Пупкин Вася 15.09.2015 17:55 пишет: А в чем проблем по правилам проехать? Включил поворотник, посмотрел в зеркало, поехал.
проблема в тому, що ті хто косячить не менше викладають відео де хтось поганий. Я вже писав, що при повороті ліворуч Тойоту мали пропустити не тільки ТС, але і машина яка від нього їхала ліворуч, тобто з крайньої смуги. І ця проблема вирішується єлемегтарною ввічливістю. По нормальному, якби це була не Королка а наприклад МПВ, то хєр би хто йому не поступався. Навпаки Королла скромно в крайній ряд зайшла, а могла ще на перехресті по гланди, і що тоді б співав ТС?
Де видно, що королку треба пускати??? Тут "читаеться" не канає... Де королка показала намір про лівий поворот??? Навпаки, лівіше мене всі приторможували і ця королка легенько могла втиснутись у ряд, з якого можна було повернути, але не схотіла а продовжила ломитись вперед і моргнувши перед перехрестям поворотником шмигнулу вліво. Я забув написати у першому пості "лошите"??? Я торможу, пускаючи королку у свій ряд перед собою "читаючи", що їй треба на антоновича??? Чи я піджимаю її ззаду не даючи перестроїтись лівіше??? Що Ще??? Слухаю...
Вот хохма, помню то чЮдо, я ее чуть не протаранил когда справа вываливает с ряда который едет только прямо... А мне как раз прямо нужно было, еле отормозился
Пупкин Вася 15.09.2015 23:03 пишет: Мали пропустити.. я запам'ятаю, тих, що щемляться через 4 ряда без поворотників, треба пропускати. Інтірєсна трактовка правил.
не треба пересмикувати, ТС по п 16.6 ПДР мав Короллу пропустити ще на перехресті, але він чомусь влаштував з нею гонки. Те що Корола накосячила на наступному перехресті не мала заслуга ТС в тому числі. Добрішими треба бути
Пупкин Вася 15.09.2015 23:03 пишет: Мали пропустити.. я запам'ятаю, тих, що щемляться через 4 ряда без поворотників, треба пропускати. Інтірєсна трактовка правил.
не треба пересмикувати, ТС по п 16.6 ПДР мав Короллу пропустити ще на перехресті, але він чомусь влаштував з нею гонки. Те що Корола накосячила на наступному перехресті не мала заслуга ТС в тому числі. Добрішими треба бути
А.. Ніяк не виходило у нього пропустити.. Бо тойота повернула в другий ряд (справа), а автор в третій. Під час проїзду перехрестя їхні траєкторіі не перетинались. І ще тойота повернула значно раніше ніж автор.
ТС, дам свій рецепт. Якщо бачив на дорозі мавпу, то її потрібно або по-швидше (нагліше) випередити, або, якщо не виходить, то заспокоїтись і відриватись з від'ємним прискоренням. Найгірше рішення це рухатись поруч з мавпою - це різко збільшує шанси на ДТП.
Grossmeister 16.09.2015 12:18 пишет: ТС, дам свій рецепт. Якщо бачив на дорозі мавпу, то її потрібно або по-швидше (нагліше) випередити, або, якщо не виходить, то заспокоїтись і відриватись з від'ємним прискоренням. Найгірше рішення це рухатись поруч з мавпою - це різко збільшує шанси на ДТП.
Дякую... З моїм мотором сильно не прискоришся, а от пропустити вперед (як деякі називають "протупить") і поспостерігати, мені під силу.