Ездил с гуглом перед новым годом с 27,12 по 31,12 и после 2,01-5,01 по Италии, из Тосканы в Абруццо и обратно, ничего тот гугл про камеры не говорил
В Греції - гугл попереджав про камери.
Підскажіть чим зараз кращє користуватися на дальню поїздку, Вейзом чи Гугл картами?
Разом ))) Гугл може й краще між містами побудує маршрут, але він не знає нічого про нові назви, перекриття, взоровані мости та камери.
ну и намутили с новым Вейзом напару с новым АндроидАвто
А що там? В мене coolwalk на вейзі ще не працює. Зовсім хріново?
Та нічого там особливо й не змінилося. Трошки добавилося "плюшек" в налаштуваннях, а зовнішній вид, розташування елементів та мапи, як було, так і залишилося. Цифри обмеження швидкості більше стали.
Розділення екрану - фішка тільки погратися, якщо слухаєш спотіфай чи ще щось. Функціонал у всіх застосунків-мап однаковий, бо всі використовують готовий темплейт від гугла. Тільки у "власника" трошки більше, бо своє
Пс. Хвилями запускають для всіх, скоро буде )))
А можно в ВЭЙЗ импортировать закладки из Гугла? Очевидный же прием...
Та нічого там особливо й не змінилося. Трошки добавилося "плюшек" в налаштуваннях, а зовнішній вид, розташування елементів та мапи, як було, так і залишилося. Цифри обмеження швидкості більше стали.
Розділення екрану - фішка тільки погратися, якщо слухаєш спотіфай чи ще щось. Функціонал у всіх застосунків-мап однаковий, бо всі використовують готовий темплейт від гугла. Тільки у "власника" трошки більше, бо своє
Друже, все хотів написати і забував. Коли їдеш із Бориспіля на Київ - Waze часто пропонує звернути на вулицю Бориспільску. Але там не має проїзду вже більше року. Можете пофіксити?
А можно в ВЭЙЗ импортировать закладки из Гугла? Очевидный же прием...
Нет. Разове что вручную сгенерировать какие-то диплинки,открывать их в вейзе, но все равно название руками придется писать
Та я якраз ютуб м`юзік часто юзаю, для мене розділення екрану бажана функція
Друже, все хотів написати і забував. Коли їдеш із Бориспіля на Київ - Waze часто пропонує звернути на вулицю Бориспільску. Але там не має проїзду вже більше року. Можете пофіксити?
Так, Нажаль почали закінчуватися перекриття, які встановлювали в перші місяці війни. Хтось в Київський телезі вже написати і там звіт залишали - відновили
ну и намутили с новым Вейзом напару с новым АндроидАвто
Вышло обновление. Прогресс налицо - поработали с дизайном спидометра. А то красное на черном вообще не читалось. Ещё и мелкое.
Вот бы ещё с размером шрифтов разобрались
А то манёвры излишне крупные, а номера местных дорог - хоть в микроскоп смотри.
Прилетіло й мені оновлення для АА, ну що сказати, є позитивні моменти і є негативні: +: - більш контрастні позначки - винесли на екран кнопки відміни/пошуку/перегляду маршруту - спідометр норм - меню прикольне -: - кнопка звітів відстій та маленька, важко папасти пальцем - голосовий пошук не дає можливість проглянути результат перед тим як почати навігацію, ось це просто гігантський мінус, бо іноді результати пошуку зовсім не те, що шукав
Подскажите, может кто сталкивался- давненько уже вейз перестал вести по голосовой команде. Яблоко. Вводишь голосом через Siri пункт назначения из избранного, он предлагает маршрут. Когда нажимаешь ПОЕХАЛИ- все, сбой, что-то пошло не так. Игрался уже и так и так, и переустанавливал- все без толку. Раньше все было ок. Что можно сделать- очень неудобно все вручную вбивать.
Баги з голосовим пошуком на AA виправили, тепер показує список варіантів
Тут мне в теме по Igo сказали, что WAZE не нужно постоянно интернет. Типа по вайфаю проложил маршрут и дальше поехал без интернета. Это так?
Тут мне в теме по Igo сказали, что WAZE не нужно постоянно интернет. Типа по вайфаю проложил маршрут и дальше поехал без интернета. Это так?
Я так тоже думал. Прошлой весной проехал по вейзу километров 100-150, а дальше маршрут пропал. Пришлось срочно разбираться с интернетом.
нужно построить на вайфае маршрут и промотать по нему карту, чтоб она закешировалась и главное в пути ничего не перестраивать, тогда будет вести. Но... Все уведомления, перекрытия и некоторые разрешения/запреты маневров не будут учитываться, т.к. они налёту апдейтятся из инета. Вообщем, можно... Я так по Молдове ездил, но такое себе извращение
Той вейз мізерний трафік тягне, навіть у роумінгу можна користуватись, перевірено, в Европі дуже виручав