MIXXXAEL 11.07.2016 22:07 пишет: А как на счет Канады ? Порох там что-то подписал. Зона свободной торговли с Канадой отменяет пошлины на 99.9% товаров. А получится ли от туда ввозить машины по закону 3251 плюс еще и не платить пошлину согласно договору свободной торговли ????
99% — это для украинской продукции на экспорт в Канаду. То есть, 99% изготавливаемой в Украине продукции может беспрепятственно экспортироваться в Канаду, без каких-либо дополнительных юридических нагрузок.
Пробіги від 250 тис. до майже 500 тис. км тих Альтей. Вибачте, але то вже дрова. Тим більше в Іспанії, де до авто нема такого шанобливого відношення.
Это по 4000, а по 5-6 пробеги около 100 тысяч.
В Іспанії я б не купував вживаний автомобіль, особливо в туристичних зонах. А оформити його на експорт з Іспанії (ЄС) - то ще та морока з іспанською бюрократією, особливо оформлення сертифікату, що автомобіль, який експортується, не є відходами!.
MIXXXAEL 11.07.2016 22:07 пишет: А как на счет Канады ? Порох там что-то подписал. Зона свободной торговли с Канадой отменяет пошлины на 99.9% товаров. А получится ли от туда ввозить машины по закону 3251 плюс еще и не платить пошлину согласно договору свободной торговли ????
99% — это для украинской продукции на экспорт в Канаду. То есть, 99% изготавливаемой в Украине продукции может беспрепятственно экспортироваться в Канаду, без каких-либо дополнительных юридических нагрузок.
ну и в обратном направлении тоже только для нас сделали переходной период 7 лет, емнип и авто попадают в категорию, с которой пошлины снимут в последний год переходного периода но пошлины то там немного например, на 2,4 двигатель 10% (ну пусть это будет 1000-1500 баксов) эта выгода скушается на морской перевозке. смысла нет разве что модели, которых в европе нет (главное, что б у них был сертификат...или как это называется...под евро 5/6)
Олег Петренко 1 ч · По 3251 президентські правки не пройшли) Більше профільний комітет не збереться... З 1-го числа закон вступить в силу в оптимальному для вас, виборці, вигляді Трохи депутатської користі таки є!))
В БПП розкритикували правки Порошенка до закону про вживані авто – «це знахідка для шахраїв»
Закон про зниження акцизів на вживані імпортні авто запрацює з 1 серпня, але ймовірно без тих обмежень, яких вимагає президент
У «Блоці Петра Порошенка» неоднозначно сприйняли президентські правки до закону 3251, який прийняв парламент щодо вживаних іномарок. Народний депутат Роберт Горват від БПП, який лобіював закон по зниженню акцизів на ці автівки, від президентських правок до закону не в захваті.
«Вони трохи нівелюють суть закону, але ми з групою депутатів ще плануємо домовлятися уніфікувати ці правки так, щоб вони влаштували всіх – і автодилерів, і автовиробників. Мені не дуже імпонує те, що людина, згідно з цими правками, не може свою приватну власність, тобто автомобіль, продавати на протязі трьох років. Це не поміщається в моїй голові. Не може, наприклад, інвалід чи пенсіонер поїхати за машиною за кордон, а у 70 % населення України взагалі нема загранпаспорту, вони ніколи не були за кордоном і не розуміються в світі. Ці люди будуть просто знахідкою для шахраїв. Можливо, президент не повністю володів ситуацією. Зараз ідуть перемовини між депутатами і людьми, які доносять до вух президента, як нам з цього правильно вийти», - зазначив він.
Горват сподівається, що зміни до його закону вдасться проголосувати до грудня, щоб мати визначеність зі змінами в Податковий кодекс до прийняття бюджету на наступний рік: «Я б хотів все-таки домовитись про певні коригування до цього моменту. Від мого законопроекту буде вигідно всім – і державі, і бюджету, і людям. Є проста арифметика: чим більше завезуть автомобілів цього року, тим більше буде оновлений парк і буде наповнення до бюджету як від реєстрації автомобілів, так і заправки їх бензином і так далі».
Нардеп, вважає, що «контролює підтримку в залі» і на президентські правки, навіть якщо їх поставлять на голосування, просто не вистачить голосів.
Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про внесення зміни до підрозділу 5 розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних транспортних засобів" стосовно уточнення деяких положень (проект н.д. Н.Южаніної надано 08.07.2016)
Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про внесення зміни до підрозділу 5 розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних транспортних засобів" стосовно уточнення деяких положень (проект н.д. Н.Южаніної надано 08.07.2016)
Иии? Што? Южанина выступала? Голосование было? Я имел в виду, что в телетрансляции заседания данный законопроект не обсуждался и не рассматривался. Или я что-то пропустил на единственном перекуре?
Иии? Што? Южанина выступала? Голосование было? Я имел в виду, что в телетрансляции заседания данный законопроект не обсуждался и не рассматривался. Или я что-то пропустил на единственном перекуре?
просто есть люди которые утверждали, что порошенко это закон не подпишет(или только через год), теперь они переквалифицировались и утверждают, что от него толку не будет я с такими в дискуссию не вступаю - здоровье дороже
Кроме слова "похоже" и "они его перехитрили" - не вижу никакого реального позитива. Да и в изначальной редакции позитива немного. Как навезти - понятно, а вот как продать - вопрос.
Понятия не имею. Я на заседании не присутствовал и трансляции не смотрел. Просто привел ссылку на документ где в повестке дня все таки должны были рассмотреть...
Кроме слова "похоже" и "они его перехитрили" - не вижу никакого реального позитива. Да и в изначальной редакции позитива немного. Как навезти - понятно, а вот как продать - вопрос.
Пока навезешь могут правки и принять
закон обратной силы не имеет, сейчас исключением ситуаций когда он улучшает ситуацию.