3-й пошел: Є.Соболєв також заявив, що у нього є інформація, "що однією з оплат цього голосування має бути ветування дуже хорошого закону, що скасовує супервисокі акцизи на імпорт автомобілів, що були у використанні, з розвинених країни". "Багато років олігархи мають контроль над виробництвом поганих авто в Україні та з огляду на високе мито та високий акциз роблять недоступними вживані авто. Ми знизили вартість цих акцизів на суму від 3 до 8 тис. євро залежно від машини, і, за нашими даними, П.Порошенко ветував цей закон як плату за те, щоб потрібні люди проголосували за потрібні йому слова в Конституції. Я не знаю, чи підписано рішення президентом, але нам повідомили, що його прийнято", - сказав він у кулуарах парламенту. http://ua.interfax.com.ua/news/general/347686.html
Jonass 02.06.2016 19:14 пишет: 3-й пошел: Є.Соболєв також заявив, що у нього є інформація, "що однією з оплат цього голосування має бути ветування дуже хорошого закону, що скасовує супервисокі акцизи на імпорт автомобілів, що були у використанні, з розвинених країни". "Багато років олігархи мають контроль над виробництвом поганих авто в Україні та з огляду на високе мито та високий акциз роблять недоступними вживані авто. Ми знизили вартість цих акцизів на суму від 3 до 8 тис. євро залежно від машини, і, за нашими даними, П.Порошенко ветував цей закон як плату за те, щоб потрібні люди проголосували за потрібні йому слова в Конституції. Я не знаю, чи підписано рішення президентом, але нам повідомили, що його прийнято", - сказав він у кулуарах парламенту. http://ua.interfax.com.ua/news/general/347686.html
И березюк и парасюк говорили что Порошенко-автомобильный-олигарх ветировал закон дистанционно и заочно, не видя его в глаза. А по ссылке инициатива депутата Святоша.
Прям как у Доренко: казалось бы при чем тут Лужков?
И березюк и парасюк говорили что Порошенко-автомобильный-олигарх ветировал закон дистанционно и заочно, не видя его в глаза. А по ссылке инициатива депутата Святоша.
Прям как у Доренко: казалось бы при чем тут Лужков?
Да Парасюку что Порошенко, что Святош - одинаково Инициатива Святаш Дмитрия Владимировича, владелец корпорации АИС как думаешь у него есть интерес?
В Администрации Президента, тем временем, категорически опровергают информацию о наложении Порошенко соответствующего вето на данный закон. Об этом Українським Новинам сказал пресс-секретарь Президента Святослав Цеголко.
так может в таком случае его не подписывают,если есть проект скасування? кто знает там порядки?
Возможно сейчас начнутся торги, потому как обвалить АИС=похоронить укр.автопром для Пороха будет не простое решение
Как давно Святаш стал центром украинского автопрома и почему либерализация ввоза б/у автомобилей должна его похоронить (или Святоша, или даже весь автопром)?
Lan 02.06.2016 21:14 пишет: По результатам итога 3251, будет реально понятно за кого мы отдавали свои голоса (президент) На весах Святошь и компашка, либо 42 млн населения страны
Да перестань, уже давно видно за кого мы проголосовали( я и себя имею ввиду в том числе - я голосовал за пепо) а этот закон - это в большем показуха чем реально хорошая вещь, конечно это лучше чем было но не с нашими доходами радоваться этому закону.
Как давно Святаш стал центром украинского автопрома и почему либерализация ввоза б/у автомобилей должна его похоронить (или Святоша, или даже весь автопром)?
не, так дело не пойдёт, я ничего нового не скажу давай мы лучше послушаем почему либерализация ввоза не затронет укравтопром? на сколько я понял из контекста ты придерживаешься такой точки зрения
так может в таком случае его не подписывают,если есть проект скасування? кто знает там порядки?
Пока не рассмотрят проект скасування - подписывать не будут. А до рассмотрения проекта скасування в зале еще надобно пройти стадии рассмотрения на комитетах. В общем, волынка еще та. А на календаре - уже лето и депутаты сначала тихой сапой по одному, по двое, по трое слиняют на моря, а потом и официальные каникулы начнутся.
Имхуется, что до осени точно все в ящик длинный который отложится. И действительно, как бы вообще в ящик этот 3251 не сыграл. Чечетов бы сказал: "Оцените красоту игры!"