spd 31.01.2014 21:49 пишет: Такое попалось в дебрях соцсетей:
В ответ на: Дорогі автомайданівці, та просто активні євромайданівці, чиї машини могли бути помічені у підвезенні допомоги майдану або інших активностях. Порада з "того боку" від співчуваючих: знімайте на ніч номери. паркуйтесь не в тому місці, де завжди. ставте авто під закладами, які мають відеоспостережння і\або працюють цілодобово. репост, будь ласка, це важливо.
Дорогі автомайданівці, проявите гражданскую позицию - не паркуйте свои машины рядом с машинами обычных киевлян. Те ни в чем не виноваты.
Jozef 31.01.2014 22:46 пишет: Дорогі автомайданівці, проявите гражданскую позицию - не паркуйте свои машины рядом с машинами обычных киевлян. Те ни в чем не виноваты.
Ггг, выкладывай список мест, где паркуются "обычные киевляне", чтобы там вдруг не припарковались случайно автомайданоцы.
Вже була моя машина тут на першій сторінці, вирішив закинути ще раз. Спалили за львівські номера, участі у майдані не приймав, добре що місяць перед тим застрахував її
N5566 31.01.2014 23:45 пишет: Вже була моя машина тут на першій сторінці, вирішив закинути ще раз. Спалили за львівські номера, участі у майдані не приймав, добре що місяць перед тим застрахував її
Щкода, що сталося не повернеш, співчуваю. В мене теж львівська машина, тим паче за далекі кілометри її видно. Дійсно по районам слід гуртуватись та боронити, інших варіантів нажаль немає.
Не поможет. У родителей во дворе на Гоголевской сожгли гараж вместе с машиной сегодня ночью. Хозяин последнее время ходил на майдан, помогал чем мог. Вчера ему было плохо, скорую вызывали.
Автомайдановцы как-то очень нагло с гаишниками себя ведут Подполковника оскорбляют при исполнении, отбирают документы. Странно что их не привлекли за нападение на сотрудников при исполнении.