Вчера ехал через Житомир-Бердычев-Хмельник-Бар-Дунаевцы-Каменец подольский -Черновцы Доехал за 6.5 часов особо не спешил - мест где могли сильно пострадать колеса н заметил
Хмельник-Бар по прямой? через Кожухивци-Багринивци? Все ок?
Хмельник-Бар по прямой? через Кожухивци-Багринивци? Все ок?
да.Ехал на форике - особого дискомфорта не было....
Як там зараз стан доріг по маршруту Київ-Чернівці-Мигове ? Можливо є свіжі враження
Як там зараз стан доріг по маршруту Київ-Чернівці-Мигове ? Можливо є свіжі враження
на травневі було відмінно
А недавно кто ездил? Какой дорогой лучше?
Їздив на День конституції Київ-Житомир-Хмільник-Хмельницький-Камянець-Чернівці. Найгірша дорога між Хмільником та виїздом на трасу М-12: повно ям, які ніхто не думає латати. Траса М-12 в ремонтах, є вже ділянки з новим асфальтом. Траса Хмельницький - Чернівці в багатьох місцях також в ремонтах.
Їздив на День конституції Київ-Житомир-Хмільник-Хмельницький-Камянець-Чернівці. Найгірша дорога між Хмільником та виїздом на трасу М-12: повно ям, які ніхто не думає латати. Траса М-12 в ремонтах, є вже ділянки з новим асфальтом. Траса Хмельницький - Чернівці в багатьох місцях також в ремонтах.
Спасибо
Я в начале июля ехал на Киев, туда через Хмельник, назад через Винницкую объездную. Назад намного быстрее и легче, есть места с реверсным движением из-за ремонтов, но проходятся быстро
Бар-Дунаевцы - дорога-зло. Вся в ямах, снег не убран. Первый раз за 15 лет вылетел с дороги. Слава Богу все цело если что, то я на Лансере ехал.
Бар-Дунаевцы - дорога-зло. Вся в ямах, снег не убран. Первый раз за 15 лет вылетел с дороги. Слава Богу все цело если что, то я на Лансере ехал.
Вот [*****]. Еще осенью это было лучший вариант.
Приветствую, кудой на сегодня актуальнее? Спасибо.
Есть мнение, что все таки по Н-03
Есть мнение, что все таки по Н-03
ну так, а какие еще варианты. Можно поехать как советуют любители дороги Киев-Винница) Киев-Винница-Хмельцкий, но как по мне сомнительное удовольствие, в связи с загруженностью участка Винница-Хмельницкий.
Дайте апдейт плз хто їхав недавно. Кажуть за Хмельницьким в бік Чернівців купа ремонтів, пробки, світлофори...
Дайте апдейт плз хто їхав недавно. Кажуть за Хмельницьким в бік Чернівців купа ремонтів, пробки, світлофори...
так, йде активний ремонт Н-03 від об'їзної Хмельницька до Ярмолинців, влаштовані ділянки з реверсивним рухом. Також, є ділянка в ремонті (властиво, то нове будівництво) одразу за Дунаївцями - будується примикання об'їзної Дунаївець до Н-03. Крім того, є 6 км в ремонті між Хотином та Чернівцями, також з реверсом.
Там фізично проїхати можливо? Бо була інформація, що Чернівецьку область закрили на карантин.
Там фізично проїхати можливо? Бо була інформація, що Чернівецьку область закрили на карантин.
Не можу сказати, не їздив в останні місяці. Вся інфо про ремонти з офіційного сайту Укравтодору