це вічне таке питання. Скільки, щоб достойно, але і не забагато, хто як думає або знає? гроші ж зайві не бувають. Буде операція в охматдиті, доволі складна, але не ексклюзивна. Питала - сам не каже, як зможете (вони там щодо цього чемні, кажуть - ціни нема, ми ж не в магазині). А я не знаю. Погуглила - багато хто пише про сотні гривень, мені здається, наче мало. Знайомим в пагу позавчора сказали 15 тищ, ситуація одного рангу з нашою. Я досі думала - ну може тищу доларів, шось таке
Сколько теоретиков и ни одного конкретного ответа Паховая грыжа 2 года назад на Алишера Навои - 500 грн хирургу (зав.отделением) и 300 грн анастезиологу.
обычно хирург сам должен написать на листочке бумаги цену за свою работу
це вічне таке питання. Скільки, щоб достойно, але і не забагато, хто як думає або знає? гроші ж зайві не бувають. Буде операція в охматдиті, доволі складна, але не ексклюзивна. Питала - сам не каже, як зможете (вони там щодо цього чемні, кажуть - ціни нема, ми ж не в магазині). А я не знаю. Погуглила - багато хто пише про сотні гривень, мені здається, наче мало. Знайомим в пагу позавчора сказали 15 тищ, ситуація одного рангу з нашою. Я досі думала - ну може тищу доларів, шось таке
Сколько теоретиков и ни одного конкретного ответа Паховая грыжа 2 года назад на Алишера Навои - 500 грн хирургу (зав.отделением) и 300 грн анастезиологу.
ох уж любители все конкретизировать
лапароскопия 2010 год в железнодорожной больнице на Коцюбинского 1600 гривен платежей через страховую - лекарства и около 2500 гривен на карман - врачи, медсестры
это предоперационная палата сутки, операция, день реанимация, еще день обычная
ага, ну тепер мамі ясно. Всім дякую за конкретні цифри, ви мене заспокоїли) ще маєте шо сказать - вітається)
все по разному.вот у знакомого была 2 недели назад операция сложная на желчном длилась 3 часа.анестезия и реанимация отдали 1100гр.хирургу потом уже 3000т.гр.
лапароскопия отцу будут делать на днях(что то в мочевом) врач сказал сразу 10000грн. в Донецке.
Без описания операции - озвучивать стоимость бессмысленно. "Хирург в Охматдете" может и вросший ноготь удалять, и пересадку костного мозга делать. Правда, несколько разные вещи?
Без описания операции - озвучивать стоимость бессмысленно. "Хирург в Охматдете" может и вросший ноготь удалять, и пересадку костного мозга делать. Правда, несколько разные вещи?
вам бессмислєнно, ви й не озвучуєте, я ж не наполягаю. Думаю, якби я написала, шо це операція дюамеля-мартіна (наприклад), ви б теж ніфіга мені не озвучили, бо хз, шо воно таке і як робиться, правда ж?
позволяют фінанси = це те саме, шо "хз скільки". Для дитини нічого не шкода, я буду мегавдячна, але після операції життя не закінчується. Тут хоч би зрозуміти, скільки в києві взагалі в середньому дають - це сотні, тисячі, десятки тисяч? от би було класно, якби лікар назвав хоч мін і макс, скільки йому платять, а я б на себе приміряла. Але ж скромнічає
это сильно от операции зависит. За апендицит платили кажись 2500... врач тоже говорил мол сколько не жалко. Все действительно зависит от твоей финансовой ситуации и совести одно дело заплатить 8000 и отложить из-за этого поездку на Мальдивы, и совсем другое - 2 месяца хавать мивину после такого пожертвования
вам бессмислєнно, ви й не озвучуєте, я ж не наполягаю. Думаю, якби я написала, шо це операція дюамеля-мартіна (наприклад), ви б теж ніфіга мені не озвучили, бо хз, шо воно таке і як робиться, правда ж?
ОК, цены с Подвысоцкого месячной давности: - резекция мениска+пластика ПКС = 20 тыс.грн, из них 13тыс - материалы - замена тазобедренного сустава = 65 тыс.грн, из них 50тыс - материалы. Надеюсь - информация оказалась полезной?
ОК, цены с Подвысоцкого месячной давности: - резекция мениска+пластика ПКС = 20 тыс.грн, из них 13тыс - материалы - замена тазобедренного сустава = 65 тыс.грн, из них 50тыс - материалы. Надеюсь - информация оказалась полезной?
это по страховой или все на карман?
Я бы этим ублюдкам не платил ни копейки.
- резекция мениска+пластика ПКС = 20 тыс.грн, из них 13тыс - материалы
Цены как у Левенца А что за клиника на Подвысоцкого?
главное не платить ДО, а платить после
Я бы этим ублюдкам не платил ни копейки.
+1000000 мне отца убили, конкретно анестизиолог и хш докажешь потом ((( Они там врачи все друг друга покрывают
См.личку
да, покривають, брешуть, шо немає якогось обладнання і відсилають малесеньку дитину зі своєї реанімації в іншу, шоб не брати на себе її смерть, але інших де взяти?
главное не платить ДО, а платить после
+100
12-та лікарня, напевно. Мамі рік тому в їх ортопедії робили операцію (перелом ліктя), якийсь складний. Буквально збирали чашку. Так ось після того в клініці спортивної медицини, яка вважається авторитетом в подібних травмах, сказали: "Операція виконана близько до зразкової". А "подяка" була чи 3,5 тис. грн., чи 4,5 тис. грн. (не згадаю точно).
12-та лікарня, напевно. Мамі рік тому в їх ортопедії робили операцію (перелом ліктя), якийсь складний. Буквально збирали чашку. Так ось після того в клініці спортивної медицини, яка вважається авторитетом в подібних травмах, сказали: "Операція виконана близько до зразкової". А "подяка" була чи 3,5 тис. грн., чи 4,5 тис. грн. (не згадаю точно).