Зніму 2-3 кімнатну квартиру. Термін 2-3 роки. Район кварталу Якуба Колоса - Гната Юри Поверх 4+ Ремонт і меблі "90-2000" не приваблють і не розглядаються. Одна зі спален, бажано, пуста. Наявність холодильника і пральної машини не обов'язкові. Наявність бойлера - вітається і бажана. Оплата в UAH, варіанти з бажанням стрімкого підвищення оплати - не пропонувати. У випадку інфляції - можливий пошук вирiшення питання в розумних рамках. При бажані оплати в USD - надати вагомі бенефітси, для мене, чому саме USD. В ідеалі додатково плачу лише по рахівничках (счетчиках)
Орендатори: сім'я з двох дорослих, однієї дитини віком 6.5 років та кішка (домашня, мінімум в другому поколіні, гадить в свій горшок) Зустрічі для ознайомлення з об'єктом аренди можливі або сьогодні вечером (30.04) або ж 4 квітня. Додатково звертатиму увагу на підїзд і можлвість парковки.
Контактний номер: +380681235000 email: для фото та опису квартири: myp3.ua@gmail.com
В ідеалі перед дзвінком надіслати фото та опис на email, щоб розмова була конструктивною.
Оплату за роботу прохання вказати відразу, без різних там 50%.
Реєстрація ВК (не АН і не ВВ)
Прохання поважати власний і мій час, не пропонувати різноманітний не ліквід.
Вимоги досить скромні. Чекаю на пропозиції, з них вже обиратиму, шукатиму перетин моїх і власника інтересів Стартуємо з 5000UAH. Верхню планку не вказую.
Так ніхто ж і не пропонує нічого ;/ З моєї сторони жодних заперечень на більшу ціну. І я чудово розумію, що для вказаних побажань ціна буде аж ні як не 5000UAH, а вища. Пропонуйте - будемо розглядати
Fluuuk 11.05.2015 18:17 пишет: Звідки це тотальне небажання платити за повний спектр отриманих послуг? Особливо це стосується опалення
А звідки це тотальне небажання платити податки з отриманої орендної платні?
Я квартиру не винаймаю поки що, але теж не дуже розумію, чому я маю додатково сплачувати фіксовані платежи. Одна справа, коли власник квартири не може передбачити витрати, як з електрикою чи водою, й зовсім інша, коли ці витрати відомі. Якщо квартира стоїть порожня, то власник все одно сплачує й за опалення, й за утримання будинку, тощо. То чому вони не входять в орендну платню?
Fluuuk 11.05.2015 18:17 пишет: Звідки це тотальне небажання платити за повний спектр отриманих послуг? Особливо це стосується опалення
А звідки це тотальне небажання платити податки з отриманої орендної платні?
Я квартиру не винаймаю поки що, але теж не дуже розумію, чому я маю додатково сплачувати фіксовані платежи. Одна справа, коли власник квартири не може передбачити витрати, як з електрикою чи водою, й зовсім інша, коли ці витрати відомі. Якщо квартира стоїть порожня, то власник все одно сплачує й за опалення, й за утримання будинку, тощо. То чому вони не входять в орендну платню?
Т.е. он оплачивает за "просто" так сказать) А Вы если будете снимать, будете платить за себя. Просто кто-то ставит цену 7 тысяч ( учитывая эти платежи ), а кто-то поставит 5 тысяч + все расходы. Я не понимаю откуда нежелание платить за отопление в сезон и за уборку парадного и придомовой территории живя в этом доме?
В ответ на: А звідки це тотальне небажання платити податки з отриманої орендної платні?
Вот это не надо. По моим наблюдениям, около половины платит налоги (могу немного ошибаться, т.к. выборка слабенькая). Когда я сдавал - платил ЕН и ЕСВ, заключал "белый" договор с реальной суммой и т.д. Вот только у арендаторов это не вызывало желания заплатить немножко больше, только сочувствовали. Ну, и на том спасибо, как говорится Зато, когда приходится каких-то засранцев выселять со скандалом - с чистой совестью идешь в РОВД, тычешь там в нос свидетельство ЕН и требуешь от них защиты своих прав. И не слышишь упреков типа "ты, гад, налоги не хочешь платить государству, а как проблемы - к нам сразу идешь"
ЗЫ. Традиционно встречный вопрос: все ли арендаторы платят полностью налоги со своих доходов?
не желание платить дело естественное и логичное:). я еще не видел людей желающих заплатить больше, ели есть возможность заплатить меньше:)). Но при аренде квартиры тут уж как арендатору больше нравится считать, хочет считать, что хозяин оплачивает придомовую тер. и отопление, он может так читать, один фиг это все будет сидеть в цене аренды:)