Cirax 02.11.2022 10:19 пишет: Ставите генератор на балконе, выхлоп через гофру в маленькую дырочку на улицу, двери в комнату закрыли. Ничего особо не слышно в обе стороны.
Cirax 02.11.2022 10:19 пишет: Ставите генератор на балконе, выхлоп через гофру в маленькую дырочку на улицу, двери в комнату закрыли. Ничего особо не слышно в обе стороны.
І сусіди дихають вихлопами через відчинене вікно
Хай зачиняють вікна, я б радий був сусіду з е.е. можна скинутись на паливо та хоч холодильник/телефон зарядити.
Хай зачиняють вікна, я б радий був сусіду з е.е. можна скинутись на паливо та хоч холодильник/телефон зарядити.
Роль холодильника зимой прекрасно выполнит авоська за окном.
Нужна электрика для телефонов и прочего? Генератор или в гараж, или на улицу.
Мне, например, шум и вонь тоже не по нутру.
У нас в соседнем доме в бомбоубежище, попросту в подвале, собираются ставить буржуйку на собранные соседями деньги. Можно и генератор поставить, но проще его поставить на улице.
ЗЫ. Летом во дворе косят траву, звук слышен в квартире. Теперь представь себе такое через стену.
ще сильно залежить від типу генератору, чотирьохтактні та інверторні набагато менш шумні та вонючі.
ЗЫ. Летом во дворе косят траву, звук слышен в квартире. Теперь представь себе такое через стену.
Вопше нічо спільного. 2Т/4Т, обороти, розмір глушака... Від генератора більше нч вібрація йде, а не шум. Прекрасно собі уявляю генератор на балконі. Тиждень працював якось. Кому сильно смерділо/шуміло, після отримання подовжувача "на котел" різко переставали відчувати запахи-звуки.
Я думаю, тут надо начать с просто - нафига он вообще нужен на балконе, что от него запитывать? Для телефонов-холодильников-ноутов это плохая затея, для чего-то большего не хватит мощности у маленького, а большой на балконе - ну у меня вот есть на 2,4 кВт на даче и я его слабо представляю ну себя на балконе.
ще сильно залежить від типу генератору, чотирьохтактні та інверторні набагато менш шумні та вонючі.
Это не совсем так, инверторные менее шумные только в режиме холостого хода или слабой нагрузки, а нагрузи его нормально - и работать он будет точно так же как и обычный. Ну и двухтактные генераторы я кстати не встречал, они все в основном 4Т.
Это не совсем так, инверторные менее шумные только в режиме холостого хода или слабой нагрузки, а нагрузи его нормально - и работать он будет точно так же как и обычный. Ну и двухтактные генераторы я кстати не встречал, они все в основном 4Т.
особисто я також ними не користувався, але вони точно є в мене був інверторний 4-тактний, але він якимось кожухом був прикритий, тому ще й за рахунок цього він був досить тихий.
я не дуже розумію сенс генератора у квартирі, але якщо вже треба, та хочеться мінімізувати вихлоп, то вже можна про інверторний на газу подумати, у них вихлоп не такий смердючий. Та все одно це не для балкона рішення, якщо є хоч якась повага до сусідів.
Вопше нічо спільного. 2Т/4Т, обороти, розмір глушака... Від генератора більше нч вібрація йде, а не шум. Прекрасно собі уявляю генератор на балконі. Тиждень працював якось. Кому сильно смерділо/шуміло, після отримання подовжувача "на котел" різко переставали відчувати запахи-звуки.
А у кого немає котла? "відчувати "запахи-звуки" таки будуть?
Пусть дышат, они ж не стесняются курить на балконе. Летом окна не открыть. Как бы адекватный ответ.
Cirax 02.11.2022 16:26 пишет: Пусть дышат, они ж не стесняются курить на балконе. Летом окна не открыть. Как бы адекватный ответ.
Якщо підйоп до мене, то мимо
Я про своих соседей. Вы ведь мне отвечали что у меня соседи будут дышать выхлопом. Они ж за меня не переживают, когда дымят как паравозы; вот и я за них не нервничаю.
BAGS 02.11.2022 17:32 пишет: А как вырулите по дБелам по шуму на саннормы?
А перфоратори як вирулюють?
1-2 год вдень, щоб пропалити, зарядити все що треба думаю нічого не станеться. Вище правильно писали, сигаретний дим гірше смердить. В крайньому випадку відкупитися від найбільш надоїдливих подачею їм нврруги на 30 хв. Сам думаю над таким варіантом теж, як альтернатива урсу з батареєю. Шкода тільки що в нкс майже нічого зараз не купиш за адекватну ціну.
BAGS 02.11.2022 17:32 пишет: А как вырулите по дБелам по шуму на саннормы?
Да не сильно он шумит. За закрытым двухкамерным стеклопакетом ничего не слышно практически. У меня инверторный ,он идёт сразу закрытый и с шумоизоляцией в 1,5см толщиной. Да и не запускаю я его пока, так проверил минут 15. Ничего страшного не заметил.
Пусть дышат, они ж не стесняются курить на балконе. Летом окна не открыть. Как бы адекватный ответ.