p.s. Dear Google Maps, pls implement speed camera alerts asap!
взагалі-то у гугл-мапс вже давно є попередження про камери і вже навіть про поліцію, щоправда, про поліцію трохи запізно маякує, прямо перед носом, вже коли можуть і піймати.
взагалі-то у гугл-мапс вже давно є попередження про камери і вже навіть про поліцію, щоправда, про поліцію трохи запізно маякує, прямо перед носом, вже коли можуть і піймати.
Де? За кордоном колись бачив, в Україні - ніт
Якось починають напрягати альтернативні маршрути по типу "зверніть на бокову вулицю, а потім назад на основну, буде на 2 хв довше". Якось можна фільтрувати альтернативні пропозиції на адекватні і отакі бредові?
О це гуглокарти теж буває. На Житомирській трасі заїдьте до якогось ларка і верніться на трасу. І бачив же сліди гальмування там...
а мене якось теж повів паралельною дорогою. спочатку не повірив. але коли вдруге... далі виявилася аварія що повністю перегородила дорогу. тому має сенс дивитися уперед по маршруту.
Я мав на увазі отакі приколи - так, на паралельному маршруті нема світлофорів, але ніяких заторів чи перешкод по проспекту нема. І якщо тут ситуація очевидна, то на незнайомих локаціях можна довіритись і поїхати по-дебільному
Де? За кордоном колись бачив, в Україні - ніт
так, може це тільки закордону стосується, не маю змоги перевірити, але факт є - гугл-карти таке вміють.
а таке питання - чи може вейз голосом повідомляти про ями на дорозі? бо їх зараз стільки наглядно на мапі, що замість дороги більше доводиться дивитися на екран а це погано.... щось у налаштуваннях не знайшов саме щоб голосом було
а таке питання - чи може вейз голосом повідомляти про ями на дорозі? бо їх зараз стільки наглядно на мапі, що замість дороги більше доводиться дивитися на екран а це погано.... щось у налаштуваннях не знайшов саме щоб голосом було
Налаштування, попередження та звіти, небезпеки на дорозі
Все вибрано. По різним попередженням. Але про ями ані чирик коли рухаюсь..... Спробував і з маршрутом і без....
Все вибрано. По різним попередженням. Але про ями ані чирик коли рухаюсь..... Спробував і з маршрутом і без....
я нічого не налаштовував, але вейз про ями постійно кричить голосом. Але зараз їх стільки, що краще б він навпаки казав, що ям нема
Коротше - чергова спроба осідлати вейз та знов розчарування. Про ями знайшов щоб казало,але настільки НЕ інформативно що капець. Де яма - шукай сам. Або швидко виросли нові ями або він про багатьох не знає. Грався-грався та й вимкнув взагалі. Бо як навігатор він ніякий і попередження теж не дуже...
В мене інша думка - шикарний навігатор.
У світлі минулі часи користувався вейзом на трасах, а в місті - гугломапсами. Бо у гуглокарт затори актуальніші, а в вейзі - ями і засади копів. Другі зараз для нас вимкнені. А ям у 2026 стало так багато, що вейз не замовкає.
.... А ям у 2026 стало так багато, що вейз не замовкає.
оно вроде бы и так, но - предупреждения сильно НЕ информативны хочется конкретики - "яма правый ряд"\ или левый \ или средний.... а так ищи сам где оно и сейчас часто яма есть, а вейз еще не знает потому всю дорогу в напряге высматривать глазами и петлять между ними я лично через час дороги вейз отключил....
Коли стан доріг такий як зараз - то звісно толку мало від того що він постійно бубнить. Уже б сказав - наступні 500 км ями А коли раз на 10 км то нормально - попередив - водій сконцентрувався - оминув - далі по газах. І потім - вейз винити що щось є чи нема не варто - це ж не вони самі а користувачі додають. А коли у тебе яма кожні 100 метрів то тут не до додавання, тут треба кермувати встигнути. Плюс іноді нема інтернету десь в полях, і яму додасть хіба хтось зі старлінком
потому всю дорогу в напряге высматривать глазами и петлять между ними я лично через час дороги вейз отключил....
ну да, а без Вейза еду, ямы не высматриваю, не петляю и все тип-топ. В топку тот Вейз он неправильно предупреждает . Ну бред же или нет?
Вон в соседней теме тебя твой выбор навигатора, тобишь IGO, не туда ведет, а «мыши плакали, кололись, но продолжали есть кактус»(с)
Может все-таки попробуешь Атлас автомобильных дорог Вот это тема - не бубнит, неправильно не ведет, понапрасну не предупреждает, а дизайн какой красочный Вообщем, все как ты хочешь
потому всю дорогу в напряге высматривать глазами и петлять между ними я лично через час дороги вейз отключил....
