Всем привет! Создал в партнерах клуба веточку про мотошколу Надеюсь может, кто из старых учеников отпишется, ну или кто из новых увидит
Більше 10и років - теорію ПДР можна не складати і для відкриття категорії А потрібно скласти тільки екзамен з керування
Как раз тем у кого больше 10 лет НУЖНО заставлять учить ПДД и сдавать экзамен. За такой срок правила не только забываются, но ещё и меняются. На экзамен по ПДД надо совсем немного времени, всего-то 20 минут.
А на скутери менше 50 кубів теж зара права треба?
Да, категория А1
А там хоч якась спрощена процедура їх отримання чи по повній все,оплата і навчання як на мотоцикл?
А там хоч якась спрощена процедура їх отримання...
- Ні
...чи по повній все,оплата і навчання як на мотоцикл?
-Так. Навесні отримував А + А1 заодно
Дякую,впринцмипі виходить шо до 50 кубіків смислу шось брати мало,а яка приблизно ціна потягне то все???реєстрація самого скутера і права?????
А там хоч якась спрощена процедура їх отримання чи по повній все,оплата і навчання як на мотоцикл?
пока люди все на местах как при юре картавом. "Спрощена процедура" осталась.
Я вже точно не пам'ятаю складових, загалом у мене вийшло кілька тис. грн, але там була значна ускорітєльная складова ) І не було вартості навчання, бо при наявності категорії В і зареєстрованого ТЗ (техпаспорт) можна отримати довідку про накатку мотогодин відносно дешево, під Києвом за 400 грн. Меддовідка 200, сам пластик техпаспорту з номером не пам'ятаю, в діапазоні під 200+, вартість екзамену приблизно теж щось таке, + новий пластик прав на 30 років занєдорага.
Дякую
Вот только получил - 2250 грн. мотошкола, 250 грн. мед. спрака, 250 грн. - пластик. Итого 2750грн.
Мотосезон стартует!Кто еще бесправный,а?
есть такой...
...я...
ну и я как все
я хочу ...
Заходите в ЛС )Ну шоб, не реклама )
сделал давеча А1/А, все суммарно обошлось в районе 2500-2750грн. теперь осталось купить мопэд вино или джорно, как и планировал - и не убиться на наших дорогах