pustelnyck 19.02.2014 15:06 пишет: 51 км Житомирської траси - рух заблоковано. Обід 19.02.2014
Автошлях М 06 — автомобільний шлях міжнародного значення на території України. Цікаво почитати, що офіційно напишуть про це "перекриття" Вони ж, , посилались: Стаття 279. Блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства 1. Блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод, відключення енергопостачання чи іншим способом, яке порушило нормальну роботу транспорту або створювало небезпеку для життя людей, або настання інших тяжких наслідків,- карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років. ... 3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, якщо вони спричинили загибель людей або інші тяжкі наслідки,- караються позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років.
Основним безпосереднім об'єктом злочину є нормальна робота транспорту, контрольоване використання стаціонарних транспортних об'єктів, а також безпека функціонування транспортних комунікацій, руху та експлуатації транспорту, безпека експлуатації всієї транспортної системи. Його додатковим факультативним об'єктом можуть виступати життя і здоров'я особи, власність, інші блага.
Респект. Тролити гаїшників під дулом автомата. Гайці часом не з Переяслав-Хмельницького? В них улюблена розвага - зупинити просто так і попросити відкрити капот.
Там есть какие-то знаки? А то она ориентируется в местности еще хуже чем я Еще и одна в машине
Тільки місцевих питати. Знаки то є. Але так розставлені, що заблукати простіше простого. Сам, як перший раз їхав тим маршрутом, то пару раз не туди повертав.
Там есть какие-то знаки? А то она ориентируется в местности еще хуже чем я Еще и одна в машине
Тільки місцевих питати. Знаки то є. Але так розставлені, що заблукати простіше простого. Сам, як перший раз їхав тим маршрутом, то пару раз не туди повертав.
Да она туда только к ночи доберется, местные уже спать давно будут, а кто не спит - к тем лучше не обращаться. Что ж за время-то такое настало
А нефиГ выстЁбываться и типа падать на умняк... А потом откладывать кирпичи при направленном в бошку стволе. Сейчас не та ситуЁвина в нашем государстве (могли бы пристрелить и подбросить в багажник разных приколов) - мог бы спокойно решить вопрос= показать макумент и ехать дальше .
В ответ на: А потом откладывать кирпичи при направленном в бошку стволе.
А те так автомат направляли? А вот мне приходилось испытывать такое, кстати тоже гаи при отработке, и даже я ни грамма не тролил, а по быреку отрыл все что просили, но ноги в поджилках еще долго тряслись, хрен его знает вдруг у него палец судорога сведет.
В ответ на: А потом откладывать кирпичи при направленном в бошку стволе.
А те так автомат направляли? А вот мне приходилось испытывать такое, кстати тоже гаи при отработке, и даже я ни грамма не тролил, а по быреку отрыл все что просили, но ноги в поджилках еще долго тряслись, хрен его знает вдруг у него палец судорога сведет.
ОТОЖ и я говорю... ведь гаец был спокоен, нет красаве надо было на регистратор выпендриться В итоге: 30 мин. потерянного времени, сидушка в кирпичах, дохлых нервных клеток 3 лимона - зато герой...