autoua
Autoua.netФорумТюнінг

Допоможіть з вибором магнітоли

старожил *
Киев
С нами с 15.01.2006

Допоможіть з вибором магнітоли
      15 января 2006 в 21:50 Гілками

Доброго вечора, форумчанє!
Хочу почути вашу думку на рахунок того, яку магнітолу варто придбати.

Прелюдія... Є новий Ланос 1.5л, сєдан (я так думаю). В ньому нема аж нічогісеньки. Пустує дирка під магнітолу. Її я і хочу закрити... Гратися музика буде на штатній акустиці. Може в подальшому придумаю щось більш якісне, а поки маємо те, що маємо. Критерії, яким повинна задовольняти магнітола:
1. Грати *.мп3 з ЦД-Р/РВ, бажано без зскакування з треків на ямках.
2. Приймати ФМ і "радіо-свобода" в мухосранську (частотного діапазону цієї радіостанції не знаю. Може й назву не правильно привів, там про політику говорять, новини, Вікно в Америку . Даний пункт - вимога папіка)
3. Вихід на навушники. Присутність даного пункту не обов"язкова, але буде розцінено як плюс.

Грошей в районі 150 у.о. +/-. За них хочеться отримати максимальну якість звуку (враховуємо штатну акустику і можливу її заміну ) Вимоги до зовнішнього вигляду жорстко не висувається, але чогось супер-пупер-розцяцькованого не хотілося б.

Чого не тілося б бачити в відповідях - гнуття пальців типу "фірма Х мєга крутая, потому покупай ійо ", "фірма У - оцтой, патамушта всє так гАварят \м/". Цікавлять тільки Ваші суб"єктивні враження від тої чи іншої моделі.

Ну і на останок: побажання де б можна було прикупити магнітолу (в Києві).

Ще одне... Як диски писати для прослуховування на магнітолі. Всі файли в корінь кидати, чи можна щоб в каталогах/підкаталогах лежали?

Наперед дякую всім відгукнувшимся!

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Достоевский **
42 года, Гонконг, САР
С нами с 10.08.2001

Re: Допоможіть з вибором магнітоли [Re: N!kola]
      15 января 2006 в 22:26 Гілками

В ответ на:

1. Грати *.мп3 з ЦД-Р/РВ, бажано без зскакування з треків на ямках.

Большинство современных мп3 магнитол достаточно виброустойчивы.

В ответ на:

2. Приймати ФМ і "радіо-свобода" в мухосранську (частотного діапазону цієї радіостанції не знаю. Може й назву не правильно привів, там про політику говорять, новини, Вікно в Америку . Даний пункт - вимога папіка)

Если магнитола не совсем левая, то можешь особо по этому поводу не заморачиваться - при пристойной (не супер-пупер, просто пристойной) антенне и тюнере прием гораздо больше зависит от передатчика и георафии.

В ответ на:

3. Вихід на навушники. Присутність даного пункту не обов"язкова, але буде розцінено як плюс.

Я бы именно по этому пункту и искал. Выход на наушники не сильно часто встречается, ищи магнитолы с таким выходом, на остальное забей.

В ответ на:

Грошей в районі 150 у.о. +/-. За них хочеться отримати максимальну якість звуку (враховуємо штатну акустику і можливу її заміну ) Вимоги до зовнішнього вигляду жорстко не висувається, але чогось супер-пупер-розцяцькованого не хотілося б.

При штатной акустике все магнитолы одинаковы по качеству звучания. В бюджете 150 у.е. тоже все магнитолы одинаковы по качеству звучания. Выбирай по наличию наушников и внешнему виду.

В ответ на:

Ще одне... Як диски писати для прослуховування на магнітолі. Всі файли в корінь кидати, чи можна щоб в каталогах/підкаталогах лежали?

На большинстве магнитол можно и корень кидать, и в каталоги-подкаталоги. Лично я стараюсь ограничиваться только корнем и каталогами в корне - по папкам на магнитоле лазить довольно не удобно.

