Лично знаю человека, мой коллега. Я не буду писать какой он. Просто скажу, что его нужно помочь спасти. Он достойный жить нормально. Понимаю, что поздно пишу, но только сам узнал про заседание. Сегодня, как никогда, есть шанс помочь ему и семье! Таких отзывчивых и приятных людей как он - мало!
Прокуратура та суд вигороджують КОЛИШНЬОГО ОХОРОНЦЯ ЯНУКОВИЧА – вбивцю в погонах, і заради цього вже 3 роки гноять в тюрмі невинну людину – ДМИТРА ГОДУНКО!!! Я коротко розповім Вам про Дмитра. Йому зараз 32 роки. У нього росте 5-річний син Женя, якого він не бачить вже 3 роки. Він – випускник КПІ, айтішник в страховій фірмі. Він – люблячий чоловік, батько, син, брат та справжній Друг! В ніч 25-26 лютого 2011 року він втрутився в бійку, щоб заступитись за свого рідного молодшого брата Андрія. В компанії із ним був приятель брата по школі – колишній співробітник Управління державної охорони (9-ка КДБ) Овдій Павло Олегович – з його власних розповідей охороняв штаб Партії Регіонів в кінотеатрі «Зоряний» на Печерську та резиденцію Януковича в Межигір’ї. На момент описуваних подій був переведений на службу в Групу «А» ЦСО СБУ – славнозвісну «Альфу». Тренований боєць. Він вихопив ніж і зробив одного з учасників конфлікту довічним інвалідом, а сам втік і довгий термін перебував «в бігах», поки справою займалась міліція. Коли ж через приналежність винної особи до СБУ міліція передала справу до прокуратури, де в Овдія є «своє лоббі», останній раптом сам прийшов до нового слідчого і фактично звалив свій злочин на невинного – Дмитра Годунка. ЗНЕНАЦЬКА потерпілий та свідки змінили свідчення (всі – наче писані під кальку), Дмитру висунули вимогу написати «зізнанку» під нову кваліфікацію злочину – «Замах на вбивство із обтяжуючими обставинами» та заплатити майже 2,5 мільйони гривень компенсації (!) за обіцянку свободи замість 15 років ув’язнення. Дмитро відмовився. Результат передбачуваний – вже майже три роки Дмитро Годунко сидить в СІЗО як підсудний за злочин, якого він НЕ ВЧИНЯВ. Прокуратура та суд ігнорують беззаперечні докази невинності Годунка – відеозапису з камер спостереження!!! УВАГА! 05.03.2014 року в середу о 14:30 в Оболонському районному суді м. Києва по вул. Маршала Тимошенка, 2-е, відбудеться чергове судове засідання у цій справі, якою прокуратура та суд зганьбили всі можливі принципи правосуддя!
ДМИТРУ, ЙОГО БАТЬКАМ ТА БРАТУ, ЙОГО ДРУЖИНІ ОЛЕНІ ТА 5-РІЧНОМУ СИНУ ЖЕНЬЦІ НЕОБХІДНА ТВОЯ ДОПОМОГА!!! 1) якщо Ти – журналіст: пошир цю інформацію в ЗМІ та персональних блогах, допоможи звернути увагу максимально більшої кількості людей на трагедію сім’ї Дмитра! 2) якщо Ти – дизайнер: допоможи зробити наглядні колажі для поширення їх в соціальних мережах, форумах та блогах! 3) якщо Ти – просто небайдужий Громадянин України, якому урвався терпець від терору силовиків, кругової поруки та злочинів суддів та прокурорів – приходь в середу 5 березня о 14:00 до будівлі Оболонського суду (чи скоріше – судилища), щоб підтримати сім’ю Годунків! Ти будеш не один! Приходь із друзями або сам. Із транспарантами з вимогою звільнити Годунка – чи просто із пустими руками. Головне – приходь! 4) Як мінімум зроби репост цього заклику на своїй сторінці, рекомендуй її друзям! 5) Хочеш знати більше? В цій групі нижче є розширена інформативна довідка із усіма доказами.
Є питання? Хочеш узгодити свої дії із нами? Телефонуй: (097) 966-6704 – Олена Годунко (098) 594-9434 – Леонід (050) 356-7005 – Михайло
в ту самую страховую Диму на работу брал\собеседовал я. ничего такого не знал, поскольку там давно уже не работаю.
вообще, Дима парень спокойный, как стена. слабо верится, что он мог совершить то, что ему шьют.
да, да, знаю и с тобой мы еще про шкаф коммуникационый говорили тут, что его поставили хрен знает куда на Хоривой.
Информация: Заседание перенесено на завтра на 11:00. Встреча в 10:30 под Оболонским судом 06.03.2014 У кого есть возможность - подойдите, поддержите, каждый из вас ценен! Нужно давать максимальную огласку дела. Сегодня приехало 1+1, завтра, надеюсь, тоже будут и будут еще СМИ.
У него есть шанс выйти и посадить реального преступника. Куча доказательств в его пользу, которые тормозили и тормозят СБУ и Прокуратура.
Finn 06.03.2014 01:25 пишет: Подъеду. Оболонский суд ненавижу за сплошную корумпированность.
Дима, спасибо за присутствие
Увы, вердикт - продлить задержание под стражей на 2 месяца. С у к и Уже 3-и года суд не выносит решение, а просто держит его под стражей, якобы ищут дополнительные улики.
Как будет что-то меняться - я буду снова писать и просить о поддержке. Сейчас его родственники и друзья будут думать дальнейший план действий.