Ganni 11.11.2014 11:27 пишет: А в тому й прикол, що якщо судити за ціновою нішою, то ФФ це бест бест оф зе бест і тут навіть сперечатись нема про що Плюс його можна мати в будь-якому кузові
А ще в ФФ3 здається був (в макс комплектації) обігрів лобовухи! В Г7 цього немає... (навіть в Хайлайні)... Шкода, що дизелів раніше не було... Але от зараз подивився: вони (дизелі) вже є, АЛЕ: тільки на механіці і не в найвищій комплектації (Титаніум, здається), яка включає в себе і попагрійки, і обігрів лобовухи... Тобто дилер також трішки криворукий...
Не думаю, что дилер криворукий - у них есть статистика продаж предыдущих годов. Думаю, не просто так автоматы не завозят.. А так, все популярные комплектации есть в наличии. А чего нету - можно всегда под заказ привезти.
Я сам ніколи цим не цікавився, але ходять чутки, що наші офіційні фордівці можуть привезти будь-яку комплектацію з будь-яким двигуном і опціями Ну і само-собою ціни вже будуть аналогічні
Ganni 11.11.2014 12:10 пишет: Я сам ніколи цим не цікавився, але ходять чутки, що наші офіційні фордівці можуть привезти будь-яку комплектацію з будь-яким двигуном і опціями Ну і само-собою ціни вже будуть аналогічні
Якщо це так, то тоді добре (бо ті ж кореяки і під замовлення тобі дизель хетч з ЕСП не привезуть...), але якщо ціна потім вийде негуманна, то втрачається якраз ця цінова фокусівська перевага...
Ganni 11.11.2014 11:27 пишет: А в тому й прикол, що якщо судити за ціновою нішою, то ФФ це бест бест оф зе бест і тут навіть сперечатись нема про що Плюс його можна мати в будь-якому кузові
А ще в ФФ3 здається був (в макс комплектації) обігрів лобовухи! В Г7 цього немає... (навіть в Хайлайні)...
И не в топовой, а уже в "Тренд+". Называется "зимний пакет" и идет в комплекте с попогрейкой. У меня есть - таки вестч.
Угу. По моим неоднократным наблюдениям, "фокусоводы" начали потихоньку отирать хлеб у "октавоводов", и "шкодосрачи" постенпенно трасформируются в "фордосрачи".
Каждые 5 лет приходится писать на форуме одно и то же: при таком росте курса доллара выбор автомобиля зачастую сводится к поиску дистрибьютора, который не поднимает цену на продаваемую им марку авто сразу при росте курса.
спасибо) как-то отфоткаю ее нормально, а то есть только парочка из салона)) комплектация 1.0 ecoboost, Powershift, comfort + ну и доставил пару нужных мне допов цвет белый )