Всім привіт. Зовсім недавно я створив подібну тему, але не росписав питання, які мене цікавлять (спішив та й обмеження для новичків далися взнаки), тому я знову з вами
Хочу вибрати новий кросовер з ціною указаною в шапці теми. Основні вимоги і питання: 1. надійність (без поломок на кожні 100 км ) 2. зручність, керованість, динаміка руху 3. стучить, скрипить чи все тихо ніби на поминках?:D 4. гарантія від автосалону. на що чекати? нормальне відношення чи все списують на водія? 5. а також ящо ви володієте цікавою інформацією, то прошу сказати її
Вибираю з: Ford Kuga Nissan Qashqai Toyota RAV4 Mazda CX-5 ? (нормальна комплектація 700-800к) Mitsubishi ASX
І на самкінець. Дайте рекомендації юній особі, адже цей автомобіль буде моїм першим Прошу щоб писали автомобілісти, які дійсно користувалися/користуються вищеуказанними марками.
danid7 28.10.2015 09:03 пишет: Всім привіт. Зовсім недавно я створив подібну тему, але не росписав питання, які мене цікавлять (спішив та й обмеження для новичків далися взнаки), тому я знову з вами
Хочу вибрати новий кросовер з ціною указаною в шапці теми. Основні вимоги і питання: 1. надійність (без поломок на кожні 100 км ) 2. зручність, керованість, динаміка руху 3. стучить, скрипить чи все тихо ніби на поминках?:D 4. гарантія від автосалону. на що чекати? нормальне відношення чи все списують на водія? 5. а також ящо ви володієте цікавою інформацією, то прошу сказати її
Вибираю з: Ford Kuga Nissan Qashqai Toyota RAV4 Mazda CX-5 ? (нормальна комплектація 700-800к) Mitsubishi ASX
І на самкінець. Дайте рекомендації юній особі, адже цей автомобіль буде моїм першим Прошу щоб писали автомобілісти, які дійсно користувалися/користуються вищеуказанними марками.
Може юна особа ше має гарячу кров і не треба їй авто для старших? Маючи 30к можна шось вибрати б.у. їдуще і цікаве, яке буде достатньо надійне і не буде ломатись кожні 100 км. Шоб не було таке, що через рік хочеться продати і взяти шось більш "для юних", як мені)
А по темі я б вибирав з вашого переліку з: Ford Kuga Mazda CX-5 і може ще Toyota RAV4, іто... інші варіанти: кашкай і асх - ну шось не зовсім подобається.
Murzik29, можливо ви також праві. Підзаробити ще трішки. Правда є ще Тігуан над яким можна також подумати.. linelect, молода особа (20 з хвостиком) довго працювала щоб взяти автомобіль, але саме новий Якраз думаю значить cx-5 або kuga. Що про них хто скаже? Про частоту поломок, "тихість" їзди та інші параметри, які корисні при виборі автомобіля.
linelect 28.10.2015 14:40 пишет: Може юна особа ше має гарячу кров і не треба їй авто для старших? Маючи 30к можна шось вибрати б.у. їдуще і цікаве, яке буде достатньо надійне і не буде ломатись кожні 100 км. Шоб не було таке, що через рік хочеться продати і взяти шось більш "для юних", як мені)
+1 Я бы не смотрел на кроссоверы, успеешь еще на пенсмобилях поездить.
Ну и смысл ее по таким ценам заправлять? А дизель там космос стоит.
Где космос? 760 тыс это дизельный 2,2 в комплектации Туринг. Дизель ОККО\ВОГ\Шелл и тд 18 грн, обычный 95-21 грн. Плюс у дизеля на пару литров расход меньше. Я бы смотрел на дизельный. Разница с бензинкой 100 тыс грн. Если пробеги будут большие - брал бы соляру.
Murzik29, може тоді над сх-5 подумаю. Але якщо така ціна, то може Тігуан.. linelect, молода особа збирає давненько кошти і хоче чогось нового, щоб не ломилось кожні 100 км. А б/у це і в Африці б/у .. Не хочу частих поломок, а нове то нове.. Paulskit, а чому кросовери для пенсіонерів?) зі. довго відповідаю, а то мої повідомлення вроді модеруються ще..
wh@tever 28.10.2015 16:05 пишет: понятие SUV никак не вяжется с пенсионерами
А ты посмотри на авто в первом посте. Это ж пенсия. Не эмоциональные авто вообще. В соседней теме Бокстеры за 20к обсуждают. Вот это правильный авто для молодого парня. А кроссовки из списка выше - это тоска и уныние в 20 лет.
А ты посмотри на авто в первом посте. Это ж пенсия. Не эмоциональные авто вообще. В соседней теме Бокстеры за 20к обсуждают. Вот это правильный авто для молодого парня. А кроссовки из списка выше - это тоска и уныние в 20 лет.
А с чего решили, что ТС 20 лет? Я так понял у него первый авто, и про "юна особа" он может имел ввиду, что неопытен в выборе. Я свой первый взял в 29 лет Хотя ездил и в 15 лет на курсах юного водителя, просто до 29 оно мне не надо было Но я бы на его месте в указанном бюджете брал легкое бу, и да - явно повеселее что то Какие задачи - может ему картоху от тещи по плохой дороге возить надо, вот кроссовки и выбирает
Murzik29 28.10.2015 17:44 пишет: А с чего решили, что ТС 20 лет? Я так понял у него первый авто, и про "юна особа" он может имел ввиду, что неопытен в выборе. Я свой первый взял в 29 лет Хотя ездил и в 15 лет на курсах юного водителя, просто до 29 оно мне не надо было Но я бы на его месте в указанном бюджете брал легкое бу, и да - явно повеселее что то Какие задачи - может ему картоху от тещи по плохой дороге возить надо, вот кроссовки и выбирает
20 лет с потолка конечно, но "первое авто" и "юна особа" как бы намекают. Пускай 24, суть не меняет. Я ездил на SUV разного размера более 5 лет, пока не смог позволить себе купить собственное авто. И, по личному опыту, любой хот-хетч молодому парню куда интереснее кроссовка. Но, конечно, если там холодильники возить нужно - тогда печаль. 95% времени ездить на скучном авто, чтобы остальные 5% было куда картоху погрузить.
Вот если честно, то я за то, чтобы человек при выборе 1(!) авто как раз не садился на авто типа Бокстера. А вот когда уже по опыту выйдет из-под действия п.12.6. б), то уже и сформируются собственные хотелки к авто, и можно будет выбрать следующий авто.