Дорогі автомайданівці, та просто активні євромайданівці, чиї машини могли бути помічені у підвезенні допомоги майдану або інших активностях. Порада з "того боку" від співчуваючих: знімайте на ніч номери. паркуйтесь не в тому місці, де завжди. ставте авто під закладами, які мають відеоспостережння і\або працюють цілодобово. репост, будь ласка, це важливо.
Дорогі автомайданівці, проявите гражданскую позицию - не паркуйте свои машины рядом с машинами обычных киевлян. Те ни в чем не виноваты.
Дорогі автомайданівці, проявите гражданскую позицию - не паркуйте свои машины рядом с машинами обычных киевлян. Те ни в чем не виноваты.
Ггг, выкладывай список мест, где паркуются "обычные киевляне", чтобы там вдруг не припарковались случайно автомайданоцы.
Вже була моя машина тут на першій сторінці, вирішив закинути ще раз. Спалили за львівські номера, участі у майдані не приймав, добре що місяць перед тим застрахував її
Эта ночь, тоже не спокойна .
Харьковский 168-а, минус одна машина, палили в густозаставленном месте.
Успели немного откатить машину, в итоге одна сгорела, две подсмалило.
как то так.
Такое попалось в дебрях соцсетей:
Порада з "того боку" від співчуваючих: знімайте на ніч номери.
Плохой совет: начнут жечь машины без номеров.
Федорова,1 01.02.2014 подожгли авто представительницы правительства Канады в Украине Пруф
Федорова,1 01.02.2014 подожгли авто представительницы правительства Канады в Украине Пруф
+1 сегодня ночью сожгли авто оператора 5го канала фото
харьковское шоссе во дворе дома 168а сожгли ночью авто. Рено Logan mcv.
Вже була моя машина тут на першій сторінці, вирішив закинути ще раз. Спалили за львівські номера, участі у майдані не приймав, добре що місяць перед тим застрахував її
Щкода, що сталося не повернеш, співчуваю. В мене теж львівська машина, тим паче за далекі кілометри її видно. Дійсно по районам слід гуртуватись та боронити, інших варіантів нажаль немає.
харьковское шоссе во дворе дома 168а сожгли ночью авто. Рено Logan mcv.
и жигулики по бокам обгорели, пожарные очень быстро приехали
інших варіантів нажаль немає.
гараж или платная стоянка
гараж или платная стоянка
Не поможет. У родителей во дворе на Гоголевской сожгли гараж вместе с машиной сегодня ночью. Хозяин последнее время ходил на майдан, помогал чем мог. Вчера ему было плохо, скорую вызывали.
Ну тіпа версія, звідки вуха ростуть. Цитувати не буду, щоб не дратувати маторізку
Автомайдановцы как-то очень нагло с гаишниками себя ведут Подполковника оскорбляют при исполнении, отбирают документы. Странно что их не привлекли за нападение на сотрудников при исполнении.