Біля Святошинського РОВД (пр Перемоги) помічена велика кількість тушок (близько сотні) ймовірно готують провокації. Потрібно організувати патрулювання! Тільки що 11 хлопаків пішли по вул Семашко від ст м. Житомирська вглиб району!
Панове громадяни, хто має можливість - давайте організуємо патрулювання району.
Дайте, пожалуйста, номер телефона организатора патрулирования. Где место встречи?
Только что по телеку сказали, что Святошинский РОВД захвачен. Так что то ваши. Научитесь отличать.
товарищ звонил, грит в ирпене в гостиннице поселили титушек и беркут их охраняет....
мій номер 067 2206262 місце зустрічі - парковка біля торгівельного центру VMB. ст. метро Житомирська.
Только что по телеку сказали, что Святошинский РОВД захвачен. Так что то ваши. Научитесь отличать.
по телевізору кажуть що якуковощ президент. а на заборі йух пишуть, а там дрова.
я зараз вірю тільки тому що бачу сам. і якщо я бачив що там є, і тільки що з балкону бачив тушки які пішли по вул Семашко, то я про це кажу.
Левый берег, заберите
Біля Святошинського РОВД (пр Перемоги) помічена велика кількість тушок (близько сотні) ймовірно готують провокації. Потрібно організувати патрулювання! Тільки що 11 хлопаків пішли по вул Семашко від ст м. Житомирська вглиб району!
Панове громадяни, хто має можливість - давайте організуємо патрулювання району.
Рома,там собираються активисты ДКУ и евромайдана,что бы вытащить активистов с РОВД. Не перепутайте.
Сонечко, все буде добре!!!
Не патрулировать надо а охотится. Как на полицаев 70 лет назад. Чтоб 200гр что им дают на лечение ушли.