Продовжуємо роботи на автомобільній дорозі Н-01 Київ-Знам’янка. На двох шляхопроводах через залізницю км 107+569, км 107+443(поблизу м. Миронівка) ведуться роботи з влаштування верхнього шару з щебенево-мастикового асфальтобетону.
У зв’зяку із завершенням комплексу робіт, рух на шляхопроводах буде вікрито у першій декаді жовтня 2019 року.
Читайте первоисточники и не будете задаваться вопросами
есть более короткий путь?
є, але їхати можна по сухому бо там два кілометри польової дороги, але проїзжабельно все літо так катаюсь
початкова і кінцева точка виставлені приблизно, але картина в цілому думаю зрозуміла
Отам де ви показуєте, там дійсно вузько. Середній кросовер, вже не пройде. Там де я скинув ссилку вище, може спокійно мерс спринтер пролетіти
Отам де ви показуєте, там дійсно вузько. Середній кросовер, вже не пройде. Там де я скинув ссилку вище, може спокійно мерс спринтер пролетіти
Это какой средний кроссовер шире пыжо партнера? Туда Т4 транспортер проходит. Зеркала складывает как и я.
Это какой средний кроссовер шире пыжо партнера? Туда Т4 транспортер проходит. Зеркала складывает как и я.
Альтернатива, то завжди добре. Головне, що люди тепер знають обїзні шляхи.
Рад за ваши познания в ширене Т4 и кроссоверов, но де это, что б я тоже мог присоединится к интересному обсуждению ширины и - "да я вчера с разбегу на своей девяточке".
Де это?
Рад за ваши познания в ширене Т4 и кроссоверов, но де это, что б я тоже мог присоединится к интересному обсуждению ширины и - "да я вчера с разбегу на своей девяточке".