ну да, а без Вейза еду, ямы не высматриваю, не петляю и все тип-топ. В топку тот Вейз он неправильно предупреждает . Ну бред же или нет?
Вон в соседней теме тебя твой выбор навигатора, тобишь IGO, не туда ведет, а «мыши плакали, кололись, но продолжали есть кактус»(с)
Может все-таки попробуешь Атлас автомобильных дорог Вот это тема - не бубнит, неправильно не ведет, понапрасну не предупреждает, а дизайн какой красочный Вообщем, все как ты хочешь
и шо? да, я в постоянном поиске удобного навигатора на айгоу я езжу уже лет ..дцать еще с винмобайл. привык сейчас на ГУ в машине айгоу может повеситься в любой момент
прошивка андроида не работает с гуглом, посему гугл-мап не могу включить там какой-то системный глюк, в прошивке зашито к-во обращений к гуглу
вейз перед глазами, но не такой информативный как айгоу да и его логика построения и ведения по маршруту непредсказуемая, я ранее писал отзывы по нему
навител пробовал -- не зашел еще больше...
польская автомапа - подробная, но все надписи не по нашему, только голос можно настроить но хочет денег, а мне оно надо пару раз в год...
и я пишу посты делясь своим опытом и наблюденями могу молчать, ни с кем ничем не делиться....
Від завтра, із 6 березня, на дорогах країни запрацюють ще 37 камер, комплексів автофіксації порушень ПДР, частина з яких на Київщині
и я в бытность винмобайла каварнадцать лет назад пользовался IGO Но сейчас даже не могу себе представить для чего он нужен как навигатор. Чтоб видеть домики на карте, или экономить на роуминге, или что? В чем реально IGO информативнее Вейза? Действительно интересно
Сам же говоришь, что логика построения и ведения у IGO кривая. А как по мне, так это основа для навигатора. Все остальное приятный бонус. И очень странно, зачем им тогда пользоваться. А, ну да, привычка. Ну такая себе отговорочка imho
и я в бытность винмобайла каварнадцать лет назад пользовался IGO Но сейчас даже не могу себе представить для чего он нужен как навигатор. Чтоб видеть домики на карте, или экономить на роуминге, или что? В чем реально IGO информативнее Вейза? Действительно интересно
Сам же говоришь, что логика построения и ведения у IGO кривая. А как по мне, так это основа для навигатора. Все остальное приятный бонус. И очень странно, зачем им тогда пользоваться. А, ну да, привычка. Ну такая себе отговорочка imho
я писал, что кривая логика построения и ведения у вейза
навскидку по памяти: еду от патона на демеевку, дорога условно свободна, ничего не стоит перед мостом киквидзе вейз предлагает свернуть направо, выехать на леси, развернуться, спуститься назад вниз и выехать опять на дружбы напуркуа? пробки небыло
еще случай - еду с карпат по Н09, выезжаю до окружной ИФ вейз грит ехать прямо вверх на Бурштын, а я всегда сворачивал направо на Н10 на Марковцы и далеее на Тысменицу сворачиваю как помню, вейз благим матом каждые 100 метров орет свернуть налево на дорожки на дачи и хочет вести чигирями опять к своему маршруту после того случая даже сносил нафиг тот вейз
айго информативнее на экране причем я пользуюсь обычным, НЕ луной вот там точно рюшики ни о чем...
що гугл, що вейз страждають цими незрозумілими обʼїздами заради примарної економії, яка ще й зазвичай відсутня на практиці. Як це налагодити, щоб маршрут будувався більш стабільно, хз. Мені, як не дивно, в цьому плані більше подобається епл мапи, або османд.
я писал, что кривая логика построения и ведения у вейза
тю, ты ж писал, что IGO не туда ведет, а Вейз неинформативный. А вышло, что у Вейза кривая логика?
еще случай - еду с карпат по Н09, выезжаю до окружной ИФ вейз грит ехать прямо вверх на Бурштын, а я всегда сворачивал направо на Н10 на Марковцы и далеее на Тысменицу
А всего-то и надо тыкнуть кнопку "маршруты" . Там глянуть разницу между через Бурштын и через Н10 (как по километражу, так и по времени в пути) и выбрать какой тебе больше подходит. Вейз станет вести как ты выбрал.
П.С. И что, обе ситуации даже зарепортил в Вейзе? Что редакторы отписали?