старожил *
Киев
С нами с 15.01.2006

Re: Допоможіть з вибором магнітоли [Re: Nick_Nissan]
      16 января 2006 в 14:59 Гілками

В ответ на:

В ответ на:

2. Приймати ФМ і "радіо-свобода" в мухосранську (частотного діапазону

Если магнитола не совсем левая, то можешь особо по этому поводу не заморачиваться - при пристойной (не супер-пупер, просто пристойной) антенне и тюнере прием гораздо больше зависит от передатчика и георафии.

Пункт 2 читати в контексті: "крім ФМ магнітола повинна вміти приймати ще якийсь частотний діапазон, в якому віщає вище згадувана радіо-свобода". Колись читав fido7.mo.cars.audio і там питалось чи вміє магнітола Х діапазон, який я запам"ятував. Зараз переглянув, діапазон той - "широкий ФМ". Наявність його мені не обов"язкова, тому пункт 2 міняємо на "повинна вміти приймати радіо"

В ответ на:

В ответ на:

Я бы именно по этому пункту и искал. Выход на наушники не сильно часто встречается, ищи магнитолы с таким выходом, на остальное забей.

Наявність даного пункту не критична. Жертвувати якістю звуку заради нього не буду. В кінці-кінців, наявність плеєру, котрий постійно таскаєш з собою, зменшує значимість цього параметру майже до рівня "і нафіг не потрібен". Прийму тільки в вигляді бонуса.

В ответ на:

При штатной акустике все магнитолы одинаковы по качеству звучания.

Хочете сказати, що різниці між касетною і дисковою я не почую? Крім того, я наголошував, що акустика буде мінятися, але згодом. Зараз і так задач з вищим пріоритетом вистачає.

В ответ на:

В бюджете 150 у.е. тоже все магнитолы одинаковы по качеству звучания.

Аж на стільки узагальнювати? Магнітола якоїсь фірми HuanChiTong за 70 у.о. буде видавати звук такий як і Clarion DXZ 555 MP, якого тут на форумі розхвалюють? Нє вєрю! (с)

В ответ на:

Выбирай по наличию наушников и внешнему виду.

Не буду

ЗІ: Може хтось підкине сцилочку на толкові огляди магнітол? Щоб не тільки заявлені виробником ТТХ були, а й тести якісь, АЧХ...

V.I.P. ***
Киев
С нами с 21.07.2001

16 января 2006 в 15:30 Гілками

Clarion DXZ 555 MP стоит 150 уе?

"В бюджете 150 у.е. тоже все магнитолы одинаковы по качеству звучания." - об этом говорилось...

Киев
С нами с 22.04.2005

Re: Допоможіть з вибором магнітоли [Re: AlexAudiCoupe]
      16 января 2006 в 17:05 Гілками

Ты в этой доске посмотри самые последние страницы , есть неплохие ссылки на российские сайты, где именно тестируют а не продают и не рекламируют. Причем абсолютно все магнитоллы какие есть.
Я лично там нашел на последних страницах.
Извини но точно не помню , а искать заново лень и в конце концов тебе ведь надо ))

Конфа на то и есть , чтоб в ней искать

старожил *
Киев
С нами с 15.01.2006

Re: Допоможіть з вибором магнітоли [Re: AlexAudiCoupe]
      16 января 2006 в 21:38 Гілками

В ответ на:

Clarion DXZ 555 MP стоит 150 уе?

164 якщо ліниво шукати. Є якась принципова різниця?

ЗІ: Я в ній не бачу деки для ЦД. Вона законспірована десь?

шумоизолятор ***
42 года (23 года за рулем), Киев
С нами с 06.07.2001

16 января 2006 в 22:25 Гілками

В ответ на:

Аж на стільки узагальнювати? Магнітола якоїсь фірми HuanChiTong за 70 у.о. буде видавати звук такий як і Clarion DXZ 555 MP, якого тут на форумі розхвалюють? Нє вєрю! (с)

речь идет о брендовых моделях. В пределах 150 таки все звучат одинаково. Выбирать по внешнему виду

;) ***
21 год за рулем, Київ
С нами с 20.12.2003

Re: Допоможіть з вибором магнітоли [Re: fetus]
      17 января 2006 в 00:08 Гілками

В ответ на:

речь идет о брендовых моделях. В пределах 150 таки все звучат одинаково. Выбирать по внешнему виду

Но-но... Со штатной акустикой - да, а вот если акустика не штатная и качественно установленая....

yaSergey ***
41 год, Киев
С нами с 18.01.2003

Re: Допоможіть з вибором магнітоли [Re: YuriY]
      17 января 2006 в 09:50 Гілками

то что, если не штатная?

