Шановні потрібна доаомога. в ніч з 17 на 18 лютого (точний час не відомий) по дорозі з роботи до дому викрали мого сусіда разом з авто!!! точний час нвідомо (повертався до дому пізно) ймовірно сталось на стандартному його маршруті Дехтярівська-проспект Перемоги- Кільцева дорога- с.Петрівське 18 лютого міліція знайшла його мертвим за межами Києва (місце де його знайшли ще незнаю, як повідомлять напишу) авто так і не знайшли Автомобіль Шевроле авео червоного кольору АА7196СТ Благаю якщо хоч щось хтось бачив допоможіть... О5О-33О-57-91 Олексій
Я в шоке.
Напиши на сайте Магнолии.Там есть поиск свидетелей и аудитория добавится.Желаю успеха
Жесть какая!!!
В стране безпредел
В стране безпредел
Массовые модели уходили на запчасти во все времена.
В стране безпредел
вместе с людьми?
В стране безпредел
вместе с людьми?
В смутные времена - да, вместе с людьми. Причем не кроясь, просто на дорогах расстреливали. Нет уважения к Закону - будут трупы.
Так зачем нам тогда ?
Так зачем нам тогда ?
Это Мы им нужны
Так зачем нам тогда ?
вообще не нужны считаю, кто сильнее физически или у кого ствол тот и прав.
Так зачем нам тогда ?
ну вони ж по форумах не будуть шукати свідків... я розумію що вирогідність дуже низька, але всяке буває....
Страх и ужас На фоне событий в стране сейчас может повылазить всякий криминалитет, под прикрытием общей неразберихи... Нужно быть предельно осторожными.