С Хмельницкого через Каменец-Черновцы-Коломыю вполне отличная дорога, исключение - сам Каменец, частично Черновцы и кусочек от кольца в Коломые до какого-то там села, километров 10. Правда от Черновцов до Коломыи просто гирлянда сел по 50 кмч, но зимой в приоритете с целыми колесами приехать а не быстро
А Хмельницкий-Городок-Чертков-Коломыя-Бук как дорога? Или туда лучше не пробовать, только через Тернополь?
Приєднуюсь до запитання. І вейз, і гугл малюють шлях саме так
повернувся, їхав Київ-Житомир-Рівне-Дубно-Кременець-Тернопіль-Теребовля-Бучач-Ів-Франківськ-Яремче. Житомирська траса ліва смуга норм, але є участки уже і в лівій смузі. Права жахлива. 7 годин 40 хв до Татарова. Дорогу через Львів забуваю. Тепер лише через Тернопіль. Є невеликі участки з ямами, але вцілому гуд. Краще їхати вдень. Вночі б не ризикнув їхати.
повернувся, їхав Київ-Житомир-Рівне-Дубно-Кременець-Тернопіль-Теребовля-Бучач-Ів-Франківськ-Яремче. Житомирська траса ліва смуга норм, але є участки уже і в лівій смузі. Права жахлива. 7 годин 40 хв до Татарова. Дорогу через Львів забуваю. Тепер лише через Тернопіль. Є невеликі участки з ямами, але вцілому гуд. Краще їхати вдень. Вночі б не ризикнув їхати.
Ехал тем же маршрутом 6.02 туда, ночью. 11.02 обратно днём. Конечно днём комфортнее ехать но не прям критично. Насчитал три проблемных участка, один в районе Кременца, потом часть окружной Бучача, и между Марковцы- Тысменица. Но все более менее, даже ночью не возникло особых проблем.
П.С.: уже в который раз опробовал схему с ночёвкой в пути, ранее во Львове ночевал, в этот раз в Франыке, выезжаю днём, к вечеру в Франыке ночую, утром полон сил приезжаю в Буку и сразу кататься. Каталка в эти дни была просто шикарна, людей мало, трассы прекрасны, снега много.
П.С.: уже в который раз опробовал схему с ночёвкой в пути, ранее во Львове ночевал, в этот раз в Франыке, выезжаю днём, к вечеру в Франыке ночую, утром полон сил приезжаю в Буку и сразу кататься. Каталка в эти дни была просто шикарна, людей мало, трассы прекрасны, снега много.
та не ну на... 600 км и ночевка???? лучше нормальный световой день вечером по приезду в калыбу оттянуться, а по-утру - на лыжи\саночки\лавочку в калыбу...... ибо другое - НЕ отдых, а спорт...
Ехал тем же маршрутом 6.02 туда, ночью. 11.02 обратно днём. Конечно днём комфортнее ехать но не прям критично. Насчитал три проблемных участка, один в районе Кременца, потом часть окружной Бучача, и между Марковцы- Тысменица. Но все более менее, даже ночью не возникло особых проблем.
впринципі гідний варіант з ночівлею ми виїхали в 06:40, а в обід уже впринципі були на місці. відразу взяли лижі на прокат, щоб вранці не втрачати час. Раніше лягли чим зазвичай і в ранці, наповнений сил, поїхали в буку.
ехал Через Дубно-Тернополь-Ивано-Франковск туда 11 числа, начитался тут что за Дубно по М06 дорога разбитая в какашку и все пропало
матюкался.... длинные куски дороги разбитые, по городам вообще алес капут, Кременец особенно, ну его нафиг, лучше б до Львова ехал
обратно поехал через Галич-Львов - да, на 65 км длиннее, но гораздо спокойнее, участков с ямами меньше М-06 правая полоса печаль конечно, особенно начиная с Ровенской области в сторону Киева, но в целом норм
при этом надо понимать, что ямы быстро появляются, и к примеру на М-06 видел что их латают, и ехал по свежим латкам, так что все быстро меняется
ехал Через Дубно-Тернополь-Ивано-Франковск туда 11 числа, начитался тут что за Дубно по М06 дорога разбитая в какашку и все пропало
матюкался.... длинные куски дороги разбитые, по городам вообще алес капут, Кременец особенно, ну его нафиг, лучше б до Львова ехал
обратно поехал через Галич-Львов - да, на 65 км длиннее, но гораздо спокойнее, участков с ямами меньше М-06 правая полоса печаль конечно, особенно начиная с Ровенской области в сторону Киева, но в целом норм
при этом надо понимать, что ямы быстро появляются, и к примеру на М-06 видел что их латают, и ехал по свежим латкам, так что все быстро меняется
Об'їжджав Кременець ось так, абсолютно нове полотно без ям та трафіку, але довше, так.
Київ-Дубно-Тернопіль-Франик-Бук класна дорога! Трохи ям, проте не критично! Рівне-Київ просто треба їхати 140+ в лівій смузі, з порушенням, ашоробити ...
трохи підніму тему хтось у цей час їздив у ті краї? питання ремонтів доріг розкидані по різним темам та й загалом тогорічні що зараз? встигли до війни щось доробити?
цікавить верхній напрямок, через Рівне через БЦ\Віницю\Хмельницький навіть не розглядаю через Тернопіль-Чернівці також маю досвід з поганими спогадами десь біля мосту через Дністр - то точно не для мене...
