Разбавлю заглохшую тему, принимайте пополнение Лиф 2013 года выпуска, пробег 27 тысяч, сам уже наездил 800 км, вот так взял и решил - продал свою бензиновую Тииду и пересел на Лиф. В -10 на полном заряде проезжаю гарантированные 100 км с подогревами задней точки, руля и тепловым насосом (комплектация SV). Около нуля - где-то 120-130 по прогнозу. Летом жду минимум 170. Обитаю в Буче, работаю в Киеве, пробег дом-работа-дом 62 км, хватает. Заряжаю по ночам, вывел обычную розетку к своему паркоместу. 6 часов ночью - и снова "полный бак". Если есть вопросы - пишите. Кстати, под заказ небитые Лифы 13-14 года уже стартуют от 12-13к. p.s. Номера уже не "красные" p.s.2. - А кто боится дальних поездок - читаем отчет "Киев-Буковель" зимой на Лифе (не я так ездил) -http://mynissanleaf.ru/viewtopic.php?id=628
Камрад, как себя вёл Лиф в мороза? На сколько хватало пробега?
Разбавлю заглохшую тему, принимайте пополнение Лиф 2013 года выпуска, пробег 27 тысяч, сам уже наездил 800 км, вот так взял и решил - продал свою бензиновую Тииду и пересел на Лиф. В -10 на полном заряде проезжаю гарантированные 100 км с подогревами задней точки, руля и тепловым насосом (комплектация SV). Около нуля - где-то 120-130 по прогнозу. Летом жду минимум 170. Обитаю в Буче, работаю в Киеве, пробег дом-работа-дом 62 км, хватает. Заряжаю по ночам, вывел обычную розетку к своему паркоместу. 6 часов ночью - и снова "полный бак". Если есть вопросы - пишите. Кстати, под заказ небитые Лифы 13-14 года уже стартуют от 12-13к. p.s. Номера уже не "красные" p.s.2. - А кто боится дальних поездок - читаем отчет "Киев-Буковель" зимой на Лифе (не я так ездил) -http://mynissanleaf.ru/viewtopic.php?id=628
Камрад, как себя вёл Лиф в мороза? На сколько хватало пробега?
А можно мне рассказать о пробеге ? Автор врун , имею в использовании Лиф и Форд фокус электро, так вот сейчас при-1-10, Лиф проезжает с печкой 60-70 км , батарея идеал , емкость близкая к новой,и это если постараться, и 90-100 км , если не включать печку, Форд проедет примерно 50 км с печкой , без печки до 80 км , а летом да выходит 120-130 км , 150 км на одном заряде, выжимал один раз чисто в виде эксперимента . Если что , есть 8 таких авто в хозяйстве. Так что давайте будем честными с соконфетниками.
Привет лифоводам! Я вот не пойму двиг лифа охлаждается тосолом,апечка жрет электричество или я чего то не понимаю?
Сорри, давно сюда не заглядывал, слежу за веткой "Лиф - утопия?" в общей теме Вот моя страница на форуме, там же и отчет по поездке в -17. Если кратко - то с фарами и печкой от -10 до -17 на 80-90 км смело можно рассчитывать, если именно ездить, а не стоять. Мой бортовой журнал Показомер остатка - врет, по утрам рисует 120-140 км, реально без проблем 1% на 1 км.
Вот мой тест мороза:
Буча-Киев-Буча сегодня. -17 градусов, ветер, снег, занесенные снегом нечищенные дороги. Старт с 80% заряда, 25 км в одну сторону, 3 часа стояния на морозе, и 25 км обратно. Общий пробег 50 км, на остатке по приборке 18%. Скорость по трассе 50-70 км/час (скорость потока в один ряд). Средний расход 5.4 км/квт, средняя скорость 24.5 км/час. До полного нуля еще примерно километров 20 осталось. Печка на 18%, 3 деления вентилятора, меньше 1.5 квт не опускалось. Если делать 22-23 градуса, то печка постоянно на 3 квт потребляет (и тогда в машине даже жарковато в верхней одежде). На 1.5 квт прохладно, но не мерзну. Температура батареи - 2 деления, по приезду от -8 до -9.8 градусов. Итого в остатке гарантированных 80 км на полном заряде, возможно 90-100, если очень стараться.
