А підкажіть, як киянам зареєструватися у особистому кабінету Нафтогазу? Проблем у тому що сайт нафтогазу просить ввести № особового рахунку. Приймає лише 9-значний. А у Київгазу/Київгазенерджі номер 10-значний.
це не той рахунок. Шукай ЕІС код на старому рахунку, згодовуй його телеграм боту нафтогазу і отримай рахунок нафтогаза. Отакий квест
А підкажіть, як киянам зареєструватися у особистому кабінету Нафтогазу? Проблем у тому що сайт нафтогазу просить ввести № особового рахунку. Приймає лише 9-значний. А у Київгазу/Київгазенерджі номер 10-значний.
це не той рахунок. Шукай ЕІС код на старому рахунку, згодовуй його телеграм боту нафтогазу і отримай рахунок нафтогаза. Отакий квест
Дякую за підказку. Тепер квест - де взяти такий старий рахунок. В мене їх давно немає.
давай переформулюємо. Ти покази лічильника куди здаєш? В портмоне немає ЕІС.
У тому то і справа. Колись здавав у Київгаз. Потім з'явилося якесь київгазенерджі. Потім заходиш на київгазенерджі і за посиланням "передати покази" воно переспрямовує на київгаз. І вже важко зрозуміти що куди передається. Потім на портмоне з'являвся рахунок за газ. До травня було так.
Ant-ua 18.07.2022 16:32 пишет: Я брал со старой платёжки обычной бумажной. Должны же были раньше в почтовый ящик кидать бумажные платёжки
У мене платіжки від Київгаз замінили на київгазенерджі десь влітку 2015 року. Я користувався їхніми електронним кабінетами і давно не дивився у ті папірці.
Ant-ua 18.07.2022 16:32 пишет: Я брал со старой платёжки обычной бумажной. Должны же были раньше в почтовый ящик кидать бумажные платёжки
У мене платіжки від Київгаз замінили на київгазенерджі десь влітку 2015 року. Я користувався їхніми електронним кабінетами і давно не дивився у ті папірці.
Дякую за допомогу. Знайшов. Але щось багато нарахували. Цілих 87 гривень. Сяду передивлюся платіжки і покази - перевірю.
Дякую за допомогу. Знайшов. Але щось багато нарахували. Цілих 87 гривень. Сяду передивлюся платіжки і покази - перевірю.
Вас перевели, как и меня, на Нафтогаз задним числом, с мая. Вот платеж за май ушёл в киевгазэнерджи, а должен был идти в Нафтогаз. В эту сторону копайте. Не зря я плачу раз в три месяца
Ольжич 20.07.2022 15:23 пишет: А як повернути переплату (близько 400 грн.) ? Платила дружина зі своєї картки, а зараз дружина за кордоном.
Так і написати, Постачальнику (облгазу) отримувачу платежу - прошу повернути переплату за газ у сумі ..... грн на банківську картку Споживача.
Мав негативний досвід такої ситуації коли років 7 тому у розрахунки за побутовий газ ввели додаткову фірму-прокладку - на додачу до Київгазу з'явилася Київгазенерджі (від того ж реального власника). Нічого не вийшло. А тут два реально різні продавці - мабуть шансів небагато.
Теж мав негативний досвід тільки з Черкасиобленерго та місцевою РЕС, гроші з січня повернули у вересні, але повернули. Спілкувався виключно електронною поштою.
Из новостей: Нафтогаз – банкрот. Госкомпания допустила дефолт по облигациям. Последний день льготного периода по выплатам закончился во вторник, 26 июля. В Нафтогазе говорят, что дефолт допустил Кабмин, который не разрешил госкомпании провести выплаты.
А населению дальше продолжать платить Нефтегазу или что делать?
Нышпорка 30.07.2022 13:34 пишет: Из новостей: Нафтогаз – банкрот. Госкомпания допустила дефолт по облигациям. Последний день льготного периода по выплатам закончился во вторник, 26 июля. В Нафтогазе говорят, что дефолт допустил Кабмин, который не разрешил госкомпании провести выплаты.
А населению дальше продолжать платить Нефтегазу или что делать?
Население платит за использованный газ. Или предлагаешь кинуть?
Основне в комуналці ні в якому разі не слід допускати переплати. Тільки за використане . У мирний час я рекомендував ще бути трішки винним, у воєнний не рекомендую, вони працюють як можуть.