поможіть розібратись ато уже третій сервіс і ніхто точно незнає причини.проблема в тому що на газі нагарячо погано заводиться з 2 або 3 раза, а нахолодно заводиться з 1раза і якщо їздити на бензині то заводиться добре з 1 разу ДОПОМОЖІТЬ ХТО ЗНАЄ. porshe cayenee
НУ якщо на сервісах дивлячись машину в живу і з приладами, ніхто не може дати відповідь, то я тобі тут допоможуть?
На газу вона й не заводиться взагалі-то... Вона на бензині заводиться, а потім переходить на газ. Я так розумію проблема в тому, що коли їдеш деякий час на газу, то потім важко завестись. Я б починав з діагностики двигуна, а не газу.
Stas220 16.03.2015 13:54 пишет: На газу вона й не заводиться взагалі-то... Вона на бензині заводиться, а потім переходить на газ.
Заводиться, взагалі-то. 2-3 покоління ГБО з "ручною переключалкою" - на прогрітому двигуні як правило ніхто на бензин не переклоцує. І заводиться воно на газі ажбігом. Правда тут Каєн. Теоретично там повинне 4-те стояти... Ну, хоча, людина яка тулить на Каєн газ, цілком здатна і на самому ГБО "зекономнічати"...
Stas220 16.03.2015 13:54 пишет: На газу вона й не заводиться взагалі-то... Вона на бензині заводиться, а потім переходить на газ.
Заводиться, взагалі-то. 2-3 покоління ГБО з "ручною переключалкою" - на прогрітому двигуні як правило ніхто на бензин не переклоцує. І заводиться воно на газі ажбігом. Правда тут Каєн. Теоретично там повинне 4-те стояти... Ну, хоча, людина яка тулить на Каєн газ, цілком здатна і на самому ГБО "зекономнічати"...
вангую, что дело не в том, что якщо каэн та газ, тоді газ другого покоління. А якщо іванофранковск та газ - то тоді другого покоління.
У меня такое. Что выяснила. Машина для упрощения завода в следующий раз в момент выключения зажигания делает минимальный вприыск топлива в двигатель. Но так как стоит гбо то она делает это впрыск газом, а заводиься машина на зебине. Карочи пока машина не вытолкает из себя газ и не подтянет бензин старьер крутит вхолостую. У меня заводится за один завод но долго, можно газку подать что б завелась быстрее.
ГБО 4 поколения заводится на БЕНЗИНЕ что с холодного, что с горячего состояния. Переход на газ происходит последовательно - отключилась бензиновая форсунка - включилась газовая и так четыре (шесть, восемь....у кого сколько цилиндров) раза. Интервал переключения настраивается программно, перехода заметно быть не должно. При эксплуатации двигателя на газу очень важно следить за высоковольтной системой - проводами и свечами, при плохой искре могут быть сюрпризы. А Кайен на газу...плохо заводится...в сервисе разобраться не могут...."..а был ли мальчик???")))
та ж біда була на Santa Fe, вилікувалася (майже) установкою блоку NoProblem01 (у мене BRC). Причина, як мені пояснили - при їзді на газу бензомозг набирається коригувань і потім на гарячу намагається завестися на дикій смєсі. Ясєн пєнь шо у нього не получається. Той блочок обнуляє коригування після вимкнення двигуна Тепер на гарячу заводиться з першого разу (іноді з другого, закономірності не бачу)
Naffanko 19.03.2015 21:45 пишет: Машина для упрощения завода в следующий раз в момент выключения зажигания делает минимальный вприыск топлива в двигатель.
це в якій машині така наукова фантастика реалізована