Уже третий раз убеждаюсь, что в Лиф можно садиться смело в такой мороз без прогрева. Материал сидений очень комфортный и не холодный, а подогрев очень быстро доводит температуру до комфортной. Да и горячий воздух через 30 секунд после запуска - недостижимое чудо для "бензинок" без электрофена.
А хто в темі, зараз за 12-13 придбати можна хорошу машинку? Чи все таки треба піднімати бюджет? Бо мене знайомі запевняли нещодавно, що зараз таки помітно зменшились офіційні платежі по "зелених" автівках і за означену суму можна вже взяти дуже пристойний і нестарий апарат
Хоть сегодня Черный Лиф С+, ноябрь 2013, пробег 27 тыс. миль, батарея 92%, Нх 93%, с сертификатом, в наличии в Киеве. В очень хорошем состоянии. Цена 12700. У Сергея - (067) 1тридцать5-6З-20 На заказ от 12 запросто.
Ага, дякую, значить ціни актуальні А яке то покоління? Десь вище в темі писали, що треба уникати першого покоління - і запас ходу малий, і пічка якась фігова (аццько жере взимку), і багажник не тієї форми тощо...
с осени 2012 года уже идет новое поколение AZEO (второе). У нас раньше 2013 года никто не завозит, так что на этот счет не волнуйтесь, если 2013 год и новее
На прохання камрада mishapetrovich ділюсь своїми враженнями від юзання сабжу
Враження найголовніше: пробіг С””ка, ніколи не подумав би що можна так багато їздити по місту Якщо хтось з читаючих ніяк не може збагнути вираз “чим економічніше авто, тим більше їздиш”, то спробуйте електрик - дійде в перший же день. Менше сотки ще ніяк за день не вдалось проїхати Не знаю що там буде взимку, але в теплу пору на 2000-2500км/місяць точно виходитиму. Розмови про 140-170км запасу це хрня повна. Хоча може й не хрня, але однозначно можу сказати наступне: якщо їздити тупо “як завжди” (різко зі світлофору, 90-100 в лівому ряду, часті американські гірки нашими печерськими пагорбами тощо), то закладайте 80км безпроблемної денної експлуатації. Тобто 80км це, звісно, мається на увазі не всього-всього, а гарантованого запасу до моменту коли вилізе сигналізатор низького заряду (після цих 80км десь ще +25-30км лишиться, чого в умовах міста ну просто з головою щоб доїхати до дому/заправки). І знову ж таки, це без жодної мастурбації на еко-їзду/тут ми їдем з вимкненим кондиціонером/тут переходим в екорежим/тут плетемось за тролейбусом і решта єресі Що буде в сильні морози мене якось не сильно хвилює, але до того часу середньостатистичний власник Ліфа на пальному на прокат Крузака наекономить як мінімум))
Враження друге: емоції. Може це тимчасова ейфорія, але тотальна халява (відкинем снобську відсилку на саму купівлю авто) помножена на лицемірне відчуття піклування про екологію це дуже хороший гормон радості, да
Враження третє: їзда З одного боку машинка нереально здивувала комфортом Все от прям як я люблю - підвісочка м”якенька (а як для С-класу я просто в шоці), кермо легеньке, центр ваги дуже низький і реально на поворотах тіло не так кидає як в тому ж гольфі (оце так залошив рідненький хетчбек))) АЛЕ на швидкості задня підвіска на великих нерівностях типу лежачих поліцейських реально вибішує - струс всього кузова і аж кермо по руках б”є Доводиться через неї стишуватись. Я не заглядав під колеса, але якщо виявиться, що там балка і це саме вона так працює (бо передня підвіска проїжджає ті самі нерівності зразково), то подальші дискусії на цьому форумі з балкозахисниками вважатиму для себе закритими. Це ахтунг і крапка Як висновок: уникати великих ям, бугрів, поліцейських і авто просто радуватиме комфортом.
