Кто-то знает,сегодня короткий рабочий день или нет? И на сколько??? А то доказываю директору,а он ни в какую
Кто-то знает,сегодня короткий рабочий день или нет? И на сколько??? А то доказываю директору,а он ни в какую
судя по тенденции сегодня вообще никто не работает. зы. жена сказала что короткий, причем настолько, что притопала в 11-00.
Классно ей!!!Мне бы так...
Спорим, что в этих сутках будет 24 часа, а не меньше?
а чего он должен быть короткий? выходной та после него полный. я так думаю что не короткий.
Стаття 53. Тривалість роботи напередодні святкових, неробочих і вихідних днів
Напередодні святкових і неробочих днів (стаття 73) тривалість роботи працівників, крім працівників, зазначених у статті 51 цього Кодексу, скорочується на одну годину як при п'ятиденному, так і при шестиденному робочому тижні.
Напередодні вихідних днів тривалість роботи при шестиденному робочому тижні не може перевищувати 5 годин. рада
Стаття 73. Святкові і неробочі дні
Встановити такі святкові дні:
1 січня - Новий рік
7 січня - Різдво Христове
8 березня - Міжнародний жіночий день
1 і 2 травня - День міжнародної солідарності трудящих
9 травня - День Перемоги
28 червня - День Конституції України
24 серпня - День незалежності України
14 жовтня - День захисника України.
Робота також не провадиться в дні релігійних свят:
7 січня - Різдво Христове
один день (неділя) - Пасха (Великдень)
один день (неділя) - Трійця.
Спорим, что в этих сутках будет 24 часа, а не меньше?
Вопрос был не "день", а "РАБОЧИЙ день",что предполагает количество рабочих часов,а не в сутках.
Згідно зі ст. 69 Господарського кодексу України підприємство самостійно встановлює для своїх працівників скорочений робочий день та інші пільги.
Під час розрахунку балансу робочого часу слід мати на увазі, що згідно зі ст. 53 КЗпП напередодні святкових і неробочих днів (ст. 73 КЗпП) тривалість роботи працівників, крім працівників, зазначених ст. 51 КЗпП, скорочується на одну годину як за п’ятиденного, так і за шестиденного робочого тижня, а напередодні вихідних днів тривалість роботи за шестиденного робочого тижня не може перевищувати 5 год.
у нас до 16:00
нє, не короткий, до 19.00
а чего он должен быть короткий? выходной та после него полный. я так думаю что не короткий.