Короче, пошоркалясь пластмасса в багажнике на Праде от перевозки удочек, ружей и прочего. Сегодня предложили отреставрировать внутренность багажника жидкой кожей. Сказали - будет пластмасска лучше новой. Сомневаюсь, конечно, но решил попробовать. Кто знает, кто пользовался?
Можливо, різні види бувають, але мені за 40 баксів какаха повна попалася. Вестися тільки на гарантований результат, і бажано бачити, як воно виглядатиме через хоча б рік.
різні види бувають, але мені за 40 баксів какаха повна попалася.
А фото можно?
На жаль, залишки пішли в утіль, оброблені деталі позмивав, після літньої спеки зовсім ніяке стало. Тому раджу таки глянути , як воно в процесі експлуатації.
Можливо, різні види бувають, але мені за 40 баксів какаха повна попалася.
тоже самое Фото тоже нет, так как нет и машины на которой это делалось Фигня, короче
Недавно брал бу авто, офигел когда начал облазить пластик, оказалось было обработанно этой кожей )))
Як вже говорилося вище, це спеціальний засіб, який застосовується для термінового ремонту речей зі шкіри. Його використовують в домашніх умовах. Популярність пояснюється тим фактом, що вона здатна видалити навіть найглибші порізи і тріщини з поверхні.