Я что то не понял, все это время делали 1 шов, а осталось еще 6 ??
Загалом конструкцією Південного мостового переходу передбачено 46 деформаційних швів, 21 з яких капітально відремонтовані упродовж 2016-2018 років. Цьогоріч ще 8 деформаційних швів будуть замінені на нові німецькі шви фірми «Mayer»
Проектантам цього мосту треба цвях в голову забити за таке одоробло.
"46 деформаційних швів, 21 з яких капітально відремонтовані упродовж 2016-2018 років"
Один закінчують зараз, заплановано на рік 8, з них 6 на заїзді на міст з боку мосту Патона, які такого колапсу не утворять. Але за арифметикою 8-6-1=1 залишається ще один потенційно небезпечний шов на цей рік.
"46 деформаційних швів, 21 з яких капітально відремонтовані упродовж 2016-2018 років"
Один закінчують зараз, заплановано на рік 8, з них 6 на заїзді на міст з боку мосту Патона, які такого колапсу не утворять. Але за арифметикою 8-6-1=1 залишається ще один потенційно небезпечний шов на цей рік.
ППЦ, питань стало ще бiльше )
Що таке "6 на заїзді на міст з боку мосту Патона" де вони? не зрозумiло. Коли вже закiнчать цей один шов, щоб мicт поїхав?? Ну i на останок - коли будуть ремонтувати "ще один потенційно небезпечний шов" ? Дякую
Що таке "6 на заїзді на міст з боку мосту Патона" де вони? не зрозумiло.
Коли вже закiнчать цей один шов, щоб мicт поїхав??
Наче 28-го було в планах і наскільки я бачу вони їх дотримуються, може навіть встигнуть раніше.
Ну i на останок - коли будуть ремонтувати "ще один потенційно небезпечний шов" ? Дякую
Він небезпечний тім, що він є в планах і тім, що він саме один, тобто може виявитися такою самою занозою в дупі, що і цей який закінчують зараз. Думаю, що за нього візьмуться не раніше, ніж закінчать ті 6 .
Проектантам цього мосту треба цвях в голову забити за таке одоробло.
- для цього його прийдеться спочатку розкопати, бо Фукса Георгія Борисовича вже років з десять немає в живих.
забавно было рассматривать рожи полициантов в этом месте на встречке утром в пробке
Дякую
Він небезпечний тім, що він є в планах і тім, що він саме один, тобто може виявитися такою самою занозою в дупі, що і цей який закінчують зараз. Думаю, що за нього візьмуться не раніше, ніж закінчать ті 6 .
Навіть не так тим, що він є в планах, як тим, шо скоріше за все це не один із тих, шо розвалилися. А отже незвичний стояк, котрий спостерігався із січня і до початку ремонту на правий берег, та тягнучка до самої річки в сторону лівого берега залишаться ще на дуже довго. Ну і автомобілів все більшає і більшає. Їздив протягом ремонту багато разів в метрІ - як о 7,20 зайти у вагон на Харківськый чи Бориспільскій - абсолютний кайф, книжка, музика (реально можна зосередитись на чомусь, не так як в тягнучці), людей мало, в міру прохолодно. Як зайти у вагон о 10-00 там же, то трохи гірше, але не критично. Шо там в час пік - я хз. Назад менш приємно їхати, реально, але знову ж таки - терпимо. А головне - ота бидлота, яка ніби має бути в тому метрІ, за розказнями фтуї певно вже вся здебільшого давно на дорогах їздить. Ну от чесно-чесно. Я в шоці із того хамства, шо нині на дорогах. Це жах
От нахіба їх впускати з зустрічної? Не впускали би - не лізли б.
сегодня рекорд - выезд по встречке в 4 ряда
От нахіба їх впускати з зустрічної? Не впускали би - не лізли б.
посмотри внимательно - она и не пустила ни одного. за это респект!
А полиции, на оборот, не респект.... только сопли жуют.
Собираются эти кровопийцы-дорожники ежегодную пытку заканчивать? Вроде же по 28 апреля анонсировали.
В Киеве с 1 до 28 апреля частично ограничат движение транспорта по Южному мостовому переходу. Об этом в четверг, 28 марта, сообщили в КК Киевавтодор.
Так, с 11:00 1 апреля до 23:00 28 апреля из-за капитального ремонта деформационного шва на Южном мосту в направлении от проспекта Николая Бажана в сторону Надднепрянского шоссе в месте выполнения работ будет частично ограничено движение транспорта.
На дворе уже 29е, а "ремонт" так и продолжается.
Так сейчас в дождь же самый цимес асфальт закатывать
Ехал сегодня рано. смотрю в навигатор - зеленое. Думал закончили. Но нет. Просто все бухают еще.
по уровню асфальта похоже что это уже финишный слой уложен. Наверное сегодня родят.
Неужели открыли?
Неужели открыли?
Да, убрали ограждения.
Неужели открыли?
Да, убрали ограждения.
А где именно? А то утром не заметил пробки и только у Мака на Славутиче раздуплился что нет пробки огромной.
О 8-й ранку пролетів сьогодні міст без затримок. Зверну увагу, що на заїзді зі Столічки (з боку Патона) почали робити обіцяні чергові 6 швів разом. Проїзд обмежений однією смугою, але як на мене це проблема тільки для тих, хто звик залітати на міст в другу смугу, але для них знаків достатня кількість, щоб завчасно знизити швидкість.
P.S.
А где именно?
А що багато було варіантів? Міст з лівого на правий вільний від обмежень.