Враження четверте: гаджети. Все що мені потрібно для міста. Клімат, круїз, камера, підлокітник, блутуз, юсб. Не вистачає ще однієї розетки - якщо музика грає з флешки, то тут або продовжуєш слухати музику, або заряджаєш телефон в тиші (ну або перемикаєш на радіо). Радіо американське, тому лише непарні частоти. Дзеркала після гольфа - повне гівно, тому тут або замовляти асферику, або ж активніше крутити головою. По безпеці там джентельменський набір для білих людей (подушки-есп)
Враження п”яте: зарядка. З електрокаром додається аж два тєлодвіженія: 1. відімкнути кришку на капоті; 2. під”єднати шнурок до автомобіля. Це настільки виявилось нескладно привчитись що згадую свої ж побоювання річної давнини і стає смішно)) (в кого пробігі маленькі, то процедура навіть не щодня) Вартість зарядки по зеленому тарифу вночі - навіть не рахував ті копійки в які це все обходиться
Загальний висновок: як суто авто для міста за умови що є де заряджатись (офіс, дім, паркінг тощо) - однозначний маст хев. Зрештою все й так до цього йде - зараз коли став їздити містом, помічаю, що електриків розвелось дуже багато. Як на мене, це є найкраща ілюстрація тим, хто боїться зробити перший крок в даному напрямку. Да, навіть Тесл вже вистачає (нехай їх все ще небагато, але й емоцій ексклюзивності як це було ще рік-два тому вже не викликає).
п.с. Так як майданчиків ліфівських зараз з”явилось багато, то лишу в таємниці де купував свою. Скажу лиш, що купівля була спонтанною і нічого не вибирав спеціально - просто їхав з зустрічі, проїжджав повз, вирішив ради цікавості помацати і проїхатись квартал-другий, дав завдаток. Все (був би інший маршрут, купив би в інших продаванів)
Вітаю!
Чудовий відгук! Але на електрокари почну дивитися лише тоді, коли куплю власний будинок. Ну і чекатимемо зимою продовження відгуку про особливості експлуатації в холодну пору.
Меня вот больше волнует гемор при поездке на дальняк... Есть опыт?
Зважаючи на профіль, то напевно на "дальняк" є на чому їздити. Теж так планую в майбутньому
На Лифе? зачем? ЗЫ когда уже новый лиф бедут, тот что 400км? слышал в новостях, что в теже примерно деньги будет, или фэйк?
На прохання камрада mishapetrovich ділюсь своїми враженнями від юзання сабжу
Дякую
чудовий відгук.
я часто зустрічаю еликтрички по Житомирці (ліфи, i3).
І в мене була така муха в голові, що почну дивитись в сторону електрокара тільки тоді, коли вони почнуть мене обганяти на трасі, бо в 99% обходжу їх майже як велосипедистів. І о чудо, на днях їду собі 120 і повз мене як вітер промайнув ліф... отут я і задумався, чи довго він так протяне, чи пора і собі задуматись про щось подібне...
Враження третє: їзда
Во многих обзорах говорят, что за счет крутящего очень хорош для города (скоростя 40-100). Как оно в сравнении с 140-сильным носком?
Во многих обзорах говорят, что за счет крутящего очень хорош для города (скоростя 40-100). Как оно в сравнении с 140-сильным носком?
Где-то до 60 едет относительно хорошо. Как и все электрички ощущается динамичным в самом начале из-за отсутствия турбо-ямы.
Ви ж поїздку в Штати не плануєте на автомобілі до Португалії а звідти паромом через Атлантику, правда? Так і тут - це винятково авто для міста+сателіти (в Бровари їздив, в Обухів їздив, в Білогородку їздив тощо) і поняття "на дальняк" по відношенню до конкретно Ліфа цього покоління (нове покоління обіцяють версії на 500км запасу - там вже можна думати) це як в Штати на авто в описаний мною спосіб Можна? Ну да можна, трапляються унікуми
До 60км багатьох взує за рахунок перш за все моментальної реакції на газ - навіть спорт-режим на дсг трохи повільніший 60-90 вже спокійніше, але теж напористо. Після 90 скисає. Ну тобто це якщо з моїм 1.4 порівнювати (з якимось 1.2тсі/1.0екобуст мабуть до відсічки на рівних йтимуть). Короч, для міста за очі