Езжу на БМВ 745 Е65 2002 надоела електронику чинить ..Хочу купить Внедорожник Бюджет 20 $ , предпочтения : чт бы не парил мозг , не дорогой в обслуживании , комфортный на трассе при скорости 120-160 км .. Почитал форумов немного определил несколько вариантов: 1. Акура МДХ 2.Rx 350 lexys 3. land crusier 100
Если реальный внедорожник, то 3, но легкового драйва от него не будет. 1 и 2 чистые паркеты, комфорт и динамика у них на одном уровне. Если не нужен вездеход, то исходя из практичности и более приемлемых цен на содержание можно остановиться на Лексусе.
что б комфортно 160 по трассе - или акура мдх или инфинити фх или туарег. брат продаёт это. если надо могу узнать готов он отдать за 20 или нет, дешевле точно не отдаст
МДХ чи RX тільки після седана "внєдорожниками" можуть здатися. Але як 160 по трасі, то це дійсно до них. Хоча я й на своєму такої швидкості міг би легко досягти але ніколи не буду стверджувати, що це комфортно. По європейським автобанам 140 легко і дійсно комфортно. Але ж у нас таких доріг просто НЕМА. Та для них і позашляховик не потрібен. А як він Вам дійсно потрібен, тоді забудьте про "комфортні 160" і зверніть увагу на той же Прадо.
прадо комфортный на 160 ? если после бмв на прадо разогнаться до 160 то в первом повороте можно убиться. не может машина с высоким центром тяжести, высокими шинами и полным отсутствием аэродинамики комфортно ехать 160. да она может ехать 160, но комфортным такую езду назвать нельзя. по крайней мере после машин, которые действительно спокойно едут 160
Можете ще на Хайлендер глянути - не так пафосно, як Акура чи РХ, але не менш комфортно. Більше того, на ньому, на противагу крузакам, комфортно в усьому діапазоні швидкостей аж до лімітних 180. Правда, на 180 вже треба злегка голос підвищувати в салоні, щоб говорити з пасажирами з задніх рядів
Ganni 16.02.2015 12:03 пишет: Можете ще на Хайлендер глянути - не так пафосно, як Акура чи РХ, але не менш комфортно. Більше того, на ньому, на противагу крузакам, комфортно в усьому діапазоні швидкостей аж до лімітних 180. Правда, на 180 вже треба злегка голос підвищувати в салоні, щоб говорити з пасажирами з задніх рядів
Сколько на риа не смотрел - там цены где то от 24 стартуют. Они ж все относительно свежие.
Возьмите сотку конечно, если правда найдете хороший автомобиль. А так возьмите ну к примеру Прадо. Я езжу проблем нет вообще, в сервис заезжаю поменять масла и другие жидкости, колодки и все. Проблем с электроникой в Тоете точно никаких не будет.
Ganni 16.02.2015 12:03 пишет: Можете ще на Хайлендер глянути - не так пафосно, як Акура чи РХ, але не менш комфортно. Більше того, на ньому, на противагу крузакам, комфортно в усьому діапазоні швидкостей аж до лімітних 180. Правда, на 180 вже треба злегка голос підвищувати в салоні, щоб говорити з пасажирами з задніх рядів
Сколько на риа не смотрел - там цены где то от 24 стартуют. Они ж все относительно свежие.
это не отменяет того, что прадо по украинским дорогам некомфортный взагали.:) Козел козлом. Болезнь всех рамников, да еще с такой короткой базой. 2,7 не едет, 4 литровый надо газировать. Плюсы - газируется хорошо и надежный и выносливый. Для села - самое то для председателя колхоза.
Ну, дорестайлу вже 7 років стукнуло
Ну цены пока не стареют Мне этот автомобиль очень нравится, раз как то проехался пассом на втором ряду - ну бобиком вообще не пахнет. Машин как комфортный седан.
это не отменяет того, что прадо по украинским дорогам некомфортный взагали.:) Козел козлом. Болезнь всех рамников, да еще с такой короткой базой. 2,7 не едет, 4 литровый надо газировать. Плюсы - газируется хорошо и надежный и выносливый. Для села - самое то для председателя колхоза.
Не треба розповідати про смак устриць тим, хто їх їсть. Що Прадо - це японський газик заперечень нема. І проти того, що він найкраще підходить керівнику колгоспу(японського) також. А от що він "некомфортный взагали", вибачте - "зе бред оф сивий кебел". Я навіть не уявляю собі більш комфортного автомобіля саме "по украинским дорогам" у всій їх "різноманітності". Ні, для бориспольскої траси їх багато. І навіть якщо тільки по Києву їздити теж. А от коли ями на умовному асфальті змінюються гравійкою, а потім глинистими ямамами і знову "асфальтом", що чудом зберігся ще з радянських часів. Коли можна їхати по любому "напрямку" замість дороги, то більш комфортне авто тяжко знайти.
Не треба розповідати про смак устриць тим, хто їх їсть. Що Прадо - це японський газик заперечень нема. І проти того, що він найкраще підходить керівнику колгоспу(японського) також. А от що він "некомфортный взагали", вибачте - "зе бред оф сивий кебел". Я навіть не уявляю собі більш комфортного автомобіля саме "по украинским дорогам" у всій їх "різноманітності"
думю,уважаемого Доктора катали не версии без пневмы,такой прадик дейсвительно жесткий.
what3va 16.02.2015 18:49 пишет: VP_Son, именно потому я и купил Паджерика ... а оффроад меня не интересует
Та я також ним особливо не цікавлюсь. Але він, гад, інколи сам мене знаходить. По гриби люблю їздити, на рибалку. І інколи в таку багнюку втрапиш... Зовсім випадково при цьому.