08.08.2015 ДТП сьогодні в 14 00 на проспекті бажана 8 навпроти Новуса маркету я виизджав з макдрайву в сторону позняків в 2 полосі зупинилася рено меган червоного коляру і я його наздогнав ззаду автомобіль тойота авенсіс днз аа4844кх
Поможіть будь ласка якщо в когось є відереєстратор чи були свідками подій
Буду вдячний за допомогу мій телефон 0960927525 роман
Kimikiev 08.08.2015 22:20 пишет: 08.08.2015 ДТП сьогодні в 14 00 на проспекті бажана 8 навпроти Новуса маркету я виизджав з макдрайву в сторону позняків в 2 полосі зупинилася рено меган червоного коляру і я його наздогнав ззаду автомобіль тойота авенсіс днз аа4844кх
Поможіть будь ласка якщо в когось є відереєстратор чи були свідками подій
Буду вдячний за допомогу мій телефон 0960927525 роман
А хтось має сумніви, що Ви наздогнали ззаду інший автомобіль, і цю подію потрібно підтвердити відеодоказами? Чи потрібно довести, що інший автомобіль зупинився? Не розумію, навіщо в цих обставинах якесь відео
Тоже не понял вопрос... Ну догнал, сам виноват В чем проблема? Небось откосить на то, что меган стал во втором? Ну так что? Надо будет - его за это отдельно дрюкнут А ты въехал в неподвижное препятствие пусть даже в 5-й полосе Жиденькая отмазка.... Въехал - плати молча
Я офіційно отримав відео з торгового магазину Новус з приводу свого ДТП, на відео чітко видно як мене підрізаює з другої полоси рено меган і зупиняється в моїй полосі (більш детальніше особисто надам докази і пояснення тим хто є очевидцем ДТП). Я можу пояснити ситуцію з приводу ДТП і показати кожному відео дати чітко відповідь з приводу даного ДТП.
Я не відволікався під час руху а купляв в на макдрайві дружіні макфлурі в мене є чек, можу більш обгрунтовано вилкасти обставини тим хто був очевидцем ДТП.
Якщо в когось є ще відео будь-ласка звяжіться зі мною.
Я незбираюся зрозводити тут флуд, прошу всього навсього додаткові докази.
Kimikiev 14.08.2015 08:40 пишет: Я офіційно отримав відео з торгового магазину Новус з приводу свого ДТП, на відео чітко видно як мене підрізаює з другої полоси рено меган і зупиняється в моїй полосі (більш детальніше особисто надам докази і пояснення тим хто є очевидцем ДТП). Я можу пояснити ситуцію з приводу ДТП і показати кожному відео дати чітко відповідь з приводу даного ДТП.
Я не відволікався під час руху а купляв в на макдрайві дружіні макфлурі в мене є чек, можу більш обгрунтовано вилкасти обставини тим хто був очевидцем ДТП.
це найкращий форум! Ви хочете сказати що це підстава? Я нехочу Вас образити ,але я замітив одне або водій добре знає ПДД і погану реакцію на дорозі, або навпаки... Це моє імхо, 2 рази я їхав по головній і був помєхою з права і ці 2 рази мені виїжали в лоб ,а потім розповідали що небачили мене.
Kimikiev 14.08.2015 08:40 пишет: Я офіційно отримав відео з торгового магазину Новус з приводу свого ДТП, на відео чітко видно як мене підрізаює з другої полоси рено меган і зупиняється в моїй полосі (більш детальніше особисто надам докази і пояснення тим хто є очевидцем ДТП). Я можу пояснити ситуцію з приводу ДТП і показати кожному відео дати чітко відповідь з приводу даного ДТП.
Rockstar 14.08.2015 14:18 пишет: це найкращий форум! Ви хочете сказати що це підстава? Я нехочу Вас образити ,але я замітив одне або водій добре знає ПДД і погану реакцію на дорозі, або навпаки... Це моє імхо, 2 рази я їхав по головній і був помєхою з права і ці 2 рази мені виїжали в лоб ,а потім розповідали що небачили мене.
Так по поведінці іншого учасника ДТП виходить що так.