть порядок, бо комунальщиків поки не видно.

Шли бы вы по домам. А порядок там и без нас с вами наведут.

А то все ми да ми.

И шо: "вы"?

энтузиаст **
21 год за рулем, Киев
С нами с 13.05.2013

23 декабря 2013 в 15:29 Гілками

зробіть, що ви хочете! Хоч щось!" Якщо не подобається майдан, то зробіть інше. Зробіть для себе! не можете? ну тоді стучіть по клаві.

А почему вы автоматически считаете, что все кто с вами не согласен и не "стоит за Украину на майдане" ничего не делают? Делают. И для себя в первую очередь. Из каждого из нас как раз и состоит эта страна.

V.I.P *
С нами с 28.03.2007

Re: Евромайдан объявил Крещатик зоной свободной от транспорт [Re: Sergu44o]
      23 декабря 2013 в 15:32 Гілками

Sergu44o 23.12.2013 15:20 пишет:

Красава!

Твой спич на другом ресурсе разместить можно?

Вот тут тоже полно красивых пламенных спичей. Можешь размещать.

Spielberg *
48 лет, Киев
С нами с 08.10.2011

23 декабря 2013 в 15:32 Гілками

Statera 23.12.2013 15:29 пишет:

зробіть, що ви хочете! Хоч щось!" Якщо не подобається майдан, то зробіть інше. Зробіть для себе! не можете? ну тоді стучіть по клаві.

А почему вы автоматически считаете, что все кто с вами не согласен и не "стоит за Украину на майдане" ничего не делают? Делают. И для себя в первую очередь. Из каждого из нас как раз и состоит эта страна.

Что вы сделали для того, чтобы освободить Крещатик?

Вампіііір **
60 лет (36 лет за рулем), Киев
С нами с 15.11.2003

23 декабря 2013 в 15:35 Гілками

Statera 23.12.2013 15:14 пишет:

...предыдущего оратора - boyko_s.

Бня...в точку!
100% попадання в характеристику даного персонажу.
Ні дать -ні взять!

Autoua.netФорумAutoua форум
Додаткова інформація
1 користувачів і 107 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, moderator, Amateur 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 11579

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія