новые, 4 шт, такого типа: ссылка на кого подходят - хз, беглое гугление показало примеру, ланцер. достались по случаю, валяются без дела. ваши предложения.
Який ,залишок в мм,?латки?дефекти?є сенс ставити хочаб на сезон реально?....є реальний інтерес.. П.С.50 грн я б теж запропонувавби навіть 70:) якщо на сезон вистачить:))..якщо має сенс їх ставити..
О.Бендер 18.05.2014 20:52 пишет: Який ,залишок в мм,?латки?дефекти?є сенс ставити хочаб на сезон реально?....є реальний інтерес.. П.С.50 грн я б теж запропонувавби навіть 70:) якщо на сезон вистачить:))..якщо має сенс їх ставити..
Резина бомба, судя по состоянию реально на сезон а то и два. Один нюанс : большие лужи, просто нужно аккуратнее абы не попасть на аквапланирование.
О.Бендер 18.05.2014 20:52 пишет: Який ,залишок в мм,?латки?дефекти?є сенс ставити хочаб на сезон реально?....є реальний інтерес.. П.С.50 грн я б теж запропонувавби навіть 70:) якщо на сезон вистачить:))..якщо має сенс їх ставити..
Резина бомба, судя по состоянию реально на сезон а то и два. Один нюанс : большие лужи, просто нужно аккуратнее абы не попасть на аквапланирование.
Да ось детальної інфи по залшку протектора,продавець не надав..присутне бажання що до покупки,якщо покупка матиме економічний зміст у відповідності до залишку протектора