Постав перед покупкою більшого авто і вибираю між VW Touareg LC Prado i Higlander.можливо хтось допоможе порадою хоча сам схиляюсь до хайлендера.(з мінусів розхід-вихід газ і податок 25000)
прадо джип со всеми вытекающеми,остальные кроссоверы.туарег +дизель есть,но бензин насчет тси и газ не дружат.тойота хайлендер дружит с газом.сам бы смотрел либо туарег дизель,хайлендер под газ,прадо если есть потребность именно в джипе то дизель либо 4.0 под газ имхо.еще есть вольво хс90 и дизель и бензинко под газ,мурано 3.5,инфинити 3.7 и пр.
Oleg249 21.01.2016 17:27 пишет: прадо джип со всеми вытекающеми,остальные кроссоверы.туарег +дизель есть,но бензин насчет тси и газ не дружат.тойота хайлендер дружит с газом.сам бы смотрел либо туарег дизель,хайлендер под газ,прадо если есть потребность именно в джипе то дизель либо 4.0 под газ имхо.еще есть вольво хс90 и дизель и бензинко под газ,мурано 3.5,инфинити 3.7 и пр.
Как по мне, хс90 рано еще обсуждать, сырая она. Пусть еще годик косяки и детские болячки повылавливают. Кроме того, мне не нравится идея ставить на такого бронтозавра 2.0 убер турбированные движки, ну не верю я пока в успех малообъемных движков на очень больших машинах.
Теперь по теме: если бюджет позволяет, то дизельный туарег будет самым хорошим решением. И ликвидный и в обслуживании не самая напряжная машина, а если хватит денег на 4.2TDI, то вообще будете в восторге от динамики
okstar 21.01.2016 17:05 пишет: Постав перед покупкою більшого авто і вибираю між VW Touareg LC Prado i Higlander.можливо хтось допоможе порадою хоча сам схиляюсь до хайлендера.(з мінусів розхід-вихід газ і податок 25000)
Если надо кроссовер - берите Хайландер, а если внедорожник - берите Прадо.
okstar 22.01.2016 12:12 пишет: підкажіть реальний розхід газ-бензин у хайдендера
Треба у камрада Ganni питати, він Хаї в попередньому кузові їздить (двигун суттєво не змінився). Вроді в нього по Києву 14-16 л бензину (але точно нехай пише він).
okstar 21.01.2016 17:05 пишет: Постав перед покупкою більшого авто і вибираю між VW Touareg LC Prado i Higlander.можливо хтось допоможе порадою хоча сам схиляюсь до хайлендера.(з мінусів розхід-вихід газ і податок 25000)
"А шо його пробувати - сало як сало"(с)
Машинка надійна, комфортна. По керму-підвісці не спорткар (від слова вообше), але на трасі куди впевненіше себе почуває, ніж Прадо. З газом дружить добре. Куди краще, ніж я
3-й ряд один з найзручніших в класі.
У вашій ситуації я б реально вибирав між Хаєм і Туарегом. Тур взяв би за наступних умов: 1). 7 місць не потрібні; 2). хочеться економного авто, а газ релігія не дозволяє встановити; 3). вимоги до повного приводу серйозніші, аніж суто паркетні; 4). високі вимоги до якості матеріалів салону (хай моєї генерації в цьому явний аутсайдер)
okstar 22.01.2016 12:12 пишет: підкажіть реальний розхід газ-бензин у хайдендера
Треба у камрада Ganni питати, він Хаї в попередньому кузові їздить (двигун суттєво не змінився). Вроді в нього по Києву 14-16 л бензину (але точно нехай пише він).
Машинка на свої габарити-динаміку дуже економічна. При чому я вже 150ткм проїхав винятково на 92му бензині. В мене середнє десь 16 по місту. Взимку цифра на пару літрів може піднятися. Якщо їздити плавно і спокійно, то можна і в паспортні 14л влізти. Але 16 реальніше
"А шо його пробувати - сало як сало"(с)
Машинка надійна, комфортна. По керму-підвісці не спорткар (від слова вообше), але на трасі куди впевненіше себе почуває, ніж Прадо. З газом дружить добре. Куди краще, ніж я
3-й ряд один з найзручніших в класі.
У вашій ситуації я б реально вибирав між Хаєм і Туарегом. Тур взяв би за наступних умов: 1). 7 місць не потрібні; 2). хочеться економного авто, а газ релігія не дозволяє встановити; 3). вимоги до повного приводу серйозніші, аніж суто паркетні; 4). високі вимоги до якості матеріалів салону (хай моєї генерації в цьому явний аутсайдер)