VladimirScorpGL 13.10.2015 18:09 пишет: А почему не Audi 100 C3? Тоже оцинкованная, простая как угол дома, но, по сравнению с 80 салон и багажник просто огромные. И в бюджет нормально помещается.
с3 тоже смотрел вчера на авто риа. но мне говорил знакомый, что она не оцинкованная. если оцинкованная, то нужно рассматривать. но в3 просто чуть новее, посему сигару я как-то не оч всерьез рассматриваю. смотрел с4 с большим вдохновением, там кстати большой разброс цен, иногда проскакивает там что-то близкое к 3 - 3.5К, но это чуть дорого, да и почему-то кажется, что в эксплуатации дорогая. если это не отвечает действительности, то если постараться, и серьезно нацелится на с4, то можно думаю где-то в регионах
С3 оцинковані з 86чи 87 року випуску,точніше мабуть з 87 модельного,більш свіжі всі Ауді оцинковані,або з кузовом виготовленим з алюмінієвого сплаву...а до 87 року Ауді ..просто з якісним антикором були. Про те що раніше авто виготовлялись більш надійними,і з більшим потенційно закладеним ресурсом,погоджусь..точніше просто Не застосовувався,або майже не застосовувався принцип запланованого застарівання товару,часто застосовувались більш якісні але невідповідні сучасним екологічним та пожежним нормам матеріали..окрім того старі авто якправило більш прості технологічно,що теж сприяло загальній надійності в окремих випадках по моделях,зокрема й в вищеназваних моделях Ауді,а також Мерседесах до середини 90стих,Фольксвагенах,Старих моделях Японців і ще деяких авто..Не для всіх авто такі тенденції можна прослідкувати,проте по окремих беззаперечно маєють місце такі тенденції.
О.Бендер 14.10.2015 00:57 пишет: окрім того старі авто якправило більш прості технологічно,що теж сприяло загальній надійності в окремих випадках по моделях,зокрема й в вищеназваних моделях Ауді,а також Мерседесах до середини 90стих,Фольксвагенах,Старих моделях Японців і ще деяких авто..
соглашусь, но проблема этих авто в том, что попали они к нам в первой половине 90-х уже не свежими, а на тот момент не было ни опыта, ни нормальной ремонтной базы, ни ЗЧ, да банально качественного масла и рабочих жидкостей, в итоге свой ресурс они в большинстве своем потеряли еще в 90-х, сохранились только те, что не ездили, но таких думаю единицы, лучше смотреть на авто которые в возрасте 5-7 лет приехали уже в 2000-х, хотя при выборе старого авто нужно еще и на хозяина смотреть
О.Бендер 14.10.2015 00:57 пишет: окрім того старі авто якправило більш прості технологічно,що теж сприяло загальній надійності в окремих випадках по моделях,зокрема й в вищеназваних моделях Ауді,а також Мерседесах до середини 90стих,Фольксвагенах,Старих моделях Японців і ще деяких авто..
соглашусь, но проблема этих авто в том, что попали они к нам в первой половине 90-х уже не свежими, а на тот момент не было ни опыта, ни нормальной ремонтной базы, ни ЗЧ, да банально качественного масла и рабочих жидкостей, в итоге свой ресурс они в большинстве своем потеряли еще в 90-х, сохранились только те, что не ездили, но таких думаю единицы, лучше смотреть на авто которые в возрасте 5-7 лет приехали уже в 2000-х, хотя при выборе старого авто нужно еще и на хозяина смотреть
Згоден з вами,від хазяїна і обслуги все залежить в даному випадку..Виключення бувають,але вкрай рідко..Хоча нещодавно знайомий купив в дідуся Опель кадет 91 року випуску,в стані як після бережливого німця,дідусь виїзив всого раз на місяць,і дивився за авто..був здивований станом,навіть іржі небуло ніде.
смотрел нексии как-то, т.к. нравится больше сей кадетт никак не помрущий больше ланоса совсем дешевые конечно на свои года они. и за 2 500, и дешевле видел. но я хз неспроста же на них такие цены. может некоторые из них еще такси автосвит помнят, только сильно качесвтенно скрыли:))
За 3500 можно взять нексию в идеале (сообщают профессионалы), за 3 - тоже нормальная, но будут недостатки . В любом случае ланос за 3 будет сильно уставшим, а нексия - нормальная.
