Всесезонні Michelin CrossClimate 2 235/55 R18, вже більше року катаюсь: плюси: - гребе по снігу на порядок краще стокових для 3008 Continental ContiCrossContact (перевіряв ще минулої зими, одразу коли замінив) - нормально тримає дорогу і в дощ, і в сніг, і на суху. - коли лід - то звичайно потрібно бути опережним - перевірив їх в жовтні на Трансальпіні та Трансфагараші, на максимальній швидкості, яку собі морально міг дозволити 😁 - теж все було ок, на віражах тримала добре. - не потрібно нічого зберігати\двічі на рік перевзуватись (а це і час, і гроші) - поки поточна зима підтверджує, що всесезонки достатньо для звичайного використання в місті
Ездил на Michelin CrossClimate, самый лучший вариант, как по мне. В прошлом году переобулся на корейские Kumho Solus 4S HA32, у нас в Дойчланде они почти в два раза дешевле Мишлена (мой размер 235/40 R18 - 80 евро против 150). Отличные шины за свои деньги, особенно для местной "зимы", но на летнем сухом асфальте чуть более "пластилиновые" чем Мишлен. Но в Украине, судя по быстрому гуглежу, с доступностью и ценами на эту Kumho Solus что-то не то.
Z@B 17.02.2025 13:40 пишет: Сьогодні нарешті переконався, що не зря зняв всесезонку та купив нову зиму... А то вже думав, що виявиться дарма вкладався)))
Z@B 17.02.2025 13:40 пишет: Сьогодні нарешті переконався, що не зря зняв всесезонку та купив нову зиму... А то вже думав, що виявиться дарма вкладався)))
Дякую. Подивився , точно не то пальто, Мішка виглядає краще, а яку зиму обув?
Гудик ультрагрип,
теж хотів купити ультра груп айс 3 але ніде не було в моему розмірі то купив нокіан Фінляндія
Для мене гудик на зиму це як вже забобон - на останніх 4-х пепелацах за майже 15 років (задній привод, передній привод + 2 повних) - жодних претензій ні по властивостям, ні по зносу (був один комплект шипованої - так на 5 році продав з десь 60-70% залишку шипів, до "липучки" взагалі питань жодних).
теж хотів купити ультра груп айс 3 але ніде не було в моему розмірі то купив нокіан Фінляндія
Для мене гудик на зиму це як вже забобон - на останніх 4-х пепелацах за майже 15 років (задній привод, передній привод + 2 повних) - жодних претензій ні по властивостям, ні по зносу (був один комплект шипованої - так на 5 році продав з десь 60-70% залишку шипів, до "липучки" взагалі питань жодних).
сьогодні в гаражах вже розказали дорогу і місцями вже лід то затестив свою нокіан, гребе добре і не буксує , тормозить теж добре так шо поки буду їздити на нокіан ну не повезло мені з гуд еар а так знаю що гуд еар гарна гума. Пʼять років від їздив на шкоді жодних зауважень всюди допомагала
Друга зима на Michelin CrossClimate 2. Висновок незмінний - проблем 0,00. Знову-таки повторяється минулорічний досвід - для того щоб попробувати як вона себе поводить на снігу, то спеціально виїжджав в той день коли мені не треба було взагалі-то їхати і туди, куди мені знову-таки не треба було)) Ну і все-таки підтвреджується минулорічний мій висновок про комфорт. Акустично ідеальна, але порівняно з літнім Nexenом жорсткіша. По відчуттях ніби зменшений на 1 розмір профіль,тобто на трасі машина навіть краще себе поводить, але все-таки дрібні тріщинки, ями, латки ітд на дорозі трохи дістають. І не можу зрозуміти закономірність по температурі. Оця жорсткість воно то є то нема, прямого зв'язку з тепло/холодно зловити не можу Ну але заради справделивості - літо на сталевих рідних дисках. Всесезонка - на литих Borbet (вага +0,5 кг, на пів розміра ширші і чуть менший виліт)