А взагалі, "Подільсько-Воскресенський Міст" є ібейшею ілюстрацією моделі нашої держави: як 30 років красти і нічого не створити
- анонсуєш великий проект - починаєш з проекту (дерибаниш) - типу щось робиш тяп-ляп - дерибаниш - дерибаниш - дерибаниш - анонсуєш якусь фігню по проекту - дерибаниш - залишаєш нащадкам фігню на якій можна дерибанити
Патворо 23.03.2024 17:01 пишет: А взагалі, "Подільсько-Воскресенський Міст" є ібейшею ілюстрацією моделі нашої держави: як 30 років красти і нічого не створити
- анонсуєш великий проект - починаєш з проекту (дерибаниш) - типу щось робиш тяп-ляп - дерибаниш - дерибаниш - дерибаниш - анонсуєш якусь фігню по проекту - дерибаниш - залишаєш нащадкам фігню на якій можна дерибанити
Нічого - це трохи перебільшення. Все ж щось залишилось "в бетоні".
1 грудня дозволять рух легкових авто та міського пасажирського транспорту загального користування Подільським мостовим переходом через річку Дніпро. Таке рішення підтримала Рада оборони міста Києва. Про це у своєму Telegram-каналі написав мер Києва Віталій Кличко. «Зокрема, проїзд буде й новозбудованим тунелем, який сполучає мостовий перехід зі з’їздом на вулицю Петра Вершигори в напрямку проспекту Романа Шухевича та житлового масиву Троєщина. Для великовантажного транспорту Подільський мостовий перехід поки залишиться закритим», – написав Віталій Кличко.
Цікаво хто буде їм користуватись якщо у напрямку Подолу ви припливаєте на Набережно-Рибальську і стаєте у затор Через Північний міст напряму в 3 рази менше рухів треба зробити і стати в ту ж чергу
DmitryPassat 27.11.2024 20:13 пишет: Цікаво хто буде їм користуватись якщо у напрямку Подолу ви припливаєте на Набережно-Рибальську і стаєте у затор Через Північний міст напряму в 3 рази менше рухів треба зробити і стати в ту ж чергу
Або якщо на Північному затор через ДТП, або ж мешканці Райдужного - ось для останніх доволі зручний шлях
Більш цікаво, як його пафосно будуть називати на відкритті/в прес-релізах)) Бо назвати мостом, що сполучає Поділ з Троєщиною - це навіть не перебільшення, це якісь вологі фантазії) Можна було прокласти 160 метрів дороги й отримали б пряме сполучення з Бальзака. Але це не наш метод, краще ж робити операцію на гландах через ректальний отвір
DmitryPassat 27.11.2024 20:13 пишет: Цікаво хто буде їм користуватись
ну я разок проїдусь. спеціально з Позняків припрусь)
памʼятаю як відкрили дарницький міст. пару перших місяців їздило пару машин. я сам на всьому мосту був. кайфував. але поступово міст завантажився як всі інші. думаю так буде і з цим. хоч це самий дивний міст на сьогодні.
Фотогалерея напередодні відкриття. Думаю, цей тимчасовий проїзд залишатиметься постійним протягом дуже тривалого часу...
"Автостраді" цікавіше будувати метро на Виноградар, прокладка-генпідрядник "Еко-Буд-Трейд" в процедурі банкрутства, "Київпастранс" рік не в змозі полагодити дірки в сходах. Будувати міст через озеро не наважуються з політичних (електоральних) міркувань вже котрий рік
вже почалося ниття, що по мосту не передбачений рух пішоходів і велосипедьорів. і треба передати проект моста на розгляд громадськості для коригування. цікаво скільки було б бажаючих пройти пішки по мосту від Поділу до Райдужного.
solo2 01.12.2024 09:06 пишет: вже почалося ниття, що по мосту не передбачений рух пішоходів і велосипедьорів. і треба передати проект моста на розгляд громадськості для коригування.
...а громадськість знову буде представлена десятком непомірно активних випускників могілянки, частина з яких тим мостом не користуватиметься й далі свого під'їзду нікуди не виходить, бо лавандовий раф на кокосовому молоці доставляють кур'єри Glovo
В ответ на: цікаво скільки було б бажаючих пройти пішки по мосту від Поділу до Райдужного.
Їм головне щоб було Бо якщо почати оцінювати ефективність (витрати/використання) останніх рішень, можна мізками поїхати. На нещодавно побудованій оболонській розв'язці вело-пішохідні маразми обійшлися щонайменше в 220 млн грн.
Одни роблять вигляд активного суспільства, інші роблять вигляд своєї необхідності на місцях в кабінетах.
памʼятаю як відкрили дарницький міст. пару перших місяців їздило пару машин. я сам на всьому мосту був. кайфував. але поступово міст завантажився як всі інші. думаю так буде і з цим. хоч це самий дивний міст на сьогодні.
Тут інша історія. Може і не треба поспішати. Вчора вирішив потестить. Іхав з Оболоні. Заїхав на міст і в середені з правого на лівий просто зупинився в корці. Народ через деякий час почав розвертатися. Я теж не дочекався і повернув назад. Не знаю як там на лівому, але направому і на в'їзд і на з'їзд блокпост. Проїзжа частина перегорожена. Для руху тільки одна полоса. Хлопці з автоматами не курять, а пильно дивляться в очі водієву. Знака "STOP" нема, але хочется зупинитися. Уповілбнює рух дуже сильно. Думаю поки ці блокпости не знімуть вільного руху там не буде.
Тут інша історія. Може і не треба поспішати. Вчора вирішив потестить. Іхав з Оболоні. Заїхав на міст і в середені з правого на лівий просто зупинився в корці. Народ через деякий час почав розвертатися. Я теж не дочекався і повернув назад. Не знаю як там на лівому, але направому і на в'їзд і на з'їзд блокпост. Проїзжа частина перегорожена. Для руху тільки одна полоса. Хлопці з автоматами не курять, а пильно дивляться в очі водієву. Знака "STOP" нема, але хочется зупинитися. Уповілбнює рух дуже сильно. Думаю поки ці блокпости не знімуть вільного руху там не буде.
я заради цікавості теж проїхався і таки достоявся до з'їзду на лівий берег там вузенька вуличка і! головне - з'їзд з мосту - це другорядна дорога, відповідно все стоїть пропхався чигирями до Бальзака так не зрозумів нафіга було відкривати напівфабрикат