Чи можна якось оце побороти: назва вулиці табличкою на місці перехрестя, важливого повороту?
Прибравши "північ вгорі" та ввімкнувши 3Д - більше не маю пропозицій.
ПС. Це моє таргани... Але я взагалі не можу зрозуміти режим "північ вгорі" а американці від нього тащаться.
взагалі не можу зрозуміти режим "північ вгорі" а американці від нього тащаться.
Для просмотра карты как раз таки удобней север наверху, а вот во время навигации ну никак.
в мене професійна деформація - я за освітою інженер-геодезист) тому інакшого північа ніж той, що нагорі, - не уявляю)
під час навігації прорисовка поворотів в ВЕЙЗ - дуже неінформативна. Ну, тобто, з якою швидкістю проходити поворот - взагалі незрозуміло.
В мапи.чз - мені все більш зрозуміло.. де 60, де 80, ДЕ 100..
АЛЕ не можу це ставити претензією до вейз, бо розумію, що це не його завдання - прописування траси
в мене професійна деформація - я за освітою інженер-геодезист) тому інакшого північа ніж той, що нагорі, - не уявляю)
Коли малюю карти, або шукаю на них щось, то теж, північ тільки зверху. А ось їхати я так не можу ))) Для мене перехід з звичайного відображення, в режим альтернативних маршрутів - це повний виніс мозку
Прошу допомоги. В мене вейз не попереджає про камери, і майже їх не показує. Все, що міг знайти, то покрутив в налаштуваннях, дані очищав, програму переставляв, нічого не допомагає.
чому вейз інколи переставляє моє місцеположення з низу карти ближче до верху (коли їдеш за маршрутом і вже під'їжджаєш до фінішу)? Дуже незручно, оскільки їхати буває ще з пару кілометрів
Прошу допомоги. В мене вейз не попереджає про камери, і майже їх не показує. Все, що міг знайти, то покрутив в налаштуваннях, дані очищав, програму переставляв, нічого не допомагає.
не все то камера, що на неї схоже...
Вейзик: Камери фіксації швидкості
Усі камери, які зараз працюють у режимі автоматичної фіксації ПДР, вже нанесені на мапу Waze. Перелік усіх працюючих камер можна подивитися на офіційному сайті МВС або у оф.застосунку Штрафи ПДР
Ми не наносимо звичайні камери спостереження, камери систем "Безпечне місто", "Рубіж", "Гарпун" тощо ... П-образні опорні конструкції з камерами та обчислювальним обладнанням, які наразі встановлюються по всій території України і є системами динамічного зважування транспорту WIM.
У випадку підтвердження наданої Вами інформації, ми додамо її на мапу.
Waze має два типи попередження. У випадку, якщо Ви не перевищуєте швидкість, він повідомляє про камери тільки візуально та додатково привертає увагу голосом, якщо зафіксовано перевищення дозволенної швидкості.
Дякую що є режим "мотоцикл". Але я постійно перемикаюсь і мені було б зручно поставити той перемикач при плануванні маршруту: тут
або так
PS. не знав що є канал. підписався.
Індикатор поточної швидкості раніше був у нижньому лівому кутку. Було зручно. Тепер перемістився у центр екрана. Це у всіх так? Чи можна повернути його назад?
у мене там де й було. по центру точно не найкраще місце.
Чи можна це якось виправити? Повернути індикатор ліворуч
Але я взагалі не можу зрозуміти режим "північ вгорі" а американці від нього тащаться.
Їм треба, в них на вказівниках дуже часто використовуються сторони світу, типу interstate 90 north - туди, а interstate 90 south - сюди.
Якось починають напрягати альтернативні маршрути по типу "зверніть на бокову вулицю, а потім назад на основну, буде на 2 хв довше". Якось можна фільтрувати альтернативні пропозиції на адекватні і отакі бредові?
Усі камери, які зараз працюють у режимі автоматичної фіксації ПДР, вже нанесені на мапу Waze. Перелік усіх працюючих камер можна подивитися на офіційному сайті МВС або у оф.застосунку Штрафи ПДР
Ні, це "з руки". Такі попередження для України вейз вимкнув навесні 22 року, разом із ямами. Напевно, розцінювали як блокпости, яких у 22 році було більше ніж ям.
Якось починають напрягати альтернативні маршрути по типу "зверніть на бокову вулицю, а потім назад на основну, буде на 2 хв довше". Якось можна фільтрувати альтернативні пропозиції на адекватні і отакі бредові?
О це гуглокарти теж буває. На Житомирській трасі заїдьте до якогось ларка і верніться на трасу. І бачив же сліди гальмування там...
Начебто повернули можливість бачити попередження про аварії та чат, чи мені привиділось?
Начебто повернули можливість бачити попередження про аварії та чат, чи мені привиділось?
Пару раз чув, теж здивувався
О це гуглокарти теж буває. На Житомирській трасі заїдьте до якогось ларка і верніться на трасу. І бачив же сліди гальмування там...
а мене якось теж повів паралельною дорогою. спочатку не повірив. але коли вдруге... далі виявилася аварія що повністю перегородила дорогу. тому має сенс дивитися уперед по маршруту.
оце вейз мене підставив на минулому тижні. Їхав з ІФ на Хмельницький, так вейз сказав що попереду ожеледиця і якщо я поверну, то виграю 12 хвилин, та повів мене перед Тернополем направо - Теребовля-Гримайлів-Сатанів-Війтівці. Дорога була нечищена, одна колія, якщо зустрічна, то комусь доводилось зариватися в сніг. Врешті, замість 3,5-4 годин я їхав майже 7 годин
а можна якось відключити всі голосові підказки крім попередження про камери?! бо це зниження швидкості попереду і speed bums ahead задовбує, особливо перериваючи музику, що грає!
p.s. Dear Google Maps, pls implement speed camera alerts asap!