kym 22.06.2024 06:38 пишет: Да какая разница? Чай не диктант на экзамене А часто пишется на телефоне, тут уж не до красоты со старым зрением Главное - смысл донести
kym 22.06.2024 06:38 пишет: Да какая разница? Чай не диктант на экзамене А часто пишется на телефоне, тут уж не до красоты со старым зрением Главное - смысл донести
а какой смысл доносится словом гелий?
указать конкретный тип аккумулятора гелий - сокращенно от слова гелевый
а какой смысл доносится словом гелий?
указать конкретный тип аккумулятора гелий - сокращенно от слова гелевый
Тобто безграмотність при вживанні собачої мови повинна тільки вітатися? Вірно? Мене ж вчили, що вживати будь-яку мову треба грамотно. Щось змінилося? Тепер, виявляється, ганебно бути грамотним. Пропоную обов`язково вживати на форумі тільки українську і ця тема тоді буде слугувати тільки більш міцному оволодінню рідної мови.
Мне не надо учить, я достаточно грамотно владею обоими языками. А если пишу по-английски, то проверяю себя обязательно. Хотя в англоязычные страны не собираюсь переезжать. Якщо хтось помічає у мене помилки (я не стовідсотково бездоганний) з вдячністю це сприймаю і запам`ятовую. Тобі це дивно?
alex_b 18.09.2024 17:03 пишет: Пропоную обов`язково вживати на форумі тільки українську і ця тема тоді буде слугувати тільки більш міцному оволодінню рідної мови.
Мені чомусь здається, що мову не вживають. Мовою користуються, спілкуються і так далі. Про "слугувати" і "оволодінню" теж є сумніви.