voin29 03.02.2024 12:34 пишет: злетіли налаштування, обрані. також у додатку зникла українська мова?
Акаунт є, залогінився? Іноді не завжди швидко підвантажує дані з серверіа, й перелік мов теж. спробувати вимкнути застосунок і запустити знов. Причому мені це, зазвичай, потрібно зробити тричі, але це мої "таргани" )))
Підтягнути обране з сервера можна ввівши команду в рядку пошуку, але я її ніколи не використовував ##@restorefav
voin29 03.02.2024 12:34 пишет: злетіли налаштування, обрані. також у додатку зникла українська мова?
Акаунт є, залогінився? Іноді не завжди швидко підвантажує дані з серверіа, й перелік мов теж. спробувати вимкнути застосунок і запустити знов. Причому мені це, зазвичай, потрібно зробити тричі, але це мої "таргани" )))
Підтягнути обране з сервера можна ввівши команду в рядку пошуку, але я її ніколи не використовував ##@restorefav
якось воно дивно. Зв'язок є, акк загрузився, адреси наче також, але ось на команду видає помилку "немає зв'язку".
якось воно дивно. Зв'язок є, акк загрузився, адреси наче також, але ось на команду видає помилку "немає зв'язку".
voin29 04.02.2024 21:26 пишет: після кількох логінів - обране повернулося, мова додатку ні. проте мапа - назви, промовляння - українською
мова додатку вручну змінюється в налаштуваннях. Але вона зазвичай кацапська тільки якщо інтерфейс телефону на цій мові. У мене так, але я не можу її змінити, бо тоді не маю кириличної клавіатури в андроїд авто
вже писав раз, напишу ще раз трохи по іншому. звідки взялась "норма" попереджати про камеру за 500м? 500 м на умовно дозволеній швидкості на трасі 130 км/год авто долає за 15с, цього часу, а точніше відстані явно не вистачає, щоб БЕЗПЕЧНО знизити швидкість до дозволених 70 км/год над якими висить камера. А ще, якщо враховувати затримки з інетом, то і ще менше часу (відстані) залишається.
чи яке у Вас обгрунтування саме 500 м? чому не зробити хоча б 1 км для трас, в містах 500 м достатньо звісно.
Скаут 07.02.2024 13:10 пишет: вже писав раз, напишу ще раз трохи по іншому. звідки взялась "норма" попереджати про камеру за 500м? 500 м на умовно дозволеній швидкості на трасі 130 км/год авто долає за 15с, цього часу, а точніше відстані явно не вистачає, щоб БЕЗПЕЧНО знизити швидкість до дозволених 70 км/год над якими висить камера. А ще, якщо враховувати затримки з інетом, то і ще менше часу (відстані) залишається.
чи яке у Вас обгрунтування саме 500 м? чому не зробити хоча б 1 км для трас, в містах 500 м достатньо звісно.
а звідки взялося умовно-дозволені 130 при дозволених 70? Якщо там далі обмеження до 70, то ви ж можете їхати з "умовно-дозволеними" 90 "безкоштовно", тобто зниження не таке уж й велике, особливо, що в будь якому випадку, є обов'язкове попереднє обмеження знаком до 90 перед 70.
130 там де 110 дозволено + 20 двадцять, а не там де 70. в нас є місця де немає 90 між 110 і 70. за посилання дякую, там такі ідеї вже озвучені, але видно ще не взяті до уваги.
Дуже зараз не вистачає міток по ямах. Дороги закінчились разом з снігом. Розумію, що всі мітки з карти прибрали на початку війни, може хоч ями можна вернути?
kosjohn 24.02.2024 18:21 пишет: Дуже зараз не вистачає міток по ямах. Дороги закінчились разом з снігом. Розумію, що всі мітки з карти прибрали на початку війни, може хоч ями можна вернути?
навіть зараз, коли все вимкнено, знаходяться дебіли, які залишають помилки мапи з коментарями: блокпост, ТЦК, ... Що вже казати про ями, з можливістю залишати коменти та фото. Навіть не сподіваємось
а кому жалітися на жіночку котра з перейменуванням повітрофлотського стала казати - через триста метрів поверніть на "проспект нижне підкреслювання повітряних нижне підкреслювання сил нижне підкреслювання"
kis_kis 08.04.2024 09:23 пишет: а кому жалітися на жіночку котра з перейменуванням повітрофлотського стала казати - через триста метрів поверніть на "проспект нижне підкреслювання повітряних нижне підкреслювання сил нижне підкреслювання"
А в якому місці це було? Бо я їздив, такого не чув. Мож десь саме на якомусь повороті треба перевірити
kis_kis 08.04.2024 09:23 пишет: а кому жалітися на жіночку котра з перейменуванням повітрофлотського стала казати - через триста метрів поверніть на "проспект нижне підкреслювання повітряних нижне підкреслювання сил нижне підкреслювання"
Жіночку зовуть Марічка ))) Але тут дивно, бо я перевірив і ніде такого не знайшов. Сподіваюсь, що саме Марічку встановлено, як голос, а не орківську Марусю - в теї з головою не зовсім.
2: Сапожник - а можнотехнический вопрос? есть официальный Вейз, а есть его моды так вот моды наотрез отказываются разговаривать на андроиде - и на ГУ и на телефоне а официальные версии говорят как надо, настраиваются...
kym 08.04.2024 13:50 пишет: 2: Сапожник - а можнотехнический вопрос? есть официальный Вейз, а есть его моды так вот моды наотрез отказываются разговаривать на андроиде - и на ГУ и на телефоне а официальные версии говорят как надо, настраиваются...
где покопать?
Насправді, я знаю тільки один мод, більше не зустрічав та й не копав. Я його встановлював собі десь з рік тому, наче він розмовляв. Куди копати, не знаю. Якщо це мод від chuppito, то можна його знайти через 4pda, він наче там відповідав через перекладач. Але, мені здається, він француз, краще писати йому в лічку, мабуть, щонайменш англійською.
kym 08.04.2024 13:50 пишет: 2: Сапожник - а можнотехнический вопрос? есть официальный Вейз, а есть его моды так вот моды наотрез отказываются разговаривать на андроиде - и на ГУ и на телефоне а официальные версии говорят как надо, настраиваются...
где покопать?
Насправді, я знаю тільки один мод, більше не зустрічав та й не копав. Я його встановлював собі десь з рік тому, наче він розмовляв. Куди копати, не знаю. Якщо це мод від chuppito, то можна його знайти через 4pda, він наче там відповідав через перекладач. Але, мені здається, він француз, краще писати йому в лічку, мабуть, щонайменш англійською.
я там спросил - без ответа.... попробую в личку, дякую