я раніше на іншій автівці з умовно великими колесами їздив років з 15 по Рівне-Дубно-Тернопіль-ІФ-Цуцілів-Надвірна-Яремча
рік тому на меньшій автівці, з огляду ремонтів та "великого крабудівництва", поїхав через Львів-ІФ-Богородчани... від Львова до ІФ вузька звивиста дорога без можливості обгону вантажівок напружує десь перед ІФ (чи після - точно не памя'таю) дорога подекуди тоді була вбивцею підвіски, швидкість доводилось скидати до 5-10 км\час а то й менш, щоб перекотитися через "направление" Надвірна\Делятин - там зуботрус багаторічний...що робити...
читав дописи, що через Золочів ніби завершували роботи - як тією стороною? що у Ясеніві? пріснозвісний міст у Стусові - як? а у Делятині вже закінчили? автівка з невеличким кліренсом, як тут було називають - "нежная" дякую за відгуки та поради
можу сказати тільки за Київ-Дубно - там зараз все без ям, але кількість фур дуже велика (зрозуміло чому)
Дубно далі Тернопіль Тисмениця окружна ІФ Надвірна. Майже всюди ідеальний асфальт.
цікавить верхній напрямок, через Рівне через БЦ\Віницю\Хмельницький навіть не розглядаю
від вінниці до хмельницького вже майже закінчили, минулого четверга лише Летичів напружував об'їздом, а так все гладеньке. даль на тернопіль теж гладенька, хоч і забагато поворотів. доречі про маршрут через БЦ - мені простіше було через БЦ і на винницю, ніж робити коло з виїздом на житомирку - спробував і вже пару разів на тернопільщіну і назад чим маршрутом
через Тернопіль-Чернівці також маю досвід з поганими спогадами десь біля мосту через Дністр - то точно не для мене...
я раніше на іншій автівці з умовно великими колесами їздив років з 15 по Рівне-Дубно-Тернопіль-ІФ-Цуцілів-Надвірна-Яремча
пріснозвісний міст у Стусові - як?
Струсів вже давно відкрили (хоч фінального шару на мосту нема). але дорога від Дубно стала більше завантаженою. Кременець перестав їхати через центр - приємніше котитися по окружній - гладенька вся і машин значно менше ніж в місті.
Їздив 11 вересня туди, 17 вересня назад Їхав Київ - Житомир - Рівне - Дубно - Кременець (об'їзна)- Тернопіль - Рогатин(об'їзна) - Бурштин - Івано-Франківськ(об'їзна) - Надвірна - Яремче - Буковель
Дорога всюди добра, головне в Рогатині через місто не попертися, я втиканув, по дорозі "туди" навігатор чогось повів через місто, ото я матюкався, там дороги нема. Назад вже по об'їзній їхав, там усе добре.
я через дружбу-бучач ездил меньше месяца назад - все ок зы. на блок-постах никому ничего не выписывали
Їздив 11 вересня туди, 17 вересня назад Їхав Київ - Житомир - Рівне - Дубно - Кременець (об'їзна)- Тернопіль - Рогатин(об'їзна) - Бурштин - Івано-Франківськ(об'їзна) - Надвірна - Яремче - Буковель
Дорога всюди добра, головне в Рогатині через місто не попертися, я втиканув, по дорозі "туди" навігатор чогось повів через місто, ото я матюкався, там дороги нема. Назад вже по об'їзній їхав, там усе добре.
. А сколько по времени дорога заняла? Как там блок посты? Много по дороге?
8 з копіками годин. помітних б/п наче дві штуки було
8 з копіками годин. помітних б/п наче дві штуки було
Дякую. То мені треба буде скоро в Дубно з їздить
туди по класиці - Київ- Рівне-Дубно-Кременець-Тернопіль-Монастириська- Тисменинчани-Надвірна- Яремча Питань немає, дорога майже всюди гарна. Лише відзрізок між Дубно та Кременцем по Рівненським області місцям трішки втомився, але без ям. Ну і правий ряд Житомир-Рівне в тому ж дусі, місцями знімають асфальт і кладуть новий шар.
назад Яремче-Делятин-обїздна Коломиї-Городенка-Тереболя-Тернопіль-Дубно-Київ В Франківський області після села Саджавка і до повороту на Н-10 в Коломиї латки спочатку з нерівностями, а вже потім і ями, але не критично. Ну і традиційно міст через Дністер і шість км по Тернопільській області до виїзду на M19 теж в латках і не рівностях, але без ям. Також по Теребовлі брущатка вже давно пішла хвилями, але тупий Вейз веде по цій брущадці, а Гугл показує обїзд по нормальному асфальту і не по центру. Поліція ловила на перевищення швидкість при в'їзді в Тернопіль в сторону Києва, прям два чи три екіпажі і по класиці в Болярці поблизу Житомира в сторону Києва. Це пиздець взагалі не зрозумілий, жодного дороговказу на трасі немає, що це "білий" населений пункт, Вейз взагалі не показує обмеження швидкості. Ті хто не в курсі, можуть попасти не гроші.
На блокпосту зупинили аж один раз.
Напишу тут, як в найближчій темі. Наступного тижня хочу на лижі. Порекомендуйте місце з Києва на авто. Хотілось би крісельний підйомник та легко/середню по складності гору. Мова не обов'язково про Буковель. Якраз навпаки, щось інше. Машина легкова.
Напишу тут, як в найближчій темі. Наступного тижня хочу на лижі. Порекомендуйте місце з Києва на авто. Хотілось би крісельний підйомник та легко/середню по складності гору. Мова не обов'язково про Буковель. Якраз навпаки, щось інше. Машина легкова.
А нормальні умови лише в Буковелі. Драг для фанатів А все інше - повна жуть в плані інфраструктури Якщо прям легко, то ще є Водяники, але то тільки якщо зовсім нуль і треба вчитися. Там коротка гірка.