є в мене знайомий, було в нього 5500, це ще до кризи було. Коротше захотів собі машину, я йому кажу, бери ланос. Він: ні, за 5 можна офігенне авто купити. Коротше купив собі 20тирічного фіата. Здорова така баржа. Причому мотор у ньому вже був змінений на інший якийсь, думаю оригінальному мотору просто капец настав. Ну то що, купив, зовні машина навіть нічого виглядала, ржі я не бачив. Але "катався" він рівно 3 місяця. Потім продав. Чому? Тому що вона довше стояла і вимагала ремонту, ніж він на ній їздив, та жрав той старий 2літровий двигун, як танк... От така сумна історія, малята.
Defas 14.10.2015 15:12 пишет: є в мене знайомий, було в нього 5500, це ще до кризи було. Коротше захотів собі машину, я йому кажу, бери ланос. Він: ні, за 5 можна офігенне авто купити. Коротше купив собі 20тирічного фіата. Здорова така баржа. Причому мотор у ньому вже був змінений на інший якийсь, думаю оригінальному мотору просто капец настав. Ну то що, купив, зовні машина навіть нічого виглядала, ржі я не бачив. Але "катався" він рівно 3 місяця. Потім продав. Чому? Тому що вона довше стояла і вимагала ремонту, ніж він на ній їздив, та жрав той старий 2літровий двигун, як танк... От така сумна історія, малята.
Що ж це за Фіат великий 20 річного віку був тоді?Крома?інших великих не було такого віку....Якщо так то це модель непопулярна,хоча нетака й погана автівка.. Все залежить окрім вищесказаного і від пробігу який планується на такому авто,і часу який людина планує-може виділити на ремонти такого авто..А також прерогатив які формуються..комфорт і менша надійність в звязку з віком..абож примітивна шалапайка аля деу Сенс..сидячи в салоні якої, плакати хочеться а не їхати в ній..Доречі Нексія(Опель-Кадет) за таку суму,з кондиціонером і якщо жива,це один з найбільш прийнятних варіантів на мою думку..
Що ж це за Фіат великий 20 річного віку був тоді?Крома?інших великих не було такого віку....Якщо так то це модель непопулярна,хоча нетака й погана автівка..
Vepr75 14.10.2015 21:19 пишет: А над Пассатом В3 не думали? Для стройки, универсал с двигателем понадёжнее, вроде интересный вариант.
Приезжал на днях свежекупленный живчик, в универсале. Неплохой агрегатец. Одна проблема, он прилично за пределами озвученного бюджета. В озвученном, можно взять только ушатанный хлам. Потому, с таким бюджетом, я бы в сторону Ауди, Пассатов, не смотрел.
Andrey1986 14.10.2015 21:34 пишет: Если хочет комфорта и гемора то однозначно иномарку лохматых годов. Если спокойствия и обычной езды то что то типа сенса, десятки или лифана
Andrey1986 14.10.2015 21:34 пишет: Если хочет комфорта и гемора то однозначно иномарку лохматых годов. Если спокойствия и обычной езды то что то типа сенса, десятки или лифана
ИМХО десятка и лифан, это гемор без комфорта.
Отчасти согласен! Тогда сенс живой искать! забыл добавить, что бы владеть старой иномаркой нужно иметь запас денег на постоянные ремонты и иметь руки из того места что надо!
Я наблюдал за лифаном 520 одно время. Брался с нуля и ездили на нем до 100ткм с копейками ох и намучились с ним не слабо. ИМХО когда авто откатывает больше 150ткм говорить о надежности авто уже не приходится. Да можно ездить но косяки могут вылезти в любой момент. Тут если выбирать то смотреть на боль менее живую нексию или уже выбирать то авто которое понравится и самое главное что бы оно массовым было а не эксклюзив.Сам катаю на Омеге частенько проблем авто не приносит особых, да деньги просит но в меру.
Andrey1986 14.10.2015 22:33 пишет: Тогда сенс живой искать!
Да нету их живых - они с конвейера полумертвыми сходили. Разница между б/у сенсом и б/у иномаркой будет в том, что сенс надо будет ремонтировать значительно чаще, и, хоть з/ч на него дешевле, но по итогу обслуживание выльется в большую сумму из-за частоты ремонтов.