adam 09.09.2022 15:26 пишет: Не знаю що там дизель але бензин не дуже подобається моєму tsi, перестав заправлятися на цих заправках.
странно... Мой их 95, или Гранд Петрол 95, или их 100 больше всего любит - расход меньше, и динамика лучше. Хотя с 24.02. у них один раз на Хмельнитчине заправлялся и пару раз на Житомирщина, в Киеве ни разу, потому что в Киеве их заправки в мира... Может сейчас хуже топливо стало?
andriy_z 12.09.2022 22:14 пишет: Відновили продаж палива онлайн на скрыньку.
Після фінта вухами з upg паливом та конвертацією з втратою літрів вочевідь UPG грає нечесно. Який сенс в тій скриньці якщо у разі шухера бензин з неї не отримаєш? Тим більше на зиму коли топливо дешевшає через зниження попиту. Краще вже долари купити по офіційному курсу під депо на 3міс. Хіба що купувати на скриньку і одразу заправляти, якщо зберігається дисконт в 50 коп як раніше.
Після фінта вухами з upg паливом та конвертацією з втратою літрів вочевідь UPG грає нечесно. Який сенс в тій скриньці якщо у разі шухера бензин з неї не отримаєш? Тим більше на зиму коли топливо дешевшає через зниження попиту. Краще вже долари купити по офіційному курсу під депо на 3міс. Хіба що купувати на скриньку і одразу заправляти, якщо зберігається дисконт в 50 коп як раніше.
Хто кинув один раз кине і в друге
Не всі зкористалися конвертацією, деяки дочекалися розблокування продажу зі скринькі Але, так, ситуація виглядала не очевидною до вирішення питання. В мене було лише 60 літрів "довоєнних" на скриньці, врешті заправився у липні. Але, якщоб булоб 200 та більше, напевно не стримався до кінця 6міс терміну та конвертнув би
До UPG довіра повернулася, проте "осадочєк" залишився
Але, якщоб булоб 200 та більше, напевно не стримався до кінця 6міс терміну та конвертнув би
на сайті написано " Як довго зберігаються передплачені товари на “Скриньці UPGgood”? Товари придбані у розділі «Пальне» зберігаються 2 місяця з моменту зарахування. Товари придбані у розділі «Кафе» зберігаються 1 місяць. Протягом цього часу ви можете використати передплачений товар." то 6 місяців чи 2? щось не розумію. пи.си. у мене на скриньці трохи палива ще з того року лежить
Хто кинув один раз кине і в друге
После обращения на горячую линию upg все купленные литры вернули на скрыньку + накинули 10 л
После обращения на горячую линию upg все купленные литры вернули на скрыньку + накинули 10 л
Яка передісторія?
У мене літри були конвертовані в 95upg ще в травні, вибрані, підраховані втрати приблизно 50л і все. Потім ще вибрав з іншої картки залишок 95го. В плюсі тільки що в травні заправлявся без черги.
Гадаєте є сенс поцікавитися судьбою тих втрачених 50 літрів?
Предыстория - в январе купил 400 литров, в марте 350 литров поменяли на 170, продолжаю заправлять, залил 100, в августе вернули все недозаправленное, сейчас на скрыньке 230. Ложечки вернули, но осадочек остался
Ugo Chaves 14.09.2022 16:07 пишет: Предыстория - в январе купил 400 литров, в марте 350 литров поменяли на 170, продолжаю заправлять, залил 100, в августе вернули все недозаправленное, сейчас на скрыньке 230. Ложечки вернули, но осадочек остался
Ок, зрозуміло. Тут, з огляду на зникнення UPG бенизинів взагалі, щось інше з боку керуючих мережею було б взагалі дикунством.
Ugo Chaves 14.09.2022 16:07 пишет: Предыстория - в январе купил 400 литров, в марте 350 литров поменяли на 170, продолжаю заправлять, залил 100, в августе вернули все недозаправленное, сейчас на скрыньке 230. Ложечки вернули, но осадочек остался
У меня похожая история было куплено в январе топливо ДТ. Потолок суммарно стало 370 литров. До сентября месяца ни одна заправка UPG не работала. После открытия заправки, единственной в Харьковской области, мне пересчитали топливо на 190 литров ДТ. Я заправил из них 20 литров. Сейчас на остатке 170+. Подскажите как выглядело ваше обращение ? Просто звонок? Они не спорили, сразу вернули ?
У меня похожая история было куплено в январе топливо ДТ. Потолок суммарно стало 370 литров. До сентября месяца ни одна заправка UPG не работала. После открытия заправки, единственной в Харьковской области, мне пересчитали топливо на 190 литров ДТ. Я заправил из них 20 литров. Сейчас на остатке 170+. Подскажите как выглядело ваше обращение ? Просто звонок? Они не спорили, сразу вернули ?
какие показатели по смазывающим свойствам этой Штатовской солярки заявлены в документах? или смазывающие способности??? больше или меньше 460 микрон???!!!
krabik 21.02.2023 15:15 пишет: какие показатели по смазывающим свойствам этой Штатовской солярки заявлены в документах? или смазывающие способности??? больше или меньше 460 микрон???!!!
на ЮПіДжі куточок споживача , там сертифікати. Тре дивитися на місці. тут модер злий, так шо ми за полуофтоп відгребемо не провокуй ЗЗІ З днем народження
krabik 21.02.2023 15:15 пишет: какие показатели по смазывающим свойствам этой Штатовской солярки заявлены в документах? или смазывающие способности??? больше или меньше 460 микрон???!!!
на ЮПіДжі куточок споживача , там сертифікати. Тре дивитися на місці. тут модер злий, так шо ми за полуофтоп відгребемо не провокуй ЗЗІ З днем народження
Модер злий за рекламу у тому числі на посилання на сайти продавців з рекламою (АЗС - те ж продавці), натомість якщо ти наведешь конкретні данні, можна навіть посиляння, але не на продавця, або викладеш сертіфікат на пальне - модер буде тільки радий, хоча і на дизелі не їздить. До вітання приєднуюсь! Модератор.
Насколько мне известно - в Штатах на ДТ допускается смазывающая способность до 520 - 540 микрон, а в Европе до 460 микрон...потому и задал этот вопрос...не уверен, что в Сертификате на АЗС будет присутствовать этот показатель...а если и будет, то не уверен, что цифры в нем будут соответствовать данному топливу...как то так... Для меня это негативный "звонок", если UPG начало возить ДТ из Штатов, то придется искать сети АЗС с ДТ из Европы... или на всякий случай придется пользоваться остатками присадки INTRON dLube 2090...
Насколько мне известно - в Штатах на ДТ допускается смазывающая способность до 520 - 540 микрон, а в Европе до 460 микрон...потому и задал этот вопрос...не уверен, что в Сертификате на АЗС будет присутствовать этот показатель...а если и будет, то не уверен, что цифры в нем будут соответствовать данному топливу...как то так... Для меня это негативный "звонок", если UPG начало возить ДТ из Штатов, то придется искать сети АЗС с ДТ из Европы... или на всякий случай придется пользоваться остатками присадки INTRON dLube 2090...