Чей енот прям щас стоит рядом со мной у Эпика на Бандеры?))
Фафа в Петрівцях
На тройке! ЗЫ прикольные диски)
ЗЫ прикольные диски)
ну дык
ЗЫ прикольные диски)
ну дык
Три шестерки)))
Блим-блим аварійкою вчора на Окружній в районі Сім'ї Сосніних зеленій 2111 близько 18 години. Схоже мене не зрозуміли...
Блым фарами на Лятошинского серому Акценту
Фафа форестеру без водія на сто (танкова)
Фа-фа на венике в районе Межевой
Фафа вчера на Трутенко реношке автоюашной. Правда, кажется я была непонята))
Блым фарами на Лятошинского серому Акценту
а я подумал что чем-то помешал
Привіт в Сухолуччі
Спершу хотів було пофафакати одноклубнику, але потім перехотілося. Бо це, насправді, фу-фу. Чому обов'язково треба з другорядної дороги лізти у другу смугу, коли перша абсолютно вільна? Та ще й так, щоб обов'язково змусити авто у другій смузі гальмувати і змінювати смугу руху аби об'їхати "величних тормозів"?! Червоний лачік з клубною наклейкою і радіо-позивним під номером...
Мысленно фа-фа серой микре сегодня примерно 11.30 на Броварском проспекте в сторону Киева Предположительно Лиска))
Давно никого не видел, а тут вчера аж трех встретил за день. Утром на Дарницком мосту красный Хюндай Акцент с наклейкой под номером, вечером около 18.00 белый Киа Спортейж на Верхнем валу и минут через 40 черный Киа Сид на Здолбуновской. Всем фа-фа
Фа-фа Лиске на выезде со двора возле ЖЕКа на ХШ. Робко фафакнул. Помахал бы, но с тобой рядом сидел мужчина. Не правильно мог понять
Фа-фа Фиат Добло на одесской трассе в Чабанах.
Мысленно фа-фа серой микре сегодня примерно 11.30 на Броварском проспекте в сторону Киева Предположительно Лиска))
приветики , вот это да))) ехали, помню))))
Фа-фа Лиске на выезде со двора возле ЖЕКа на ХШ. Робко фафакнул. Помахал бы, но с тобой рядом сидел мужчина. Не правильно мог понять