Зауважу, що додаток наявність не показував (взагалі, дивився скрізь і по Київський області і захід - ніде 95й не показувало, тільки upg), але на стелі і по факту був.
Лишаєтся лише тиждень від дати останньої транзакції і 6міс терміну. Чи встигну вибрати увесь залишок не відомо. У кого був досвід, чи можна подовжити строк чи тільки конвертація в upg дасть плюс місяць?
Мені пояснили на гарячій лінії, що паливо не згорає через місяць, а перераховується по актуальній ціні. Я перевів свій евро дизель на upg дизель десь на початку червня по 56 грн/л, пройшов місяць ціна залишилась тією же, тому літри залишились незмінні, нічого не згоріло. Зараз по 54, самому цікаво, чи збільшиться літраж.
Лишаєтся лише тиждень від дати останньої транзакції і 6міс терміну.
Остання транзакція - це поповнення скриньки, чи і списання також рахується? Ну і, "повернення на скриньку" (коли не вліз в бак замовлений літраж) - рахується як транзакція?
В мене ще досі в скринці є пару літрів куплених ще по 26. Це точно більше шести місяців тому. Досі не згоріли. Востаннє заправляв зі скриньки десь в березні-квітні. Це мабудь і була остання трансакція.
Прийшло СМС що відновлюють знижки і бонуси по карті.
Тільки поповнення. Стосовно повернення - хз, треба дивитися як в правилах написано, але навряд.
А як це взагалі відбувається? Давно користуюсь скринькою але так щоб замовив більш ніж влізе не було. Вони ж одразу чек видають чи попереджати треба що може не влізти?
Будемо сподіватися, оскільки палива не було, ніяк ці умови не виконаєш хоча після трюка з upg паливом усього можна очікувати.
Ближче до дати 6міс ще перепитаю, що очікувати по залишку. Можливо, дійсно дозволяють вибрати, тим більше там не багато лишилось.
В мене ще досі в скринці є пару літрів куплених ще по 26. Це точно більше шести місяців тому. Досі не згоріли. Востаннє заправляв зі скриньки десь в березні-квітні. Це мабудь і була остання трансакція.
Вчора забрав весь залишок зі скриньки давністю більше 6-ти місяців. Питань не було. На стеллі і в додатку наявнісь простого ДП не відображались. Вживу запитав -є, без проблем. З одного пістолета залив зі скриньки, і не більше, далі, до повного вже інший пістолет, інше ДП.
А як це взагалі відбувається? Давно користуюсь скринькою але так щоб замовив більш ніж влізе не було. Вони ж одразу чек видають чи попереджати треба що може не влізти?
Та так само відбувається, як і з Окко/Wog Pay. Замовляєш, наприклад, 20л. Влазить 15. 5л повертається назад на скриньку. Повертаються протягом кількох хвилин, а іноді і секунд.
по факту на ЮПЖ дизель по 52 грн. Дешевле чем на БРСМ)
Прийшла смс що зявився 100 по 57 грн. А чий зараз бенз на юпж хто знає?
Прийшла смс що зявився 100 по 57 грн. А чий зараз бенз на юпж хто знає?
по факту на ЮПЖ дизель по 52 грн. Дешевле чем на БРСМ)
На БРСМ 51.49 і ще мінус знижка по карті 90коп
Доречі, на деяких їх АЗС, є звичайний дизель. Так що можна заправитись з "довоєнної" скриньки, в кого ще є залишки.
У кого еще остались довоенные скрыньковые литры, в том числе конвертированные по невыгодному курсу, обращайтесь в поддержку, возвращают на скрыньку все несправедливо отжатое
деушко на кассе божилась, шо нидерландский гольф со СЖ 11.5 на нем чувствует себя прекрасно
Коллеги, а мне одному кажется, что на обычном ДТ от UPG стал в разы чаще запускаться прожиг сажевого фильтра?
Коллеги, а мне одному кажется, что на обычном ДТ от UPG стал в разы чаще запускаться прожиг сажевого фильтра?
Насчёт в разы не подскажу, но последний раз пробег упал до прожига на 40%. И коррекции форсунок сильно ушли. Видать появилось время для подмешивания мочи ослов.
Не знаю що там дизель але бензин не дуже подобається моєму tsi, перестав заправлятися на цих заправках.
Не знаю що там дизель але бензин не дуже подобається моєму tsi, перестав заправлятися на цих заправках.
Це 95 чи упг100?