У всіх на лютий 2.5 грн балами? Чи це мені особиста пропозиція?
у меня давно никаких предложений, никаких скидок не приходит
У всіх на лютий 2.5 грн балами? Чи це мені особиста пропозиція?
2.5 на бензини та дизель 1,0 на газ АЗС почали триматись за клієнтів
у меня давно никаких предложений, никаких скидок не приходит
-50 коп/л на бензин и Сникерс в подарок на ДР
На КЛО появился 100-й бензус.В субботу залил 30 литров и внезапно мой дохлый атмосферник 1,6 заиграл новыми красками - поездка на (120 км) дачу обошлась на литр меньше, добавилось тяги на низах - по городу передвигаться стало немного комфортнее. Но... На заправке не спросил, а на сайте не нашел откуда дровишки-то. На сайте есть только в разделе новостей про 100 бензин, но новость от 21 года и бензин Мозырский ессно. А вот какой сейчас - не понятно. Мож кто-то видел сертификат?
Подивився сертифікат на звичайний 95 - виробництво село Крячки Київської області. Це виходить кло самі бензин мішають ?
95 евро по документам Литва, орлен
Хтось заправляється тут? Вентус коштує на 3 грн дешевше за Пульс і Мустанг.
Я навіть сотий в Купру на КЛО лию. Ніякої різниці із ВОГ/УПГ/Сокар не помітив
Останні 2 роки переважно на КЛО, зрідка WOG/UPG, бо КЛО все ж регіональна мережа і не дуже розповсюджена. Євро або Вентус, залежно від авто, жодних питань.
Просто не звертав якось увагу на КЛО, а тут замітив що ціни нижче ніж на Окко/вог, + скачав додаток, а там знижка -7грн. Тому і виникли питання, чи немає ніяких підводних каменів, чи то Окко і вог зажрались з монополією на ринку і з такими цінами.
Просто не звертав якось увагу на КЛО, а тут замітив що ціни нижче ніж на Окко/вог, + скачав додаток, а там знижка -7грн. Тому і виникли питання, чи немає ніяких підводних каменів, чи то Окко і вог зажрались з монополією на ринку і з такими цінами.
То на Вог зараз теж по -7 можна залитись. Всі ці акційні пропозиції кочують від мережі до мережі,від одного банку до іншого
Жив би як і раніше коло Києва - заправлявся б у них здебільшого. У Вишгороді он і заправка кльова відкрилась. На бензин нема нарікань. Лив вентус, а до вторгнення і шебелинський у них був норм для моїх моторів.
Лию Вентус дизель, виробник пишуть Греція, як на мене дуже ок, питав про 95й Вентус, дизель евро сказали Кременчук.
всім привіт, хтось заправляється регулярно 95UA? є якісь відгуки?
всім привіт, хтось заправляється регулярно 95UA? є якісь відгуки?
Залив 1 раз, глянув сертифікат - виробництво Україна, Київська область, евро 5 у чеку, евро 5 у сертифікаті. Не розумію звідки той бензин, тому більше не заправляв. Іде норм, але в bmw не хочу ризикувати.
Оце на днях заїхав на КЛО і щось такі знижки, дай думаю запрошу сертифікати на пальне. UA95 зрозуміло що українське. Я зкоїсь нафтобази в Бучанскому районі. А от типу EURO-95 виявився ніяким не євро, а Кременчуцьким, а той самий мегаєвропейський дорогий Ventus виявився.. також українським щось там типу Укртатнафта (тут можу помилятися у назві, не пам'ятаю точно), але десь з під Полтави.. Отаке вам і європейське суперпальне, якщо ви його там шукали))
Оце на днях заїхав на КЛО і щось такі знижки, дай думаю запрошу сертифікати на пальне. UA95 зрозуміло що українське. Я зкоїсь нафтобази в Бучанскому районі. А от типу EURO-95 виявився ніяким не євро, а Кременчуцьким, а той самий мегаєвропейський дорогий Ventus виявився.. також українським щось там типу Укртатнафта (тут можу помилятися у назві, не пам'ятаю точно), але десь з під Полтави.. Отаке вам і європейське суперпальне, якщо ви його там шукали))
F100 звідки?
В них там з'явився газ,новий постачальник,Алжир. Хтось вже задував?
В них там з'явився газ,новий постачальник,Алжир. Хтось вже задував?