V.I.P. ***
Киев
С нами с 21.07.2001

Re: Допоможіть з вибором магнітоли [Re: SLON]
      17 января 2006 в 13:10 Гілками

"..в конце концов тебе ведь надо )).."

А мне-то нах? У меня Нак есть :-)

yaSergey ***
41 год, Киев
С нами с 18.01.2003

300? :) (-) [Re: AlexAudiCoupe]
      17 января 2006 в 17:58 Гілками

300?

старожил *
Киев
С нами с 15.01.2006

Re: Допоможіть з вибором магнітоли [Re: fetus]
      17 января 2006 в 19:18 Гілками

В ответ на:

речь идет о брендовых моделях.

ніосіліл ентой фрази

В ответ на:

В пределах 150 таки все звучат одинаково. Выбирать по внешнему виду

Для цього як мінімум вони повинні мати однакові ЦАПи. Це дійсно так? Навіщо ж платити більше - магнітоли фірми СуньВинь рулять. Вся решта - для "естетсвующєго меньшинства"...

V.I.P. ***
Киев
С нами с 21.07.2001

Угадал. А зачем больше :-) (+) [Re: Sevlad]
      17 января 2006 в 21:27 Гілками

Кстати, очень много народу насчет него многозначительно смеялись, подтрунивали, но по существу никто ничего насчет него не сказал. Может, ты скажешь?

А мне - нравится :-)

Достоевский **
42 года, Гонконг, САР
С нами с 10.08.2001

18 января 2006 в 02:18 Гілками

В ответ на:

В ответ на:
--------------------------------------------------------------------------------

речь идет о брендовых моделях.

--------------------------------------------------------------------------------

ніосіліл ентой фрази

Особой разницы между магнитолами/СД-ресиверами одного класса каких-то брендов (pioneer, kenwood, JVC, clarion, panasonic, sony, akai, blaupunkt) нет, однако эта группа принципиально отличается от аналогичных по функциям (если таковые вообще есть) магнитол/СД-ресиверов "noname".

В ответ на:

В ответ на:

В пределах 150 таки все звучат одинаково. Выбирать по внешнему виду

Для цього як мінімум вони повинні мати однакові ЦАПи. Це дійсно так? Навіщо ж платити більше - магнітоли фірми СуньВинь рулять. Вся решта - для "естетсвующєго меньшинства"...

Во-первых ЦАПы могут быть одинаковые или схожие. Во-вторых ЦАП - не единственное звено в аудиосистеме, и чем остальные слабее (предусилители, усилители, межблочные соединения, фильтры, акустика), тем труднее разницу в ЦАП-ах заметить.

шумоизолятор ***
42 года (23 года за рулем), Киев
С нами с 06.07.2001

Re: Допоможіть з вибором магнітоли [Re: YuriY]
      18 января 2006 в 10:31 Гілками

В ответ на:

Но-но... Со штатной акустикой - да, а вот если акустика не штатная и качественно установленая....

да какая-угодно . Разница минимальна. Звучат чуть иначе, но лучше/хуже - тут однозначно сказать нельзя... Как правило, лучше/хуже определяется теми или иными исправлялками звука, тонкомпенсация вкл/выкл и т.д. С внешним усилителем разница становится ощущаемой...

Достоевский ***
28 лет за рулем,
С нами с 17.08.2004

20 января 2006 в 18:55 Гілками

Пионер 5700, 5730, 5750

Autoua.netФорумТюнінг
Додаткова інформація
0 користувачів і 29 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Nick_Nissan, fetus, Рубан, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 4081

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія