Найсмішніше, що в Кодьяк можна замовити передні сидіння з вентиляцією, а в решту - ні Навіть у Фолькса, котрий за логікою має мати більше опцій для замовлення))
У СЕАТ нет подогрева руля После этого этот бренд мне не интересен
В 2020 покупать машины без подгрева руля.. что?
Вобщем, таки я в клубе
Почему не Кодиак: - более выразительный экстерьер; - более "уютный", что ли интерьер; - приятнее подвеска; - точнее рулевое;
Всё это, наверняка, фломастеры, но как то так Лошите
Почему не Кодиак: - более выразительный экстерьер; - более "уютный", что ли интерьер; - приятнее подвеска; - точнее рулевое;
Безпроблемної експлуатації! Хай радує!
Підвіска гупає на відскоку на ЛП? Так само як на Код'яці/Тігуані?
Вобщем, таки я в клубе
Та тут вітати, а не лошити треба!) Вітання!) Що за комплектація, двигун, ціна?) Перші враження?)
Вобщем, таки я в клубе
Нормально дехто так затоварився - прям тижневий виторг зробили якомусь салону Сеат Нехай радує! А шо там по двигуну? Сильніший взяли?
Ага.. но у меня есть ощущение, что когда я катал Style на 17" резине, это было значительно менее выражено. А вот на 19" таки этот "гуп" прямо гуп гуп
Що за комплектація, двигун, ціна?) Перші враження?)
Excellence о 190 кобыл. Немного не дотянул до топтопа - без панорамы и кругового. 2 ряда ибо версия с тремя рядами - это издевательство над всеми: сзади даже детям 10 и 12 лет тесно и при этом, сжирается огромное количество места в агажнике даже при сложенном.
Да я как то давно на нее засматривался и много катал до покупки. Поэтому в целом - это мой осознанный выбор
Немного поработаю над шумкой, точнее не я а широкоизвесный камрад , ибо после Тура 2х литровый движок, конечно шумноват.
А цена.. ну то такое, большинство моих знакомых считают что "лучше бы взял Kodiaq" .
Двигун дуже правильний
Але друзі такі в чомусь праві, бо в Кодьяку вже новий двигун на 200 коней та майже на секунду швидше)
Щодо підвіски (якщо шумку вже тюниш), щоб не гупало ставлять по колу Koni Special Active. Я ще не ставив, але замислююся. Мене гупання іноді страшенно бісить
ps. Ще цікаво, в тебе вже магнітола з бездротовим CarPlay? В Кодьяку з минулого року без дротів та з індукційною зарядкою.
Двигун дуже правильний
Але друзі такі в чомусь праві, бо в Кодьяку вже новий двигун на 200 коней та майже на секунду швидше)
Щодо підвіски (якщо шумку вже тюниш), щоб не гупало ставлять по колу Koni Special Active. Я ще не ставив, але замислююся. Мене гупання іноді страшенно бісить
ps. Ще цікаво, в тебе вже магнітола з бездротовим CarPlay? В Кодьяку з минулого року без дротів та з індукційною зарядкою.
Кодіак - ні. Це принципова позиція , тому якщо навіть і 220 лс все одно ні. Ну поки що мене це гупання не бісить на стільки, щоб аморти по колу міняти. Бездротовий карплей повинен буди вже на оновленому Таррако 2021 м/р. А бездротова зарядка в мене є з заводу.
Ага.. но у меня есть ощущение, что когда я катал Style на 17" резине, это было значительно менее выражено. А вот на 19" таки этот "гуп" прямо гуп гуп
Що за комплектація, двигун, ціна?) Перші враження?)
Excellence о 190 кобыл. Немного не дотянул до топтопа - без панорамы и кругового. 2 ряда ибо версия с тремя рядами - это издевательство над всеми: сзади даже детям 10 и 12 лет тесно и при этом, сжирается огромное количество места в агажнике даже при сложенном.
Да я как то давно на нее засматривался и много катал до покупки. Поэтому в целом - это мой осознанный выбор
Немного поработаю над шумкой, точнее не я а широкоизвесный камрад , ибо после Тура 2х литровый движок, конечно шумноват.
А цена.. ну то такое, большинство моих знакомых считают что "лучше бы взял Kodiaq" .
Норм!) На дорогах не часто поки зустрічаються, тому будеш ексклюзивом) Чого не вистачає? Від чого кайфуєш?)
Вобщем, таки я в клубе
Безпроблемної експлуатації! Хай радує!
як гупає? за моїми спостереженняими у всіх гупає коли сам їдеш, посади сім’ю, поклади речі (або просто коли 2 людини позаду) і гупання зникає а машина їде набагато плавніше
О, а хіба він не зник з салонів/прайсів?
Чого не вистачає? Від чого кайфуєш?)
Та я в загалі не дуже вибагливий. Як на мене, то всього достатньо і в чомусь більшому я не відчуваю потреби. З того, що було б добре - це підігрів скла та Eberspächer (Вебасто, догрівач), як було на Туарегу, проте відсутність цих опцій , як виявилось, не є життєво важливим
Єдине що, я б додав і додам - це система контролю тиску повітря в колесах. Вже все що потрібно замовлено і в найближчий час буде встановлено.
На дорогах не часто поки зустрічаються, тому будеш ексклюзивом) Від чого кайфуєш?)
Та от від цього в першу чергу. Мені подобається Сеат, за свою індивідуальність, яскраву та виразну зовнішність за не такий як всі .
О, а хіба він не зник з салонів/прайсів?
Зник... але мій мене дочекався
Чого не вистачає? Від чого кайфуєш?)
Та я в загалі не дуже вибагливий. Як на мене, то всього достатньо і в чомусь більшому я не відчуваю потреби. З того, що було б добре - це підігрів скла та Eberspächer (Вебасто, догрівач), як було на Туарегу, проте відсутність цих опцій , як виявилось, не є життєво важливим
Єдине що, я б додав і додам - це система контролю тиску повітря в колесах. Вже все що потрібно замовлено і в найближчий час буде встановлено.
На дорогах не часто поки зустрічаються, тому будеш ексклюзивом) Від чого кайфуєш?)
Та от від цього в першу чергу. Мені подобається Сеат, за свою індивідуальність, яскраву та виразну зовнішність за не такий як всі .
Як відчуття на контрасті після Таурега?
Вангую, что после Туарега, хочется нового Туарега.. ))) Но Сеат дешевле..))
Вангую, что после Туарега, хочется нового Туарега.. ))) Но Сеат дешевле..))
Вангую, що перші відчуття, це цінник, який приємно радує після Туарега на будь-яке обслуговування, гуму, страхування, тощо. )))
А я якось проспав ваш відхід від Тура Чого якщо не секрет?
Найсмішніше, що в Кодьяк можна замовити передні сидіння з вентиляцією, а в решту - ні Навіть у Фолькса, котрий за логікою має мати більше опцій для замовлення))
Так, якось дивно порозводили... А от DLA тільки на Тігові поки... Цікаво, а що в Таррако в нас на ринку ексклюзивного?)