очередной раз респект, уважуха и СПАСИБО напомнили, предложили варианты, варианты онлайн оплаты, несколько манипуляций и полис готов. как всегда, все на высоте так держать спасибо!
Дякую! Сервіс на найвищому рівні: Перший раз оформляв електронний поліс , раніше тільки бумажні, а тепер вирішив попробувати. - за півтори неділі отримав смс про закінчення страховки, і це великий + , бо чесно і сам провтикав коли треба продовжити (я так думаю я не один такий) - списався по вайберу і отримав пропозиції по страхових зі своїми плюсами і мінусами. - вибрав що сподобалося, потім перевірили ще раз мої дані , і це теж + - оформили все дуже швидко (і навіть перевірили коли закінчується старий, бо під рукою не було) - відправили реквізіти, і після оплати поліс був відправлений на електронку.
скачав в телефон, оце думаю чи є необхідність його роздрукувати?
От "до чого техніка дійшла!" Двадцять хвилин і страховка в кишені. Не виходячи з дому. А от колись... Поки ту страхову знайдеш, поки чергу вистоїш, поки всі документи оформиш, поки оплатиш... А потім від сусіда взнаєш, що він на третину дешевше в іншій страховій купив.
Несколько лет пользоваелся услугами Страхования Автоуа. Все было четко. Претензий нет совсем. Но, в прошлом году обошелся без этих услуг. Все та же AXA, электронный полис, 10 минут на оформление на сайте страховой. Имхо, эти услуги уже "умирают". Теперь проще купить полис у страховщика, чем пользоваться услугами посредника.
+1, примерно узнал текущие цены на полисы на сайте, написал запрос в личку Максиму (все данные по машине и владельцу у него давно есть), оплатил картой и через 10 минут электронный полис уже у меня на почте. Ну разве это не шикарно?
Amateur 03.06.2020 07:56 пишет: Щось у черговий раз забуваю чергову благодарочку заслати. 27го травня у 15:20 заслав у вайбер доки, а у 18:26 вже завантажив у телефон поліс. Якось все буденно, спокійно розмірено, заказав-оплатив, одержав. Аж не цікаво, доколупатися нема до чого! (жарт)
Все як звичайно, буденно... 17го у 11:50 задав питання, обговорили, дійшли до єдиної думки у 14:29 вже отримав електорнні поліси.
Amateur 03.06.2020 07:56 пишет: Щось у черговий раз забуваю чергову благодарочку заслати. 27го травня у 15:20 заслав у вайбер доки, а у 18:26 вже завантажив у телефон поліс. Якось все буденно, спокійно розмірено, заказав-оплатив, одержав. Аж не цікаво, доколупатися нема до чого! (жарт)
Все як звичайно, буденно... 17го у 11:50 задав питання, обговорили, дійшли до єдиної думки у 14:29 вже отримав електорнні поліси.
Дякую! Вибачте, що так довго були технічні питання